Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tomica je srednje zalostan vec duze vreme, samo je pitanje vremena kad ce ga izbaciti iz top 8 pa onda i top 10.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Ali najjace mi je kada citam izvestaje sa meca Nadal - Zverev i kada likovi konstantno forisraju pricu kako je Nadal spasao mec loptu.
      Nije on spasao nista, ovaj mali je prokockao sve. Spasao .... strasno.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Tomicu servis dosta košta u poslednje vreme.
        Čak Delbonis koji ima još viši toss od njega bolje servira.

Originally posted by Sandugp View Post
        Ali najjace mi je kada citam izvestaje sa meca Nadal - Zverev i kada likovi konstantno forisraju pricu kako je Nadal spasao mec loptu.
        Nije on spasao nista, ovaj mali je prokockao sve. Spasao .... strasno.
        Vratio je na jednoj nozi prilazni udarac
        Last edited by Maxx-a; 17-03-16, 09:19.
        Similis simili gaudet

Comment

• Ne bih se bas slozio za Berdihov servis, istina je da moze bolje i istina je da protiv riternera kao sto je Raona jos vise dolazi do izrazaja, ali nije to element njegove igre koji najvise skripi.
          sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Istorija igre nas uci da treba biti vrlo obazriv u procenama apropo buducih velikana igre. Pogledajmo samo spisak aktivnih igraca a negdasnjih pobednika slemova u juniorskoj konkurenciji: Mathieu, Mahut, Monfils, Gasquet, Tsonga, Young, Muller, Tipsarevic, Baghdatis, Chardy... koji kao seniori ne dobacise ni do jednog slema. Da ne spominjem gomilu onih koji su nakon zavidne juniorske karijere nestali sa teniske mape prelaskom u profesionalne vode. Zajebata stvar je ta tranzicija od juniorske ka seniorskoj konkurenciji i ona je kao takva `pojela` mnoge karijere. Zato treba vecma oprezan biti u procenama sto se buducnosti tice.
            sigpic

Comment

• Originally posted by amnesiac View Post
              Eh, sjećaš li se Kyrgiosa na Wimbledonu protiv Nadala? Jeste pola godine bio stariji, ali čovjek ne hebe živu silu kad servira za meč. Nije samo Nadal problem, on je dvaput ima Berdycha na konopcima za mjesec dana. I ništa, toliko već na Touru i još nema top 10 pobjedu. Koja će stići, ali ja za 25 godina praćenja tenisa ne pamtim goru konkurenciju u vrhu.

Poređenje sa Federerom je neumjesno. Talentovanijeg tenisera od Federera teniski svijet vjerovatno nije vidio, a Zverev će zbog visine uvijek biti ograničen igrač. A nije to njegova jedina briga. Prošle godine ga je dobio Ćorić i čak u toj borbi za prestiž novih nada tenisa nije ništa napravio. Ne bi me začudilo da ga sjutra dobije recimo Fritz.

Zaista bih volio da griješim, ali momak me još nije uvjerio da ima "gen šampiona". Lagao bih kada bih rekao da ne primjećujem njegov ogroman napredak u igračkom smislu, ali još uvijek nema nikakvog rezultata budući da još uvijek nema nijednu značajnu pobjedu.
              I dvije godine kasnije Nik osvojio jednu ATP titulu, svaka mu čast

Ako te kretanje rezultata sa 5-2 na 5-7 ne podsjeća na Federera, ja ne bih da oživljavam ta sjećanja, jer su očigledno potisnuta

Izgubio je meč baš na način na koji ih je Federer gubio, opuštanje u trenucima kada igra najbolji tenis i kada pogađa sve što poželi. Odstupio je od prvobitne taktike, pokušao, i uspio, pokazati svijetu šta je sve u stanju da radi. A onda pokazao da u ovom trenutku, ipak, nije dovoljno jak da iskontroliše svoj ogromni talenat na dovoljno dobar način da bi se dobio Rafa. I dueli sa vršnjacima podsjećaju na Federera, znamo kako je stajao sa Lejtonom, Davidom i kako je sve na kraju završilo.

Jako je teško izmjeriti talenat, ali ni suhi Federerov nije od početka donosio neke velike rezultate. Nema ništa bez rada, a Saša i njegov tim garantuju da će sav potreban rad biti uložen kako bi se od njega napravio veliki igrač. Pretalentovan je, sasvim sigurno u rangu Novaka i Rogera. Dvometraš, koji uopšte ne liči na dvometraša, u razmjenama sa osnovne linije nadigrava Rafu. Dvometraš razbija Simona u razmjenama sa osnovne linije. Gdje to još postoji?!?

