Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    Brate, ok je da ti se ne svidja Sasa, ali pored ovakva izdanja, znaci ne samo danas nego i protiv Simona juce i u Roterdamu i jos par drugih perfektnih izdanja, ti da ga osporavas ja stvarno ne znam u cemu je problem. Pa igrac za koji navijas je protracio GS finale posto je promasivao smeceve, pravio duple na mec lopte i pecao se na mrezi, a sad ti dodjes i kazes kako je moguce da Zverev uchokira sa svojih 18 godina protiv 14 kratnog GS sampiona. Dobra logika nema sta.
    Ne, taj igrac je hteo da igra tenis ali je Strikan odlucio da je mrak i da se nastavi sutra jer je Necak preumoran.

Comment

• ono sto je zverev promasio na 40-30 je smesno..to pocetnici rade

Comment

• Jbt jos poen nije uzeo 😢

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Stvarno poredimo teniski talenat i umijece Novaka Djokovica sa Aleksandrom Zverevim? Stvarno cemo da vucemo tu paralelu? Ok, moze, ali ne mogu nocas, moram onda roman da ispisem.
          Valjda me ne kontas brate, ne znam sta drugo da ti kazem. Ko je uporedio Novaka i Zvereva? Uporedim ti situacije. Ajde sad cu pocet i crtat. Zverev ima 18 godina i jos nije teniski/takticki/fizicki kompletan i naravno normalno je da se desavaju oscilacije. Jesi video kako se on sprda sa Nadala u vecinu dela ovog meca? E sad idemo na Djokovica. RG 2012, Djokovic visestruki GS pobjednik, kompletan igrac, zreo, pravi duplu na mec loptu u finalu RG-a. 2013 gubi finale zbog pecanje, 2014 opet zbog duple. Znaci govorimo o zrelog igraca. Ja sa ovo ne zelim da ocrnim Novaka nego da ti kazem da je sve ovo moguce u sportu, a ne pa koj jednog 18 godisnjaka. A usput uzmi i ove uslove, +45, odi se ti ganjaj sa 18 godina sa Nadala u tri seta.
          OVAKO

Comment

• Zato sam danas pomenuo Gofana, jeste statiji, iskusniji ALI ZA GLAVU MU SVAKA CAST.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Ne da ga je imao, nego je morao da ga dobije. Ali dobro, mlad je, naucice. Valja li ova floskula?
              Valja, naravno
              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Sampion se ili rodi ili ne. Sampion se ne stvara vremenom, tu crtu imas ili nemas. Muda imas ili nemas.

Dejvis kup odlucujuca, pa sad ovo. Sve se srusilo za 15 dana. Igrati bez pritiska je jedno, sa pritiskom nesto sasvim drugo.

Mene bi bilo sramota da neko poredi mudatost na terenu Novaka Djokovica u tinejdz danima sa Zverevim, pa i bilo kada. Sampionsku crtu te dvojice.

Ali cu se praviti da je ovaj Nadal isti kao onaj od prije osam ili cetiri godine. Tako je valjda lakse.
                sigpic

Comment

• срамота ме његове срамоте...
                  sigpic

Comment

• Fantastičan meč, bravo momci

Comment

• Jao koliko mi je zao klinca iako ga ne simpatisem, hoce da crkne 😢😢😢

Comment

• Vazno je napomenuti da je Rafa konacno negog PRELOMI JJJ O
                        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Respect za obojicu.
                          Sada na teren izlaze ozbiljniji igrači.

Comment

• Nadam se da ce igrati Nadal i Nisi, to zelim da vidim.
                            sigpic

Comment

• Zverev was one volley from becoming the youngest quarter-finalist at Indian Wells since Chang and Agassi in 1989. auuuuuu

Comment

• Stefi sta ti pises i poredis...
                                Pa da li je taj isti igrac spasavao gomiletinu mec lopti na GS i kasnije izlazio kao pobednik pa i osvajac GS.

Comment

Working...
                                X