Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Taman lepo, moze i da se odrema malo, bravo Nole.

Comment

• Odlično, bez puno muka.

Comment

• Ipak Kei. Protracio je John i mec loptu, steta... Odlican je bio i ovaj mec, danas bas kvalitetan tenis Osim Wawrinka i Gofana naravno
        OVAKO

Comment

• Opala

Comment

• Wow, Zimonja i Vasselin spasili 8 mec lopti, od toga 7 za redom i dobise bracu. Svasta.

Comment

• E moj Rafaele, kada ti jednog osamnaestogodisnjaka moras da cekas da se raspadne da bi dobio mec onda jbg.
              Da se ne iglupira na mec loptu Zverev sada bi opet bilo "PENZIJA"!
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Valjalo bi da Thiem malo pauzira do sezone šljake i da tu traži šansu. Previše se potrošio i odmor mu je prijeko potreban.
                Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  E moj Rafaele, kada ti jednog osamnaestogodisnjaka moras da cekas da se raspadne da bi dobio mec onda jbg.
                  Da se ne iglupira na mec loptu Zverev sada bi opet bilo "PENZIJA"!
                  Osim spašene brejk lopte za dupli brejk asom, ništa spektakularno nije uradio. Na 40:30 i meč lopte za Zvereva, u naredna 3 poena je bio pasivni posmatrač i ništa nije zavisilo od njega, niti je on napravio ništa spektakularno već samo vraćao loptu u polje. Nakon toga se napunio samopouzdanjem vidješi da se protivnik raspao u svakom smislu i pustio ruku. Kilometrima je ovo daleko od pravog Nadala kakvog smo poznavali, ali su i ostali u lošoj formi pa je i ovakav dovoljan za vrh. I Đoković nije u formi pa će opet ovo osvojiti bez mnogo muke.
                  Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Ja bih voleo da Rafa uspe nekako i Nisikorija da "preslisa" pa da dodje do Novaka (ako ovaj dobije Congu).
                    Onda bi videli konkretno sta je i kako je. Mada vidi se to i sada, ali opet za one sa malo slabijim vidom
                    sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Kolika mrznja isijava iz nekih postova, a prema decku koji jos nema ni 19 godina

steta, zao mi je sto nije pobedio, ali osvaja ce on velike titule u narednih 15 godina
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Urnebesni mečevi Waw/Goffin, Nadal/Zverev.

Waw promašaj za MP Davida u rangu sa Sašinim. Dešava se.

Novak odslajsovao umornog Lopesa , iako je opet delovao prilično mrzovoljno ,dosta bolji udarci nego u prethodnih nekoliko mečeva.
                        Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Kolika mrznja isijava iz nekih postova, a prema decku koji jos nema ni 19 godina

steta, zao mi je sto nije pobedio, ali osvaja ce on velike titule u narednih 15 godina
                          A ako bude igrao kada servira za set ili na mec loptu kao juce, mozda nece.

Comment

• Originally posted by djkov View Post
                            A ako bude igrao kada servira za set ili na mec loptu kao juce, mozda nece.
                            A inace on je prvi igrac u istoriji tenisa koji je tako nesto uradio
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                              Urnebesni mečevi Waw/Goffin, Nadal/Zverev.

Waw promašaj za MP Davida u rangu sa Sašinim. Dešava se.

Novak odslajsovao umornog Lopesa , iako je opet delovao prilično mrzovoljno ,dosta bolji udarci nego u prethodnih nekoliko mečeva.
                              I Tomica isto tako. Lagani smec u aut.
                              sigpic

Comment

• Sunce ali je Tomas barem bio srednje žalostan u toku celog meča za razliku od ostale dvojice gubitnika.
                                Ipak David mi je ostavio najveći utisak sinoć. Strah koji parališe , strašno. I opet je i ovako raspadnut Wawrinka morao dati "final touch " da on nekako isčupa pobedu
                                Similis simili gaudet

Comment

Working...