Nevjerovatan potencijal ima momak, sa osnovne linije može igrati apsolutno sve. Ludilo od igrača, još kada popravi preciznost servisa...strašno

Samo ga povrede mogu zaustaviti na putu do višestrukih GS pobjeda, ništa više

Comment

• Meni je Berdih bas propao od kad ga trenira Valverdu

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ništa mu Valverdu nije kriv što ne može da pogodi najobičniji smash

Comment

• Ma nevezano za ovaj smec, jednostavno sad nekako igra ziheraski

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                      Ne bih se bas slozio za Berdihov servis, istina je da moze bolje i istina je da protiv riternera kao sto je Raona jos vise dolazi do izrazaja, ali nije to element njegove igre koji najvise skripi.
                      Ok ,
                      meni je njegov FH jedan od boljih na turu (moguće da sam subjektivna, volim ravne udarce, a on ih izvodi ravno, čisto i snažno ) , vrlo solidan BH, return, kreće se dobro za visinu , pored čuvene glave, ipak servis čini mi se ga najviše izdaje u važnim trenucima, ne mislim samo na Raonićev meč, nego generalno . Varijacije na servi 0, kada ne ide prvi i nema asova u velikom je problemu.
                      Similis simili gaudet

Comment

• Nevezano za Raonu kul, ali protiv Raone ti i ne treba neki jebitacan servis prepun varijacija, dovoljna ti je ""samo" preciznost.
                        Kod TOmice psiha igra glavnu ulogu. A jos vise se jede kada vidi kako su Vavac i Marin uzeli slemove, dok on i dalje tavori.
                        Jos kada se setimo da je najvazniji turnir u karijeri - najveci uzeo kao tinejdzer skoro ... a posle toga truba - doduse ima jedno finale i mislim dva polufinala slema - ne tri polufinala... ali sve je to jedno veliko nista kada se pogleda sta je mogao ...
                        Last edited by Sandugp; 17-03-16, 10:00.
                        sigpic

Comment

• Da je uzeo taj W2010
                          Similis simili gaudet

Comment

• Ma tu mu se nije dalo nikako. Najvece sanse je (po meni) imao na RG 2009 i na AO 2014 (kada uzmemo u obzir da se Nadal u finalu povredio). Bas tu na AO je bilo on ili Vavrinka.
                            sigpic

Comment

• Koliko je Vladan fasciniran izgledom Končite M.

Kakvi Kobe da se ljutim što si stigao na vreme iskreno nisam ni primetila da si tu, ali to je verovatno zbog avatara

Nego, koliko god da je pomalo neumesno Aleksandrovo osporavanje i hejtovanje, toliko isto i veličanje i predviđanje da će da uradi ne znam šta u budućnosti, iako ja lično nemam ništa protiv toga. Dečko je jako mlad za bilo kakvu prognozu na duge i čvrste staze, a valjda nas je i neka prošlost naučila da je vrlo nezahvalno davati iste.. tako da preterivanja sa obe ostrašćene strane ima i na pretek.
                              Za sada je odličan i obećava mnogo, ali toliko toga mora i treba da se poklopi da bi pričali o budućem No1 da to nije normalno. Meni se lično sviđa jako kako igra, pristojno se ponašao sinoć, sigurno i uči u hodu, potrebno je da mu se i hormoni malo stabilizuju, da ga tata malo manje nadobudno gleda iz boxa (to mi je uvek nekako bode oči).. ali da izigravam i ja proroka pa da kažem da će sigurno uraditi mnogo više nego Kirijos, jer se svo ovo tinejdžersko ludovanje da srediti, manje više svi su prolazili kroz slično....dok je kod Nika to ponašanje koje često vodi ka ekstremnim situacijama i na terenu i van njega prosto deo njegove same ličnosti i on od toga neće moći da pobegne nikada, a bogami navlačiće i bes mnogih. Dovoljno je da se setimo šta su sve njegovi mama i brat izjavljivali posle onog incidenta sa Stanom i kako su ga na sve načine pravdali i dodavali još ulja na vatru, tako da je očigledno da je rastao i vaspitan u čudnom duhu. Ali i to će pokazati vreme.

Sinoć protiv Rafe Aleksandar je bio i više nego odličan, a vrlo malo i lako je mogao meč da ode na drugu stranu, kao i toliko puta do sada.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                                Ma tu mu se nije dalo nikako. Najvece sanse je (po meni) imao na RG 2009 i na AO 2014 (kada uzmemo u obzir da se Nadal u finalu povredio). Bas tu na AO je bilo on ili Vavrinka.

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X