Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovo gore je informacija direktno od covjeka koji je zaduzen za transfere u Arsenalu, Richard Law. Takvi su bili uslovi koje je Monaco zahtjevao, kao i sam Falcao. To sto Balag prica je prica za javnost, a ono sto se desava u Monte Carlu i njihovim bankama definitivno nije prica za javnost. Cifra je bila 20m funti pozajmica plus 15.6m funti plata za godinu dana, koja je trebala velikim djelom da bude uplacena u specificne banke u Monaku.
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Balaga direktno Mendes obavjestava, to je vise nego jasno, kao da Mendesu ide u korist da objavljuje manje od onoga sto jeste. 43 miliona funti da ga Mancester otkupi, pozajmica 6 miliona funti, Monaku se daje za platu 190 000 funti nedeljno. To je Balag jos 2. septembra prosle godine objelodanio. Jer Balag je znao sve oko Di Marije, Falkaa i De Hee u poslednjih godinu dana.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Balaga direktno Mendes obavjestava, to je vise nego jasno, kao da Mendesu ide u korist da objavljuje manje od onoga sto jeste. 43 miliona funti da ga Mancester otkupi, pozajmica 6 miliona funti, Monaku se daje za platu 190 000 funti nedeljno. To je Balag jos 2. septembra prosle godine objelodanio. Jer Balag je znao sve oko Di Marije, Falkaa i De Hee u poslednjih godinu dana.
        Sta ti je bre, zar ne citas... To je samo za javnost!!!
        Vidis da ovaj Akijev, Ricard Lavlje srce, zna sve vezano za Arsenal, a i samim tim za Junajted.

Comment

• Najjace od svega je sto se sada prica o mecima i ostalim sranjima, a kada smo ga doveli svi navijaci su plakali sto nije otisao kod njih.

Secam se Arsenalovog kupa gde je usao u igru, ovde pomama. TO je to!!!

Smesna prica i previse tanka.
          Originally posted by Vladan
          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
          :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
            Sta ti je bre, zar ne citas... To je samo za javnost!!!
            Vidis da ovaj Akijev, Ricard Lavlje srce, zna sve vezano za Arsenal, a i samim tim za Junajted.
            Jel ti neki fetis imas na mene? Konstantno provociras i molio bih te da me zaobilazis na ovom forumu, ne interesuje me tvoja retorika gluposti, kao ni tvoje velebitno obracanje meni svaki put kad imas priliku da pljunes nesto ili da provociras, a ustvari je to svaki moguci put kada se ukljucis u diskusiju u kojoj se ja nalazim.

Originally posted by l1m4r View Post
            Najjace od svega je sto se sada prica o mecima i ostalim sranjima, a kada smo ga doveli svi navijaci su plakali sto nije otisao kod njih.

Secam se Arsenalovog kupa gde je usao u igru, ovde pomama. TO je to!!!

Smesna prica i previse tanka.

Meni je bilo krivo sto nije presao, jebote Welbeck ili Falkao u tom trenutku svako normalan bi odabrao Radamela, al eto sreca nasa pa nismo
            sigpic

Comment

• Nisi u pravu Aki, vecina Junajtedovaca je zeljela da Velbek ostane, pa i ako bi to znacilo da Falkao nece doci

Ali je Falkao zaista na tuznom nivou u ovih godinu i nesto dana i to je prava steta, iako profesionalac od glave do pete.
              sigpic

Comment

• Mislio sam kad biras koga ces dovesti Falkaoa ili Welbecka

To je jebiga bilo bas onako tesko za klub da prozivod svoje akademije tako pljune i izbaci iz kluba, a onda poslije ga menadzer kritikuje kako nije dovoljno dobar.
                sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                  Jel ti neki fetis imas na mene? Konstantno provociras i molio bih te da me zaobilazis na ovom forumu, ne interesuje me tvoja retorika gluposti, kao ni tvoje velebitno obracanje meni svaki put kad imas priliku da pljunes nesto ili da provociras, a ustvari je to svaki moguci put kada se ukljucis u diskusiju u kojoj se ja nalazim.

