Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobro bre, ja sat vremena namestam potpis da radi, onoliku sliku, da bi on na kraju promenio
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Dobro bre, ja sat vremena namestam potpis da radi, onoliku sliku, da bi on na kraju promenio
      Bolje sto je promenio Bojana, ono bilo nesto sitno nije se nista videlo.... Ovako je mnogo bolje
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kad treba adminu sat za jednu slicicu nije cudo sto se forum raspada Vratite mi lajkove, moj zivot vise nema smisla bez njih
        sigpic

Comment

• Pa slika je bila za wallpaper, a ne za potpis, dok sam sve to namestila, potrajalo je

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Prskaj, ostadoh dužan...imaš prošlogodišnje finale kao jako dobar, vjerovatno i najbolji primjer na ovako visokom nivou, kako vucaranje na jednoj strani utiče na igru protivnika...

Jednostavno, ponašanje koje nije standardno na jednoj strani izaziva na drugoj reakciju...sve što si do tada kontao pada u vodu, pa počinješ razmišljati dal je sada tvoj plan sa početka dobar ili ne, šta trebaš mijenjati, šta se ustvari dešava...rijetki su igrači koji mogu ostati imuni
            Nije ti bas dobar primer jer povreda Nadala je bila vise nego ocigledna. On maltene nije mogao da servira. Tu bih naveo i mec Fognini vs. Montanes na RG 2011 koji je Italijan pobedio bukvalno na jednoj nozi, kasnije predao mec bez borbe Novaku u QF. Ovakvi drasticni primeri mogu da zbune igraca u smislu da ne dodje do "izivljavanja" nad protivnikom sto publika ne voli. Secam da je na svaki drop shot Montanesa publika reagovala zvizducima jer Fognini nije mogao da se pomeri sa mesta.
            Ovde to nije bio slucaj. Novak se ovde u samo jednom gemu teturao par puta i gubio balans a Marej odmah zakljucio "Hej, pa ovaj mozda ima grceve". Smesno.

Comment

• Jeste dobar primjer kao odgovor na prskajev post

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                Mene samo interesuje kako to na Federera ne utice to vucaranje protivnika po terenu, vec on nemilosrdno ubija.
                Ali zato utice jebeni MTO svaki jebeni put (!) . Nije ni Rodzer sav svoj.
                Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

Jeste dobar primjer kao odgovor na prskajev post
                  U smislu aludiranja na Marjeve tvrdnje da je to uticalo na njegovu igru svakako nije. Povreda Nadala moze da zbuni igraca, "povreda" Novaka svakako ne. Dosta ljudi na MTF ismejavaju Mareja zbog ove tvrdnje.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                    U smislu aludiranja na Marjeve tvrdnje da je to uticalo na njegovu igru svakako nije. Povreda Nadala moze da zbuni igraca, "povreda" Novaka svakako ne. Dosta ljudi na MTF ismejavaju Mareja zbog ove tvrdnje.
                    Nadji neki normalniji teniski forum, nemoj navoditi MTF kao primer

sigpic

with experience.

Comment

• Pa ako čovjek kaže da je uticalo na njega, onda mu valjda treba vjerovati...možda laže

Comment

Prskaj, ostadoh dužan...imaš prošlogodišnje finale kao jako dobar, vjerovatno i najbolji primjer na ovako visokom nivou, kako vucaranje na jednoj strani utiče na igru protivnika...
                        Prava steta sto je doslo do toga, da je samo Nadal bio 100% pa da Wawa na miru moze da zaigra svoju igru

Originally posted by shminka View Post
                        Jednostavno, ponašanje koje nije standardno na jednoj strani izaziva na drugoj reakciju...sve što si do tada kontao pada u vodu, pa počinješ razmišljati dal je sada tvoj plan sa početka dobar ili ne, šta trebaš mijenjati, šta se ustvari dešava...rijetki su igrači koji mogu ostati imuni
                        Ma slazemo se sve, nego je moja poenta kako od svih mogucih sportskih i nesportskih ponasanja ovo je ubedljivo najsmesniji izgovor za sopstvenu losu igru. Meni, bukvalno u rangu sa: "odeca mu je bila previse drecava nisam mogao da se skoncentrisem na svoju igru"
                        Ne, upravo se setih imam jos bolji primer - kao kad se Nadal zalio na W sto Rosol skakuce pre nego sto treba da uputi servis. Smehotresna olimpijada (svidja mi se ovaj izraz danas )

Originally posted by shminka View Post
                        Za Andyja svakako vrijedi ona da onaj ko gubi ima pravo da se ljuti...tako bi barem ti trebao posmatrati njegovu reakciju...

a da je bio ljut, bio je
                        Apsolutno
                        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Pa nemoj misliti da mu nije smetalo što je Rosol skakao na reternu...normalno da mu je smetalo...svima su njima najdraži mirni protivnici koji neće uraditi ništa novo kako bi im ušli u glavu

Comment

• Nije da pravdam Nadala ali to je neeticko ponasanje jednog tenisera. Znaci iz neke kurtoazije ili sta ti ja znam, ne skaka se i ne mrdas kao bolestan dok se server sprema za servu. To nije zabranjeno, ali nije ok prema drugom teniseru. Nadalova greska je bila sto je reagovao kod sudiju, jer to nije njegova posla, ali nisu ni oni svi savrseni, nego su od krv i mesa.

Novak jeste glumatao danas, ali boze moj, ENDI MAREJ je nasao da to osudjuje?
                            OVAKO

Comment

• Oskarovac Al Pacino napao Vojina Cetkovica pitanjem: Zasto je danas dosao na audicuju?
                              Stidi se Ale
                              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Na reternu mozes dubiti na glavi ako hoces, bas kao sto mozes i glumatati...a isto tako i ovaj na drugoj strani moze reci da mu je to smetalo, ako mu je smetalo

sta sad treba ismijavati ako kaze da mu je smetalo? Uostalom, kaze da je kiks taj sto je dopustio sebi da mu smeta

Comment

Working...
                                X