Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Duka,

Danas:
    Do 4:2 u prvom - Federovski agresivan
    Do kraja prvog - Novakovski aktivan
    Do 2:2 u drugom - pasivan zbog nedostatka snage
    Do kraja drugog - Novakovski aktivan
    Do 2:2 u trecem - pasivan zbog nedostatka snage
    Do kraja mec - maestralno pasivan

Sa Stanom:
    Prva dva set - uglavnom pasivan
    prva 3 gema treceg - super aktivan
    ostatak treceg - pasivan zbog fizickih problema
    Pocetak 4. - aktivan
    Ostatak 4. - Pasivan zbog fizickih problema
    Peti - maestralno pasivan
    Last edited by NI; 01-02-15, 18:06.

Comment

• kakav pogled, bas je poludeo

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Do 4:2 u prvom - Federovski agresivan
        Do kraja prvog - Novakovski aktivan
        Do 2:2 u drugom - pasivan zbog nedostatka snage
        Do kraja drugog - Novakovski aktivan
        Do 2:2 u trecem - pasivan zbog nedostatka snage
        Do kraja mec - maestralno pasivan
        e jbg, kazes 'maestralno pasivan' ,ajde ok,ali maestralno pasivan Samo se slazemo da je bio agresivan do 4:2,al dobro.Vjerovatno mislis na 'maestralno' ,'dobro je prebacivao preko mreze'.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
        sigpic

Comment

• Originally posted by Duka View Post
          e jbg, kazes 'maestralno pasivan' ,ajde ok,ali maestralno pasivan Samo se slazemo da je bio agresivan do 4:2,al dobro.Vjerovatno mislis na 'maestralno' ,'dobro je prebacivao preko mreze'.
          Mislim:

-odlicno je prebacivao preko mreze
          -a povremeno bi bez 'rime i rezon' opalio
          -a povremeno je igrao aktivno

Taj miks je bio maestralan. Jedan po mjeri Marija a drugi po mjeri Vavrinke.

Mats place sto je Mari promasio brejk loptu na 3:3 u trecem. Sitnica da je onda Novak dobio 9:0 do kraja.
          Shminka place sto je Vavrinka promasio brejk loptu u petom setu. Sitnica da je onda Novak dobio 6:0 do kraja.
          Last edited by NI; 01-02-15, 18:15.

Comment

• Originally posted by Navras View Post
            Skot se nakon meca poneo kao klasican sore loser, moram priznati da to nisam ocekivao od njega. Tesko mu je pao ovaj poraz, a kako i ne bi. Bio je veliki favorit pre meca, sa nesumnjivo boljom formom, imao je u trecem setu pred sobom fizicki iscedjenog Novaka, bez servisa, bacenog na konopce i uprkos tome uspeo je da izgubi. Lakse je okriviti nekog drugog nego priznati sopstvenu nesposobnost, a fakat je ispao nesposoban.
            Delimicno, ali je delimicno zato sto je i Novak bio maestralo pasivan kako kaze NI ... Kako je mec odmicao i kako je postajao umorniji (a svakako su i njega isto kao i Novaka iscrpela 2 seta u ukupnom trajanju od dva i po sata) i Marej je sve vise gresio. Dok Novak nije. Marej je u stanju da "davi do zore" da smara samo tako cak i da bude uspesniji od Novaka u razmenama dok je fizicki ok, medjutim Novak moze sve to i kada je umoran i to dobro umoran, dok Mareju tada pada koncentracija. KLASA, sto bi rekli neki, razlika u klasi, ja bih ipak bio malo umereniji i napisacu da je bolji Novak naravno, ali ne za klasu...
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• @NI

To prvi put 'cujem' maestralno pasivan.OK,tvoje misljenje,svakako.Za razliku od tebe,misljenja sam da to 'maestralno' se vjesto uklapa,da pokrije klasicnu pasivnost.U svakom slucaju,obojica smo navijaci Novaka Djokovica,i nadamo se obojica da ce nas Novak oboriti jos mnogo rekorda..

sigpic

Comment

@NI

To prvi put 'cujem' maestralno pasivan.OK,tvoje misljenje,svakako.Za razliku od tebe,misljenja sam da to 'maestralno' se vjesto uklapa,da pokrije klasicnu pasivnost.U svakom slucaju,obojica smo navijaci Novaka Djokovica,i nadamo se obojica da ce nas Novak oboriti jos mnogo rekorda..
                To nije tehnicki termin.

Kao pasivan, Novak je u 5. setu protiv Vavrinke imao 7 vinera, 23% poena. A protiv Marija u cetvrtom 8 vinera ili 32%. Dosta aktivno za nekog ko je pasivan.

