Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    BHom pogodi šta poželi, crta, ludilo, zaslužuje da se vrati na avatar

kakav udarac, nenormalno
    Jedino mu paralela nedostaje.

Nadal je pukao kad ga je imao. Svejedno, Zverev je impresivan.

Comment

• Odličan Aleksandar, odličan!
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Cekamo Zvereva protiv Novaka i da vidimo koliko je mocan taj BH. Jer iako Novakov nije na tom nivou ipak ne daje Rafi vise od tri-cetiri gema po meca na betonu, a raznosi ga upravo BHom.
        sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Cekamo Zvereva protiv Novaka i da vidimo koliko je mocan taj BH. Jer iako Novakov nije na tom nivou ipak ne daje Rafi vise od tri-cetiri gema po meca na betonu, a raznosi ga upravo BHom.
          Ti ne znas sto pricas.

Novakov BH da se poredi sa Zverevovim ili Nalbandianovim?

Comment

• Naljutio se Nadal, FH kao u najboljim danima u ovom gemu.
            sigpic

Comment

• Al` covek ne moze da prelomi bilo kog igraca koji ima (ma kakvu) uzlaznu putanju karijere.
              Jbg nije svako Nando
              Rafa zivce mi pokida...
              Malisa ima sve za veliku karijeru ali opasno mi je antipatican, mogu misliti sta ce biti u narednim godimama, do koje granice ce ta antipat. porasti
              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Olja,

Imas daleko najbolji avatar na forumu.

Comment

• Oh hvala NI... kako je slatka, nisam mogla da odolim ni ja
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ko je to?

Laso radi i dalje, dobra najava za Rafinu sezonu sljake. Taj laso je najzasluzniji sto je postao najbolji sljakas ikad.
                    sigpic

Comment

• Brižitka
                      sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Oh hvala NI... kako je slatka, nisam mogla da odolim ni ja
                        To je jos iz vremena kad sam je pominjao kao teta Brizitu. Svejedno, jedanko ne mogu odvojiti oci kao ni prije 50 godina.
                        Last edited by NI; 17-03-16, 00:08.

Comment

Brižitka
                          Molnar ???
                          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

Brižitka
                            Htio sam, ali se ne usudih da kazem, ta slika mi nesto izgleda premoderno

Nista od maratonskog seta, ovaj ce brzo da zavrsi.
                            sigpic

Comment

• Kad sam video onolike zlatne lančuge oko Kirjosovog vrata, rekao sam da nikada neće biti šampion...isto mislim i za ovu zverku. Glava će proćerdati talenat u oba slučaja.

Ја сам нови даса на форуму, непобедив, упоран, наоружан бритким језиком и моћним егом...очекујте тешки фајт у свим темама и против свакога. Респектујем противника али нисам Мајка Тереза, милост не очекујте.
                              Тако ми корњачине брзине!

Comment

• Napred Rafa.

Comment

Working...