Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SAF rekao jos prije mjesec i po da Lester osvaja tri kola prije kraja, sve stari zna. Sad da se vrati ugasio bi ligu.
    sigpic

Comment

• Ja rekao još u decembru.

Comment

• Ja dugujem Gojku, bratu mom izvinjenje.

Izvini brate sto sam osporavao Lester cijelu sezonu. Morao sam. Jebiga za Arsenal se navija.
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• U redu je Aki, sledeće godine ćemo da počistimo ligu ko što je Lester ove.

Navijam i ja za Arsenal, al ove sezone je bila mnogo velika priča u igri, možda i najveća ikada, nije se moglo protiv toga.

Comment

• Ako dovede sve sto hoce Wengerica, vrlo vjerovatno ce osvojiti, al mu treba napadac. Jebote Ozil se sprda sa kreiranjem sansi. Stvorio je 137 sansi, to je najvise u historiji lige, a samo 18 pretvoreno u golove. Bas sramota.

Drago je meni zbog Ranieria sto ce napokon osvojiti, gotivna licnost. Prica je super i sve to, al jebiga ja sam morao da se drzim svoje demagogije dok Arsenal nije ispao iz realisticne trke remijem protiv CP
            sigpic

Comment

• Aki zaboravljas da ce sljedece sezone biti tu Conte, Guardiola, i najvjerovatnije kako ga ti zoves prevodilac (Mou).

Profesor i titula o tome bi se dalo diskutovati.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
              Last edited by Rossonero; 26-04-16, 00:17.

Comment

• Nisi objektivan Aki,ili pak jesi ali samo iz ugla Arsenala

Pa i naš Azar je kreirao više od 100 prilika pa niko od nas ni reč nije rekao dok se jurila titula,to je problem kod Arsenala večito je neko drugi kriv,nešto fali,treba i šta ti ja znam

Zato nikad neće uzeti titulu dok se taj mentalitet i način razmišljanja ne promeni,nema to veze sa parama više,evo već 3 godine imate sasvim pristojne uslove i ponovo ste gubitnici

To jedino može da se iskoreni da se pokuša sa drugim trenerom,nikakva pojačanja vama neće da pomognu,ponovo će se naći nešto treće,deseto kao opravdanje za Vengera.

Pa Venger sam pre par meseci priča kao je je najveća prednost Arsenala u odnosu na rivala ta što su oni stabilni i ponovo izduva na kraju.

To ne znači da ja ne poštujem tvoje mišljenje,baš naprotiv,šta da kažem više,kad si ti stigo do toga da kriviš navijače onda i sam valjda znaš da su ispucani svi krediti.
                "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Totalno je nebitno ko je tu.

Ako napokon uradi ono sto se od njega trazi, osvaja bez problema.

I da Jack Wislhere bude zdrav 8 mjeseci.

Trik je da je i ove sezone mogao, ali ovakav kolosalni raspad nisam ocekivao, iako sam ocekivao raspad. Al ovo, od nove godine do sada performans sredine tabele, nisam stvarno ocekivao.

Mene samo interesuje da je uspio potpisati Benezemu, sa koliko bi asistencija zavrsio Ozil, jer 137 jebenih sansi je covjek stvorio. STOTINUTRIDESETSEDAM, a samo 18 asistencija. HOROR.
                  sigpic

Comment

• Ok. Nije dugo trebalo da se opet počne pisati o budućem osvajanju Arsenala. Istina, malo su se sezone prešaltale i malo se gleda dalje u budućnost, ali bože moj

Comment

• Ne postoji tim koji je savršen,uvek nekome fali koji napadač,krilo,štoper,nije da vi niste imali napadače,imali ste Žirua,Velbeka i Volkota koji tu može da uskoči

Pa SAF je uzimao ligu sa slabijim sastavom ,o tome ja pričam,Venger je pao kao trener,to što ti nećeš to da priznaš je druga stvar,pokušavaš to da racionalizuješ a na kraju Arsenal gubi titulu od tima koji u napadu ima Okazakija,Užou i lika koji je do pre par godina radio fizikalije po fabrikama
                      "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Pogledaj atomosferu na King Poweru. Takva atomosfera je zadnji put na Arsenalovoj kucnoj tekmi zabiljezena, protiv Wigana 2006. na Highburyu kada je Henry slozio hetrik i to je ujedno bila i zadnja tekma na tom kultnom stadionu.

Krivim ja Wengera. Ne u toje mjeri u kojoj se desava ta podjela navijaca i trenutno je gradjanski rat izmedju navijaca Arsenala oko Wengera. Pretjeruju ovi sto ga tjeraju, prikazuju sliku kako Arsene unistava klub, kao da se borimo za opstanak sa dvojicom debelih sa sjevera.

Mislim da je vrijeme da se proba novi pristup, sa novim menadzerom, ali nisam za to da se istjera Wenger. Klub je veci zbog njega. Mnogo veci.

Potrebna su pojacanja Arsenalu, svi to vide. Remzika, mora da ide. Taj covjek veze sa zivotom nema. Direktno ga krivim za rasapd ovog napada na titulu. Da je Santi bio tu, ne bi on vidio sredine terena ove sezone.

Ox treba da ide, Walcott isto tako. Treba dovesti stopera koji zapravo zna sta znaci braniti go, a ne okretati ledja kao Gabriel. I treba ti spic, koji ce dat 40 golova u sezoni u svim takmicenjima i gasis tripletu pjeske.

Nemam ja sta opravdavati Wengera, fazon je da je podbacio, zestoko. Ono kada se ocekivalo da osvojio, podbacio je.

Prije je imao sve izgovore u knjizi, ove sezone jok. Cak i da nije Lester ispred, ne bi bilo opravdanja. Ovo je bila sezona koja bi krunisala njegovu karijeru, podbacio je. Imat ce jos jednu sezonu i zadnju sansu i to je to. Dobit ce svoju tribinu, veliku statuu ispred stadiona i bit ce upamcen kao najveci menadzer u historiji kluba.
                        Last edited by maliajnstajn; 26-04-16, 00:29.
                        sigpic

Comment

• "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Jos nije 100% ali Leicester zasluzeno...
                            Bajkovitih godinu dana jednog kluba koji se osmelio da pokaze i dokaze kako nije sve u novcu, kako treneri koje mase zovu "luzeri" imaju pravo na svoje snove dokle god rade i da uvek pokusavaju da pobede.
                            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Ali kakva tri kola za Lester , Junajted,Everton,Čelsi Ali dobro svetla strana treba im samo jedna pobeda , sad da je van Gal pravi drug to bi se završilo koliko ovaj vikend
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

Working...
                                X