Meni je bilo krivo sto nije presao, jebote Welbeck ili Falkao u tom trenutku svako normalan bi odabrao Radamela, al eto sreca nasa pa nismo
                  Imam zapravo, zato sto preterano imas potrebu da kenjas... Ti sve znas najbolje, ti imas najbolje izvore, ti imas insajderske informacije.

I ne znam kakva je sad ovo provokacija bila, lepo Vladan napise nesto a ti odmah kako ti ipak znas bolje jer je ipak Lavlje srce je tvoj glavni izvor. Vise je taj tvoj gornji komentar provokacija nego moj prethodni.

Moram i ja ponekad da napisem koju glupost u moru tvojih...

Comment

Mislio sam kad biras koga ces dovesti Falkaoa ili Welbecka

To je jebiga bilo bas onako tesko za klub da prozivod svoje akademije tako pljune i izbaci iz kluba, a onda poslije ga menadzer kritikuje kako nije dovoljno dobar.
                    Jbg na kraju smo se mi vise zajebali, jer Falkao je tu bio godinu dana bez znacajnijeg ucinka, Velbek bi ostao mnogo duze i napredovao svakako, jos dijete kluba, fizikalise masu, ima brzinu koja je i sad problematicna u Mancesteru naprijed, iako ima problema i u Arsenalu sa povredama i buducnost mu ne izgleda previse blistavo na Emiratima.

Vecina navijaca je stala na njegovu stranu tada, nije prihvatio da je rotacija, eto sad je rotacija i u Arsenalu i to u najboljem slucaju, a mjesto kao klasicni napadac nikad nece vidjeti u normalnim okolnostima vjerovatno. Pritom onakva proslava gola na Trafordu su ucinjeli da se brzo zaboravi.
                    sigpic

Comment

• Sta cu kad sam najbolji na planeti Zemlji u svemu

Spoiler

sigpic

Comment

Znaju djeca sta je pravi klub
                        Važno je, da je tata odabrao pravi klub

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          Jbg na kraju smo se mi vise zajebali, jer Falkao je tu bio godinu dana bez znacajnijeg ucinka, Velbek bi ostao mnogo duze i napredovao svakako, jos dijete kluba, fizikalise masu, ima brzinu koja je i sad problematicna u Mancesteru naprijed, iako ima problema i u Arsenalu sa povredama i buducnost mu ne izgleda previse blistavo na Emiratima.

Vecina navijaca je stala na njegovu stranu tada, nije prihvatio da je rotacija, eto sad je rotacija i u Arsenalu i to u najboljem slucaju, a mjesto kao klasicni napadac nikad nece vidjeti u normalnim okolnostima vjerovatno. Pritom onakva proslava gola na Trafordu su ucinjeli da se brzo zaboravi.
                          Igrat ce Welbeck u Arsenalu kao krilo sigurno. Ne moze Remzika opstati kao krilo nikako. Stavi njih dvojicu i Sancheza i Ozila i imas 4 igraca koja u prosjeku trce 9.5 km po tekmi, bas brutalno pokrivanje terena.
                          sigpic

Comment

Sta cu kad sam najbolji na planeti Zemlji u svemu

Spoiler

Loša ti nešto kamera na tom ajfonu
                            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Lord Gangrena View Post
                              Loša ti nešto kamera na tom ajfonu
                              Za 11 dana
                              sigpic

Comment

• Ne znam đe da stavim pa ajde ođe

Pitanje za Moderatore
                                Zašto ne obrišete teme koji nisu aktivni.
                                Npr: Aston Villa, Everton FC, West Ham United pa i Tottenham Hotspur, Manchester City.
                                Niti si piše, niti ima njihovih navijača. Pa naredni put, član prvo mora biti aktivan član da bi otvorio temu za svoj tim. Možda nije uredu što to ja govorim odnosno pišem ali eto.

Comment

Working...
                                X