Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poigrava se moj brat Georginio
    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Meni je suludo sto sad moram da "napadam" Gvardiolu, ali sto veliki mag nije preuzeo neku drugu ekipu, sto nije uzeo Junajted posle SAFa ili bas Siti, ili Celsi, ili neku italijansku ekipu nego je otisao u Njemacku u Bajern koji cerupa sve timove kad mu padne na pamet i pritom je naslijedio mozda i najbolju ekipu svih vremena, barem sto se igre tice. Pritom je prilicno uspio da je bas sto se te igre tice unazadi, iako je imao i ima bolje igrace od Hajnkesa. Ako Murinjo pametno bira poslove, zasto to ne reci i za Pepa? Ako je Murinju bilo lako u Interu zar nije i Gvardioli sad? A Murinjo osvoji LS sa Interom koji je na papiru pa barem dvije klase ispod Pepovog Bajerna koji jos ceka da podigne usatog u Minhenu. Da ne pricam da Murinja niko tako obrukao nije u LS kao sto su Pepa Real i Barsa prosle i pretprosle sezone.
      sigpic

Comment

• Newcastle razvalio Sunderlanda u prvom poluvemenu, bas mocno deluju. Wijnaldum i Mitrovic odlicno saradjuju, moraju ovo dobiti u 2. poluvremenu. S druge strane Sunderland bas bezidejan.

Dok ja pisem post evo penala za Sunderland...
        Originally posted by maliajnstajn
        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ovo je sulud penal i crveni.
          sigpic

Comment

• Jaaaaaaao, centar ne predju i onda penal i crveni .

Kako odvratna ekipa, kako odvratan sudija, jebem ti fudbal !

A taman su ljudi poceli igrati, taman sam mislio da ce poceti da idu prema gornjoj polovini tabele ( gdje ja mislim da i pripadaju ) i onda nesto ovako. Ma mrs olosu sudijski .
            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ovo nije penal nikako, crveni karton je sramota...Njukasl izdominirao poluvreme, a izgleda ce da izgubi, e to ti je PL.
              IMG-20190614-192941
              "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
              Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Upropastio sudija derbi.
                Originally posted by maliajnstajn
                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Nastavljaju sudije da dominiraju PL-om
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Nije za crveni, ali penal jeste bio. Koloćini nije bio ni blizu lopte a onako je odneo Flečera koji je išao ka lopti.
                    Last edited by HeadBurn3r; 25-10-15, 13:33.

Comment

• Pametno i Gvardiola bira ja to ne osporavam ja osporavam taj "veliki Murinjov uspeh u Interu" i mislim da je to preterano hvalisanje , osvojio je i jedan DI Mateo Ligu Šampiona sa tri puta slabijom ekipom od Bajerna pa ga niko toliko ne kuje u zvezde.
                      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                        Upropastio sudija derbi.
                        SLozicu se samo zbog crvenog kartona... a spored mene penal je bio izbio je Fletcher napred
                        i dobro se vidi da ga Kolocini rusi.

Comment

• Originally posted by Lord Gangrena View Post
                          Pametno i Gvardiola bira ja to ne osporavam ja osporavam taj "veliki Murinjov uspeh u Interu" i mislim da je to preterano hvalisanje , osvojio je i jedan DI Mateo Ligu Šampiona sa tri puta slabijom ekipom od Bajerna pa ga niko toliko ne kuje u zvezde.
                          Nije to Di Mateo bio, to su bili Drogba, Lamps, Teri i ekipa.

Comment

• Ma kakav penal,Flecer ni blizu lopte nije bio...klasicno remplovanje , jos mu crveni dao ?!?

Comment

Pametno i Gvardiola bira ja to ne osporavam ja osporavam taj "veliki Murinjov uspeh u Interu" i mislim da je to preterano hvalisanje , osvojio je i jedan DI Mateo Ligu Šampiona sa tri puta slabijom ekipom od Bajerna pa ga niko toliko ne kuje u zvezde.
                              Kazao Safin onomad posto je osvojio drugi Slem, parafraziram

E sad niko ne moze da kazem da sam slucajni osvajac Gren Slema

Moze da te prosere jednom, ne moze dva puta. Mada ja na ono ne gledam kao na Di Mateov trijumf, iako je sjajno defanzivno postavljao ekipu, vec kao na zasluzenu titulu jedne legendarne generacije. Morali su Drogba, Teri i Lampard do usatog

Isto kao sto ne bi mogli reci da je Francusku do finala 2006. vodio Domenek. Dok je on gledao u zvijezde Zidan je vukao ekipu svim silama, na kraju je paradoksalno on i izgubio titulu.
                              sigpic

Comment

Veoma lose poredjenje, posto Di Matea nece ni neki osrednji evropski klub da uzme nakon Celzija i neuspesne epizode u Salkeu.

Nije samo Inter koji mu i jeste glavni hajlajt karijere, gde god da je bio je osvojio barem jednom ligu.Sa Portom ima Kup UEFA i LS.

Comment

Working...
                                X