Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @l1m4r Kad budeš izlazio sa foruma ugasi svetlo. I zaključaj.

Sta ti to znaci (nesto si pametno rekao)?
    Samo mislim da postoji neko bolje resenje za Mancester (moje misljenje ,nisam ocekivao Murinja)
    ne vidim razlog za tvoj takav odgovor ..no nema veze..
    GIFSoup

Comment

• Mozda ne bih trebao, ali pitacu. Zar postoji bolje rjesenje od trenera koji je medju tri najbolja na svijetu, po mnogima i najboljeg?

Lester odradio Svonsi, jos Everton i to je to. Celsi pusta bude li potrebe, a svakako nece biti.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Erik Artur Bler View Post
        Ukucam raumdeuter i izadje mi sa desne strane slika Tomasa Milera.

Comment

• Ako dođe u Junajted, Murinjo dobija otkaz u u toku druge sezone. Možda čak i u prvoj ako rezultati izostanu.

Ne smem ni da pomislim kakav će to haos u ekipi da nastane.

Pročitan je on, ništa novo on više ne može da ponudi. Došli su drugi sa novim idejama, nema više mesta za njega u današnjem fudbalu.

Najpametnije bi mu bilo da preuzme Portugal u suprotnom izgubiće i ovo malo ugleda koje trenutno ima.

Comment

• Ajde da se opkladimo Gojko, ti kazes to, a ja kazem da za dvije sezone sigurno jednu titulu donosi Mancesteru. Ko promasi ban tri mjeseca.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Ajde da se opkladimo Gojko, ti kazes to, a ja kazem da za dvije sezone sigurno jednu titulu donosi Mancesteru. Ko promasi ban tri mjeseca.
              Biće mi te žao Vlajko, ali može, prihvatam opkladu.

Comment

• Ne znam zasto napadate coveka odma,nikog ne vredja, ako po njegovom misljenju Otac ne fura leprsavi stil,njegova stvar

A posle se hvalite u vasoj temi kako se najvise pise,pa kako da se ne pise kad cim neko kaze sto drugacije odma se sikanira
                "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Ja ga ne napadam, lijepo pitam. Ni meni se ne svidja Kapelov stil pa ne mogu reci da ima mnogo boljih rjesenja od njega. Ajde sad je star, ali do prije tri godine npr. Jer znam da nema. Jer znam da je takticki megamind.

Originally posted by gokara View Post
                  Biće mi te žao Vlajko, ali može, prihvatam opkladu.
                  Vidjecemo, vrijeme ce reci. Ja sam ubijedjen da samo jedan covjek moze da zamijeni SAFa, a to se zna ko je. Ali mora da dobije otkaz u toku druge sezone, moze se desiti da obojica promasimo. Ali mi se svidjaju moje sanse, mnogo vise od tvojih. Kad je Van Gal ovo prezivio Murinjo ce pjeske da prezivi par sezona.
                  sigpic

Comment

• Ako pocne ono njegovo ludilo, brzo ce SAF to da rijesi, i da svoji nekog svoga.
                    sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Mozda ne bih trebao, ali pitacu. Zar postoji bolje rjesenje od trenera koji je medju tri najbolja na svijetu, po mnogima i najboljeg?

Lester odradio Svonsi, jos Everton i to je to. Celsi pusta bude li potrebe, a svakako nece biti.
                      Upravo sve od reci do reci sto je @gokara rekao mislio sam na nekog nadolazeceg trenera a ne na Murinja od koga ce biti upisana titula pre nego sto sezona pocne i ako je ne uzme otice posle najduze jedne sezone ..
                      GIFSoup

Comment

Ja ga ne napadam, lijepo pitam. Ni meni se ne svidja Kapelov stil pa ne mogu reci da ima mnogo boljih rjesenja od njega. Ajde sad je star, ali do prije tri godine npr. Jer znam da nema.

Vidjecemo, vrijeme ce reci. Ja sam ubijedjen da samo jedan covjek moze da zamijeni SAFa, a to se zna ko je. Ali mora da dobije otkaz u toku druge sezone, moze se desiti da obojica promasimo. Ali mi se svidjaju moje sanse, mnogo vise od tvojih. Kad je Van Gal ovo prezivio Murinjo ce pjeske da prezivi par sezona.
                        SAF i Murinjo su različiti tipovi. Murinjo ne može da podnese neuspeh, izgubi smirenost, pali vatre.

Razlikuje se atmosfera u ekipi kad recimo Van Gal nema uspeha i Murinjo.

Možda su tvoje šanse veće da dobiješ opkladu, ali ako izgubiš ti gubiš više nego ja i forum gubi više sa tvojim banom nego sa mojim.

Comment

• Ja ne gubim nista, sem sto bih se prilicno iznenadio da najveci u prve dvije sezone ne donese Mancesteru titulu. Ali rekoh vec u drugoj temi, ako on ne donese Mancesteru titulu niko nece.

Nemoj tako Gojko, esencijalan si ti prilicno, ko ce postaviti kolaz Novakovih trofeja, posebno jubilarnog 15. Slema

Bice forumu dobro u svakom slucaju.

Je li Telegraf normalan? Blizu ste

http://www.telegraph.co.uk/football/...ier-league-ti/
                          sigpic

Comment

• Ko te šikanira Saburo?
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ne vredi pokušavati nekim ljudima objasniti nešto.

Ako ne uzmeš Murinja koga možeš? Pep i Simeone zauzeti. Lev je rizik samo iz razloga što dolazi iz repke ali ne mora ništa da znači to. Anceloti zauzet. Konte zauzet. Kapelo, Lipi umiru u sledeće tri godine tj matori su isto kao i Jup. Klop je zauzet.

Mislim da i deckonja u Sevilji ima ugovor još 2 godine. Ovaj IZ Leverkuzena mi je bas preveliki rizik. Poketino pod uslovom da čovek da otkaz. Ili da isplatis Leviju. Enrike?

Ostaje Rodzers, Geri Nevil, Pjulis možda i Benitez. GIGS ti se sam nudi. Big Sem..

Ajde izaberi nekoga od njih a imaš Murinja slobodnog? I objasni zašto su oni bolje rešenje od Murinja. Bilo ko neka objasni zašto je neko od ovih slobodnih trenera bolji od Murinja.
                              Originally posted by Vladan
                              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                              :vinjaksmajli:

Comment

• Mene niko,ko sme pored tebe,nego Marli zakucao Rivalda

Nemojte u ban da se kladite,ionako nema mnogo ljudi na prem forumu,bolje avatar il neki potpis,da ne pricam o tome kolko bi podforum tenis osetio odsustvo Vladana hahaha
                                "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

Working...
                                X