Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Slazem se ja da je fejlovao, ali mene sramota kao navijaca Arsenala da se ovo radi najvecem menadzeru u i historiji kluba.

I samo se slazem za zadnje 3 godine da je fejlovao, morao je bar jednom titulu uzeti.
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Gledam sada presicu Wengera. Ovo sto su mu mediji uradili je sramota.

Bas, bas izvuceno iz konteksta.

Ono sto je on htio da kaze jeste da imas pundite koji seru nesto povazdan, a ustvari veze nemaju. Najveci primjer je Geri Nevil, sve ostalo je suvisno dodavati.

Kada je pricao o fanovima, imao je dugacki monolog gdje je vidno povrijedjen. Zao mu je sto je atmosfera na stadionu katastrofalna i upravu je 100%. Evo ja vec par godina se ovdje zalim na to, pa me unistavate zbog toga, jer kao govorim navijaci su krivi. Jesu krivi. Nema tog faktora straha kada dolaze timovi na Emirate. Vise se gostujuci navijaci cuju, sto je sramotno, za onakav stadion.

Ovo oko protesta su ga pokusavali pritisnuti, ALI, NIJE KRIVIO NAVIJACE ZA GUBITAK TITULE.

Vodi se kampanja protiv menadzera. Nije on bezgrijesan, slazem se, ali su ga doveli do toga da je on najveci protivnik ovog Arsenala.
      sigpic

Comment

• Na svim novim stadionima je loša atmosfera, to su sve multi objekti koji pružaju mnogo druge zabave i ljudi ne dolaze samo zbog fudbala, dolaze da se provedu kao u NBA.

Ko će urlati i navijati u svom tom komforu, nema to veze sa arsenalovim navijačima, tako je svuda. To je cena profita, gubi se izvorni duh fudbala. To isto čeka sve klubove koji će preći na nove stadione.

Liverpul i Junajted će i dalje imati dobru atmosferu jer nemaju nameru da se sele na modernije objekte.

Venger je propustio priliku da se povuče na vreme, sad što god da uradi napraviće grešku. Ako ode otići će kao gubitnik, ako ostane nastaviće se pljuvanje.

Comment

• Aki nemoj tako za Gerija, kakvim je sve imenima npr. Ranijeri nazivan - covek kao i Leicester uzimaju titulu EPL. Molim lepoo
          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Lester koliko god impresivan bio ove sezone, ako iduce ne budu u top 4, oni su statisticka greska na velikom uzorku. Cista devijacija, nista vise.

Impresivni su ove sezone bili, zasluzuju titulu, svaka im cast, ali ako iduce sezone budu 15. ili ispadnu nekim slucajem, bukvalno ce vaziti ono pravilo i corava koka jednom ubode.
            sigpic

Comment

• Ne vidim poentu Aki tvog posta,samo si sujetan,kakve sad veze ima to šta će biti sledeće sezone,prvo si ih pljuvao tokom sezone,sad ih pljuješ ponovo unapred

nije ovo klasičan spam ali ne vodi nikakvoj diskusiji,samo skrećeš pažnju sa Vengerice i demagogijom lupaš na prvog sledećeg

Oni bato sa ovom titulom idu u legende,nema greške,svaka Bajernova,Junajtedova,Barsina titula je samo jedna u nizu dok će se ova pamtiti dok je sveta i veka
              "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Pamtit ce se ona, ali to nece mjenjati cinjenicu da ce biti statisticka greska ako ispadnu sljedece godine.

Jebote pljuje se u tenisu stalno na one One Slam Wonder-e, a ovdje ce se dizat u nebesa to cudo od jednog puta.

Mislim zasluzuju da ih se dize, ne pljujem ih. Zasluzili su titulu i tu nema dalje nista pricati.

A da hocu da skrecem paznju s Wengerice, pricali bi mi davno o Murinju, jer zna se ovdje dobro kakav sam kada treba da se spinuje prica, ali u ovoj situaciju to ne radim.

Meni je zao sto je taj covjek potonuo, ali mi je sramotna ova kampanja protiv njega. Volio bih da imam priliku da radim sa Wengerom na ubijanju ove propagande, ali Wengerica je ostario, ne zna kako funkcionisu trendovi i protiv toga se ne moze boriti. Jedino cime se mogao boriti jeste fudbalom, da osvoji titulu, al opet i ako fejluje opet je najveci protivnik Arsenala iako je najkonstantniji menadzer na svijetu zadnjih 20 godina i najbolji menadzer Arsenala u 128 godina postojanja.

Ovo je bezobrazluk sta mu se radi, sramota. On po nekim ljudima mora da bude bezgrijesan, da radi sve prave stvari.
                Last edited by maliajnstajn; 29-04-16, 15:41.
                sigpic

Comment

• Kako mogu biti statistička greška u takmičenju koje se igra 10 meseci u kojem se odigra 380 utakmica. Tu najbolji mora na kraju da pobedi, nema slučajnosti.

Sledeća sezona je sledeća sezona, svašta može da se promeni, forma, zasićenje, emotivno prašnjenje, promene u ekipi, pročitani od drugih, neka i ispadnu, ali oni su 2015/2016 bili najbolji tim u Engleskoj i to će se pamtiti duže nego sve titule ovih velikih.

