Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Dule Krtola View Post
    Ne znam đe da stavim pa ajde ođe

Pitanje za Moderatore
    Zašto ne obrišete teme koji nisu aktivni.
    Npr: Aston Villa, Everton FC, West Ham United pa i Tottenham Hotspur, Manchester City.
    Niti si piše, niti ima njihovih navijača. Pa naredni put, član prvo mora biti aktivan član da bi otvorio temu za svoj tim. Možda nije uredu što to ja govorim odnosno pišem ali eto.
    Tema je vracena.
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Sunderland will not be making a move for Kevin Nolan as Sam Allardyce turns his attentions to a new striker instead. (Daily Telegraph)
      Meanwhile, Jermain Defoe could be sold by Sunderland in January to free up funds with Bournemouth considering a move for their former striker. (Daily Telegraph)
      Ne kontam zašto je napadač prioritet,Defo i Borini nisu tolko loši,niti su igrali nešto katastrofa,jbg nisu zabili ali doći će valjda i golovi
      mada ovo baš nije za pohvalu

Borini and Fletcher were signed at a combined cost of more than £22m, while Graham cost £5m from Swansea City in January 2013.
      ovo je problem sa tim "manjim" klubovima sa ostrva,potroše brdo para a gledaju samo u svoje dvorište,dal tolko ne mogu da se organizuju i pročešljaju malo tržište van Engleske,ajd razumem da se dovede jedna iskušnjara ..
      al stvarno mi nije jasno da Kabul nije tema,pa oni su toliko imali individualnih grešaka da je to nenormalno,jedino ako Olerdajs ne namerava to da nadomesti dobrom organizacijom u odbrani mada Kabul je Kabul kako kod okreneš

David Moyes is currently the favourite to succeed Sherwood at Villa Park, but the club will also consider Monk, who faces Sherwood on Saturday

http://www.telegraph.co.uk/sport/foo...ir-season.html

But Villa would have to pay over £3million in compensation to land Monk, who signed a new three-year contract with Swansea this summer.
      vredno pomena,mada čisto sumnjam da će se tako nešto desiti

Polish international Krychowiak looks set to be in the middle of a £21million tug of war between the Premier League title rivals

http://www.telegraph.co.uk/sport/foo...rychowiak.html

pišaj po sirotinji
      "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Defoe odlicno igra, nije lik kriv sto mu veza ne stvara prilike, vise manje si sam slozi sanse. Lik je i dalje dovoljno brz i eksplozivan, moze on jos uvijek u Premu igrat, odlican sut, dribling. Fakat mi nije jasno zasto bi ga prodavali. Bolje nek si ojacaju vezu i obranu.

Comment

• Jbt, kakva smesna cena za Krychowiaka.
          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman View Post
            Tema je vracena.

Živio ti meni još 100 godina, ali pogrešno si razumio. Nisam rekao da vratiš temu Barnlija, no da obrišeš ove neaktivne.
            Al svejedno, može ovako.

Comment

• http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...d-s-elite.html

Mnogo znače ove pare,tačno se već ove godine vidi razlika kad klubovi kao što su WH,Svonsi,CP i kompanija mogu da plate igrače kao što su Pajet,Ajev,Kabaje ...u suštini i ranije su ti klubovi imali neke svoje zvezde ali to su mahom bili igrači u poznim godinama,kakva iznenadjenja ili klinci iz akademije,sad jedan WH može lagano da dovede gotovog igrača iz Francuske prve lige.

Super zanimljivo prvenstvo postaje,nikad klubovi u premu nisu imali takve uslove za rad.
              "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• I opet se ne ništa ne uradi u Evropi....

Od kako dolazi sve više i više para, to sve lošije ovi igraju.

Comment

• I sta sad??

Koga briga za Evropu,kad ti sa 10 mestom u premu uzmes vise novca nego osvajac LS,za LE da ne pricamo.Ta takmicenja svakim danom imaju sve manji znacaj osim cistog prestiza.

Doduse to nije opravdanje za one ekipe koje bas nonsalantno igraju u LE,sad bar mogu tamo da obezbede LS

Na kraju krajeva ja I ne pricam o tome,nego kolko mi je sad zanimljivo postalo da pratim maltene skoro sve ekipe iz prema,mislim da jedino ove sad sto su stigle,njihove utakmice nisam nesto ispratio
                  Last edited by saburo sakai; 21-10-15, 20:41.

Comment

• Pravi navijači se ne lože na količinu zarađenih para, već na broj osvojenih (najjačih) trofeja. Nijedno takmičenje na svijetu nije jače i prestižnije od LŠ (bez obzira na bogatiji NFL) - zato se najjači engleski klubovi i bore da kroz Premiership izbore plasman u istu, a ne zbog zarađenih para (koje su motiv odmah do trofeja).
                    винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!

