Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odličan meč!

Poslato sa htc
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Fantastičan meč, bravo momci
      Mec je apsolutno opravdao ocekivanja. Zamisli kakav bi tek bio da je Zverev po Vladanovim standardima.

Strasno vazna pobjeda za Rafu.

Jos pati od manjaka samouvjerenja ali to je bilo na momente bas dobro.
      Last edited by NI; 17-03-16, 01:27.

Comment

• Kakav Nisikori , Isner bije dusu ne zna Nisikori de se nalazi , ala ima da se igra Izner protiv nadala u singlu za sve pare , kucu pod hipoteku

Comment

• ma ono pocetnici ne promasuju..samo da je prebacio gotov mec

Comment

• Nego hoce li Kolacic da napadne Novaka, kao u Dubai-ju.
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Morao je da dobije, morao. Amnesiac je neki dan izrazio zabrinutost da li je sampionski materijal ili nije. Posto je on neko cije misljenje tenisko ja ponajvise cijenim bas me zanima sta ima da kaze. Ali ne volim duple arsine, kad je Dimitrov ovako popustao imao je propuh u glavi, ali ajmo da nadjemo 101 opravdanje za Zvereva, on je ipak buduci broj jedan. Kao da Dimitrov nije bio buduci broj jedan.
              sigpic

Comment

• Jednom choker, uvijek choker. Džaba talenat kad nemaš cojones. Kirgyos to ima, ali nema u glavi pa mu se isto hvata.
                Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Nista oni, ne vredi mora Rafica kod Nola na ponovno peglanje i skracivanje prstica onog sa pecanja koji Stefi pominje

Comment

• биће Зверев као и Чила, одигра пар месеци и нигде га нема... и тако целе каријере, увек велика нада...
                    sigpic

Comment

• Veceras je Izner rodjeni brat Sandu-a i moj ako mogu da dodam.
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Ovo je inace jedan od najboljih meceva ove sezone, definitivno. Prelep mec, sve smo videli od obojca. Steta za Sasu, iako sam za Nadala, ali gotivim ovog decka previse. Sta li ce biti kad ojaca psihicki, fizicki i igracki... Ludilo!!!!!

Inace u medjuvremeno Isner je rastavio na proste cinioce Kei, Rafa bolje da ne izlazi sutra
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                          Nego hoce li Kolacic da napadne Novaka, kao u Dubai-ju.
                          Neka napadne samo da ne smara a hoce sa milion slajseva!

Comment

• Zverev ce uvek biti ovakav...smeta mu kamera pa ovo pa ono...30-0 je imao i 5-3 i cist smec na 40-30

Comment

• Originally posted by amnesiac View Post
                              Jednom choker, uvijek choker. Džaba talenat kad nemaš cojones. Kirgyos to ima, ali nema u glavi pa mu se isto hvata.
                              Podsjeća na Federera, lagano samo, igračina je velika

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                                Nista oni, ne vredi mora Rafica kod Nola na ponovno peglanje i skracivanje prstica onog sa pecanja koji Stefi pominje
                                Taj prstic mu nece doneti RG, nazalost.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X