Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• WH dakle dobio Arsenal, City, Celzi, Liverpol Jos samo Junajted da dobiju
    Takodje Lester nestaje 10 tekmi postizu gol, ovaj Vardy i Marez ih guraju nenormalno
    Arsenal ocekivano izbio na celo tabele, sutra junajted kod kuce dobija siti ili eventualno egal, bice zanimljivo
    Last edited by krele90; 24-10-15, 20:54.

Comment

• [VINE]Old6lX7LBqg[/VINE]

Najjaci Vine na svijetu
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Ser Deni ® View Post
        Oštećen Everton, mogao je Monreal dobiti žuti, možda i crveni, bila gol šansa.
        http://sportsport.ba/pazi_snima_se/o...eulofeu/174521

I zuti i crveni i plavi i zeleni karton za Nacha!!! Kakva nepravda za Everton!

SRAMOTA
        sigpic

Comment

• Znas, razmisljao ja..da l' da se spustam na vas nivo zabavista i obnanista specijalni prevodilac jer sam prvo shvatao to kao internu foricu i skroz mi bilo simpaticno, a ondaK uvideh da je to preslo u nesto vece i da je vama taj Zoze Murinjo naneo toliko zla, da vas na neki nacin i zalim..

I da, zamisli kad neki tamo portugalski prevodilac osvoji za par godina ono sto neki tamo PROFESOR FRANCUZ ne bi osvojio za 200 godina da zivi?!

Bilo kako bilo vi moze samo da duckate i kukate. haahhaha

A i savet jedan... pogledajte utakmicu neku..dobro dodje. ;)
          Last edited by Avramovic; 25-10-15, 02:37.

Comment

• Nemoj se nervirati brate Avrame voli Aki tako malo da pecne čika Murinja , mada nije jedini 90% ljudi ga ovde mrzi samo se suzdržava komentara zbog tog nekog poštovanja prema navijačima Čelzija.
            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Iskreno nisam neki ljubitelj Murinja, pretezno to nema veze sa trenerskim kvalitetima nego zbog njegovog stava i ponasanja, dok sa druge strane uvek sam imao manje-vise pozitivno misljenje o Vengeru ali sada da biram izmedju "profesora" i "specijalnog prevodioca" za naslednika LvG na klupi Junajteda, bez mnogo razmisljanja bi izabrao "specijalnog prevodioca" i molio boga da ostane bar 10 sezona na klupi. Toliko o tome od mene.
              sigpic

Comment

• Posalji mjesani sastav Chelsea van protiv prvog tima Arsenala, posto ti je prvi tim posran ozljedama, daj Chelseau crveni karton pa gledaj kako vas punimo. Upravo sam ti opisao u kakvoj situaciji je bio Arsenal u toj tekmi.

Neka je Chelsea pobjedio 6-0, svaka im cast. To ne mjenja cinjenicu da je Jose kurva koja voli samo sebe, a Wenger profesor i gospodin kakvog jos dugo nece biti.

Comment

• Originally posted by Lord Gangrena View Post
                  Nemoj se nervirati brate Avrame voli Aki tako malo da pecne čika Murinja , mada nije jedini 90% ljudi ga ovde mrzi samo se suzdržava komentara zbog tog nekog poštovanja prema navijačima Čelzija.
                  Ja sam uvek postovao navijace Celzija, zato i uvek kazem sta mislim jer necu da ih lazem i dovodim u neke zablude . Na mene taj poraz od Celzija sesticom nije ostavio neki trag, jbg igrac manje je bio, poraz neminovan. Mnogo je tezi poraz kad te Fergusonov Junajted opali sa 8:2, ali zato niko nije pljuvao po Fergusonu od onih koji navijaju za Arsenal, ni tada ni sada. Tako da ta Avramova teorija pada u vodu
                  Nema potrebe da iz prethodnih sezona nabrajam njegove ispade, dovoljno je navesti pojedine ispade iz ove i na taj nacin obrazloziti negativan stav o prevodiocu. Pocevsi od omalovazavanja kolega kroz konferencije, pricanje price kako svi drugi kupuju titulu sem njega, bacanje medalje iz komjunitia u publiku, svaljivanje sopstvenih neuspeha na doktoricu koja je po osnovu lekarske duznosti krenula na poziv sudije da pruzi lekarsku pomoc igracu gde se nakon toga prema njoj sprovodi klasican primer mobinga od strane doticnog, velicanje sudije koji mu je licno doneo 3 boda, a onda pljuvanje po onim sudijama koji mu nisu doneli bodove, i sve se to kulminiralo da lik napada decu na ulici i pokusava da upadne u prostorije sudija na poluvremenu. Tako da je po meni licni stav svakoga o Zozeu, odraz licnog shvatanja morala.
                  Last edited by Lion; 25-10-15, 08:51.

Comment

• Tih 6-0 sam dobio za rodjendan bas, tako da ja uzivam u ovim mukama Murinja. Ja mogu da gotivim mnoge, ali kada nekog ne gotivim kao sto ne gotivim Murinja znaci da je ta osoba bas odvratna i pokvarena!