Comment

• Ne vidim poentu tvog posta,dal ti vidiš očima da ja pišem kako je meni sad još zanimljivije da gledam prem kad i ovi slabiji klubovi mogu da dovedu top igrače

Comment

• Vratit ce se Prem na jake noge u LP bez brige budite. Nazovimo ovo malim tranzicijskim periodom. Ne zaboravite da je Prem dominirao u LP pred koju godinu i to vise sezona zaredom. 2005 Liverpool digao, 2006. Arsenal u finalu, 2007. Liverpool u finalu, 2008. United digao protiv Chelsea u finalu, 2009. United u finalu, 2011. United finale, 2012. Chelsea digao kantu. Da ne spominjem razdoblja kad su po tri kluba iz Prema bila u polufinalu, a u direktnim dvobojima u cetvrfinalima su znali otpast neki iz Prema.

Comment

• Iskreno kao što reče autsajder, boli mene uvo koliko zaradjuju. Ako već zaradjuju toliko nek se pokažu i u LŠ.

Kao LŠ nije bitna? Ma nee, neće dobiti dodatne pare ako osvoje ligu šampiona, ma kakvi... Ako su već tako dobri, neka se pokažu. Iako Bajern i Real i Barsa i Juve (nekada Milan) nemaju možda konkurente u svojim ligama, kako onda su tako jaki u LŠ? Da je LŠ smešna, ne bi se Arsenal svake godine radovao četvrtom mestu (da ne pomisle Arsenalovi nešto, ali razumete na šta aludiram), kad je United nije ni ušao u LŠ sta je to bilo, opšti haos.

I onda na kraju neko kaže LŠ nije bitna...

Comment

• I ti autsajder masite poentu i pogresno ste ga shvatili, hteo je da kaze kako mu je zanimljivije da prati slabije timove zbog vecih ulaganja kao i igraca koji dolaze u tim klubovima i sto ce se taj trend nastaviti.PL ce uskoro da pojede konkurenciju i jedino ce od Premijerligasa da budu sigurni klubovi koji redovno igraju LS i koji su finansijski giganti ili recimo slabiji klubovi koji hoce da zadrze igrace kako bi im jos dizali cenu da bi ih kasnije prodali.Cim Pajet predje iz Marseja u Vest Hem to dovoljno govori u kom smeru ovo ide.To je bilo nezamislivo pre par godina.

Meni je generalno gubljenje vremena da gledam takve timove i da toliko vremena posvetim jednoj ligi ili samo jednom sportu kada pratim vise stvari i interesuju me uglavnom najbolji ili najzanimljiviji za pracenje, necu sada da namecem moj nacin razmisljanja kao da je jedini ispravan.

Comment

• Diže se kvalitet manjih timova u PL definitivno , sam primer je što si nekada imao veliku četvorku koja se sada pretvorila u veliku peticu koji su glavni konkurenti za titulu. Svaka čast svakim ligama ali osim Italije i PL ni jedna druga nema takvu konkurenciju u vidu 5 timova koji se bore za titulu. U Španiji je puna dominacija Real Barsa i evo sada zadnjih nekoliko godina tu je i Atletiko , Nemačka klasika Bajern nekada Dortmund i to je to .

I evo da se vratimo tim manjim timovima pravi primer trenutno Everton,West Hem , Soutempton koji imaju fantastične ekipe i sigurno bi mogli da se uključe u tu neku trku da im Junajted,Liverpul i Arsenal ne kupuju igrače godinama . Ali prave i oni fantastične transfere pogotovo ove sezone , par zvučnih imena je došlo u manje timove tipa Ayew,Pajet što je za svaku pohvalu.

I ne kontam što se raspravljate sa ovim Đurom iz Modriče , njegovi argumenti su ravni Stanijinim da se ne hefta za pare , toliko o tome .
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Uspesi u LS i inace evropskim takmicenjima su jedan od razloga finansijskog impacta u PL i u nizim ligama. Ta pompa oko cuvene top cetvorke koja dominira u Evropi prethodnih godina, ta snaga PL, i sav taj markentiski potencijal Englezi su potpuno iskoristili i to je izmedju ostalog, donelo ovo sto imamo danas, tako da svako ko misli da je LS nebitna, u velikoj je zabludi. A nije da su novcani fondovi UEFA i striktno za LS, mizerni, rastu svake godine.

Ako Englezi izgube to 4. mesto ove sezone (posto rezultati ove sezone direktno uticu na 17/18 sezonu), osetice se to sasvim sigurno.

Btw ne volim kad neko istice koliko se to timova u PL bori za titulu, a koliko u ostalim ligama. Hajmo realno reci ko su bili glavni konkurenti proteklih 5 godina, za koje mozes reci "to je taj tim". Da li su Spursi, LFC, i Arsenal (ako ne racunamo ovu sezonu) bili pravi konkurenti za titulu Plavima i Gradjanima ? Ili Man Utd u post Fergie eri ?
                                Mi navodimo sve te timove, a posle polusezone se iskristalise ko je pravi konkurent i to je max dva tima u poslednje vreme, ili dok je Fergie bio tu, tri. LFC kad je bio konkurent za titulu, liga je bila blago receno, tanka kvalitetom, svakom timu u vrhu je nesto falilo.
                                Koliko timova ove sezone realno mozemo reci da ima trku za titulu ?
                                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X