Comment

• Pa pamti se i Cilicev US Open vise nego Federerovih i Djokovicevih 9
                    sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                      Pamtit ce se ona, ali to nece mjenjati cinjenicu da ce biti statisticka greska ako ispadnu sljedece godine.
                      Kakva statistička greška, čoveče? O čemu ti pričaš? Ovo nije jedna utakmica ili kup takmičenje gde možeš da budeš iznenađenje, kao što su bili Hal i Vigan uzeli FA kup pa onda ispali, ovo je jebeni maraton od 38 kola i tu kvalitet i konstantnost dolaze do izražaja. Nemoj molim te ni na koji način da umanjuješ ovu titulu. Ovo je verovatno najveći podvig u istoriji fudbala. Jedva opstaneš jedne sezone a druge osvojiš ligu pored klubova koji su bogzna koliko puta finansijski jači. Ti si jedini čovek koji nipodoštava ovu njihovu titulu.

Edit: Pretekao me Gokara.
                      Last edited by HeadBurn3r; 29-04-16, 15:58.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                        Pa pamti se i Cilicev US Open vise nego Federerovih i Djokovicevih 9
                        Hahahah los ti primer tesko da ce se pamtiti van Hrvatske i okoline, koga boli uvo za Cilica i Nishikorija, nisam naleteo ni na jedan video, vest, analizu tog finala dok sam mnogo puta video Djokoviceve mec lopte protiv Federera, finale sa Nadalom, Rodzerovo finale sa Delpom.

Stvarno sta ti znaci, statisticka greska i corava koka ubode zrno? Pa nisu pogodili broj na ruletu majku mu vec otkucali celu ligu
                        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Zanimljiv si za čitanje aki, ali ponekad umeš tako da se pro**reš, i to ono tipa kad te dupe boli naredna 3 dana...

Statistička greška... Jel to znači da ako Venger osvoji titulu u skorijoj budućnosti da će isto biti statistička greška?
                          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Lester je zaslužio titulu i tu nema priče, šampionska sezona. Ne kažem da nisu imali i sreće sa povredama, ali otkad su pobijedili Siti u gostima i kada su svi shvatili da se oni zaista bore za titulu, osim nesrećnog poraza protiv Arsenala sve ostale utakmice su odigrali kako treba i pored pritiska.
                            Arsenal kad je doveo Čeha bio sam siguran da će se boriti za titulu, ali nevjerovatno je koliko su njihovi igrači beskičmenjaci i koliko djeluju nezainteresovano u nekim ključnim utakmicama. To je ekipa koja priđe Lesteru na 2 boda sredinom februara i onda 2 mjeseca kasnije su daleko od borbe za titulu i i dalje je moguće da ispadnu iz top 4. I svake sezone isto, sjećam se pred duel Junajteda i Arsenala u novembru 2013. kada je Arsenal bio prvi na tabeli i napokon izgledao kao materijal za titulu, Ozil i još neki igrač pred utakmicu se slikaju sa tabelom gdje pokazuju gdje je Arsenal a gdje Junajted. I dođu na Old Traford i izgube 1-0, još Van Persi da gol. U istoj toj sezoni, bore se za titulu do februara, onda izgube od Liverpula 5-1 i od Čelzija 6-0.
                            Venger ih održava 20 godina u top 4 što je za poštovanje, ali već više od 10 godina se ponavljaju iste stvari sa njima. Nemaju mentalitet za titulu, lidera u ekipi i da bi se to promijenilo treba im novi trener.

Comment

• Što se tiče Lestera i ja smatram da su momci zaslužili i navijam za njih da uzmu , Aki čovek ne može da se pomiri sa činjenicom da je čika Ranijeri napravio od Wengera budalu na kvadrat . Što se te priče Wenger , igrači , beskičmenjaci budimo realni jedan jedini krivac je sam Wenger , prosto čovek nije sposoban u zadnjih 10 godina da uvede pobednički mentalitet u ekipu , svi znamo da je tu zbog tih para i profita što donosi klubu i to je to.

Evo ti sam primer Lester koji je prošle godine izvukao opstanak u PL u zadnjem kolu sa samo jednim dovedenim igračem se bori za titulu i fale mu 3 boda od 9 . U čemu je razlika između Lestera od prošle i Lestera od ove godine ? Jedina razlika je taj mentalitet koji im je Ranijeri usadio u glavu a koji Wenger nema i to odavno. Iako navijam za Arsenal i navijaću dok sam živ tako je kako je , nema svrhe ugrađivati neke iluzije u glavu kao što Aki radi kako su nas pokrale sudije , ovaj, onaj .
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Ama ne umanjujem im titulu. Zasluzili su 100%, 1000%, ali govorim u uzorku od 100 sesona, ova njihova ce se gledati kao devijacija, osim ako ne uzmu jos jednom u narednih 5-10 godina.

A ako je ovjere na OT, svaka njima cast. Ni pod kojim okolnostima cu da umanjujem titulu, svaka cast, prekucali su ligu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X