Svaka cast njemu na uspehu i rezultatima, ali da je DJUBRE od coveka jeste, i to veliko!
                    Originally posted by maliajnstajn
                    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Avrame ako mislis da pogledam svaku tekmu u PL koju je Chelsea igrao, nema potrebe, vec jesam.

Ako hoces da ti dam komentar na vanplanetarnog prevodioca nema problema. Jedino sto zna jeste da pljuje javno igrace i kao on nije kriv sto nema rezultata.

Dobro je Wenger rekao da ga ne cudi sto je u kanalu Celzi:"It's no surprise to me. Look their manager is more worried about me than his team"

Pljujem ja njega godinama zato sto je neotesana seljacina. Kolko god seljak bio Diego Costa ovaj je 11 puta veci.

To sto je on naosvajao, lako je biti uspijesan u svakom timu kad imas cika Romana i cika Pereza da ti pljunu pare koje trebaju, a i u Interu se nije libio da trosi.

Ove sezone se lik preserava, ne znam da ste imali i jednu pravu akciju za go. Sve je nesto na silu i iz slobodnjaka Williana, a odbrana vam u kurcu isto.

Jebiga Hazardu je dopizdilo da igra s njim, Costa nema lopti i onda okolo samara ljude, Fabregas nije Albus jebeni Dumbledore da moze da pogodi asistenciju kroz crnu rupu i da se stvori zicer ako mu se igraci ne krecu.

Ne znam o cemu mi pricamo. Opet je potrosio 50m i to dodao na sampionsku ekipu i opet se bruka. Pa jebeni Moyes nije sjebo sampionsku ekipu ovako brzo.
                      sigpic

Comment

• Za pola sata pocinje Sundrland-Newcastle, meni je to jedan od omiljenih derbija u ligi, uvek je zanimljivo. Malu prednost dajem Newcastlu, zbog pobede u proslom kolu.
                        Originally posted by maliajnstajn
                        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Kako ce neki ljudi da me nateraju da se vratim jedno 100 strana unazad i da im nadjem koliko su srali o nekim igracima, a posebno o nekim trenerima.

Cast izuzecima nekim ljudima ovde iz teme Arsenala, ali vec mesec dana se pitam jel Vama draze da izgubi Celzi ili Vi da dobijete?!

Evo po drugi put, gledajte malo ljudi i Vase dvoriste! Vi nemate pravo da pljujete i da ubedjujete pogotovo navijace Celzija. Mozete da pljujete ne moze niko da Vam zabrani, ali nemoj da se ponasate kao deca od 10 godina.

I jos jedna stvar, kada god bi neko okacio klip kako je neka ekipa usrala Arsenal, odmah ali odmah se javi deset ljudi kako Vam je tim bio u povredama, kako su igrala deca, kako je igrao ovaj ili onaj.. Zajebite te price taj neko igra za Arsenal i isti taj profesor je dovodio te igrace, sto ne kazete onda kakva je budala bio sto je dovodio te ljude?!

Tako da opet nemoj da me terate da se vracam unazad i da uradim jedno 100000x quote o Vengeru, Arsenalu, Murinju, Celziju, Junajtedu. I njihovim igracima.

Niste deca, mada ko zna mozda i jeste. Ipak je ovo forum(internet drustvena mesta) gde svako moze da kaze sta hoce. A to je jebeno.

i da...

Ja sam ljubitelj Pl. Samim tim i generalno svih timova. Nekih vise, nekih manje. (Man, Liver). A Celzi i Arsenal su mi gotivne ekipice oduvek bile. NE volim ni jedne vise ili manje, tu sam neutralan, ali volim da ih gledam. Jel mi to daje pravo da pljujem bilo koga od njih?! NI NAJMANJE.
                          Last edited by l1m4r; 25-10-15, 11:39.
                          Originally posted by Vladan
                          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                          :vinjaksmajli:

Comment

• Ja vala ne pljujem Celzi, pljujem Moua jer zasluzuje da ga se pljuje.

To kad je Arsenal gubio u zadnjih par sezona jedino Liverpool nas je ubio sa punim sastavom. Svako ostalo kanalisanje bilo je sa pola tima u bolnici ili djecom na terenu
                            sigpic

Comment

• Ajmo Mitre da reisis danas derbi
                              sigpic

Comment

• I koje tacno kriv Aki za povrede i za decu!?
                                Za ne dovodjenje igraca i ostalo!?
                                Jel Murinjo kriv i za to!?

To sto ti pljujes Murinja to je tvoja stvar, da sam Admin ili bilo sta, brisao bih ti postove vezane za njega. Ne svaki ali svaki drugi. Zamisli ja krenem da pljujem Vengera?! I kazem treba on da se pljuje imam svoje razloge.
                                Originally posted by Vladan
                                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                                :vinjaksmajli:

Comment

Working...
                                X