Comment

• Jeste,istina..al generalno igra koju je pruzio sve-ukupno gledano nije njemu svojstvena.Razlikuje se od igre kojom se proslavio,igra zbog koje su ludjeli svi,svaki protivnik bude pregazen,smrvljen...agresija koju nikad niko ranije nije imao.Toga vise nema.Ja sam samo to htio da istaknem.

sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    To nije tehnicki termin.

Kao pasivan, Novak je u 5. setu protiv Vavrinke imao 7 vinera, 23% poena. A protiv Marija u cetvrtom 8 vinera ili 32%. Dosta aktivno za nekog ko je pasivan.
                    to da bude pasivan kad treba ga BB naucio

Comment

Jeste,istina..al generalno igra koju je pruzio sve-ukupno gledano nije njemu svojstvena.Razlikuje se od igre kojom se proslavio,igra zbog koje su ludjeli svi,svaki protivnik bude pregazen,smrvljen...agresija koju nikad niko ranije nije imao.Toga vise nema.Ja sam samo to htio da istaknem.
                      duka on je bez forme uzeo pehar, rafa bez forme je stigo do qf

Comment

• Veliki igrac pobedjuje malog igraca. Uvek bilo
                        Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio

Comment

• Klasicno raspadanje igraca nakon 2,5/3h brutalnog tenisa.Isti problem je imao i Nole protiv Nadala do 2011 dok nije skontao da mora nesto radikalno da promijeni.
                          Zato dragi Andy ostavi PS i pijesak u kojem treniras i nadji dobrog doktora koji ce da propise adekvatnu dietu za tebe

Comment

Jeste,istina..al generalno igra koju je pruzio sve-ukupno gledano nije njemu svojstvena.Razlikuje se od igre kojom se proslavio,igra zbog koje su ludjeli svi,svaki protivnik bude pregazen,smrvljen...agresija koju nikad niko ranije nije imao.Toga vise nema.Ja sam samo to htio da istaknem.
                            Ko to porice? Igra koju je Mats zove - svjetski rekord je najbolja. To je pritisak is svih oruzja dok protivnik ne pukne. ALi to trosi, a ponekad imas prehaladu i ne mozes tako. Novak ima dvije rezervne Federerovu i Simonovu. A onaj 'svjetski rekord' je usavrsio. Ne djeluje jednako atraktivno, ali je uncikovito.

Ali ako igrac ima 3-4 mogucnosti, on je bolji od igraca sa jednom mogucnoscu makar ona bila 'svjetski rekord'. To je ono sto je ubilo Marija u pojam. Opcije koje Novak ima. On je jak i kad se jedva krece.
                            Last edited by NI; 01-02-15, 20:10.

Comment

• Cestitke Novakovci,
                              Eto ga nas sampion opet na pravom koloseku,sa dodatnim motivima za uspeh,neka sledeca faza u karijeri,ozbiljniji i racionalniji,bas onakav kakvog sam ga zamisljao da ce biti kao otac i suprug.
                              Naravno tu je i BB ma koliko osporavali njegov doprinos i sumnjali o tome sta on moze doneti novo onako trenerski neiskusan.Uradjen je domaci zadatak na najbolji nacin u datom trenutku,na njegovom bunjistu, RLA je Novakov dom i tu vise dileme nema,a gde ce biti kraj trofejima ostavljam navijackoj masti na volju.
                              Celom teniskom svetu je danas postalo jasno da je novak kopljem ispred ,igracki nad Endijem i samo maksimalni level Endija tokom celog meca i tezak Novakov pad ili raspad igre moze prelomiti neko finale na Endijevu stranu.Ali da li ce se to desavati u buducnosti,ja licno ne verujem da Endi moze dobiti Novaka na GS sa Novakovih 80% mogucnosti,pre svega mislim na fizicku i mentalnu spremnost.Sto se tice danasnjeg finala,tu je bilo svega pomalo,cak bih rekao da je Endi debelo bio iznenadjen onim sto se desavalo na terenu,bio je prosto zbunjen,Novak je vidljivo sve spremio da tera Endija na razmisljanje o svakom poenu,cak bih pomislio da je i nizak % 1.servisa bio deo taktike,bar je meni tako delovalo,naravno to je tesko dokazivo ,vise mu dodje kao teorija zavere ali sam ja to tako video.Na kraju malo o razlozima kako je to Endi video kroz konferenciju,celu pricu o porazu sveo na cudjenje o desavanju na terenu sta se desava u tudjem dvoristu.Malo morgen gospodine Endi nije problem desavanje s druge strane vec nemogucnost nosenja sa cinjenicom da protivnika treba pobediti bez obzira sto se desavalo na terenu.Neka odgleda Stenov mec protiv Rafe po ce mu biti jasno na cemu treba raditi.Covek ti je prodao jeftinu foru iz decackih dana na koju si se upecao i sad se svima zalis .Sto se tice nas Novakovaca ,idemo dalje ,novi cilj je na vidiku,RG ,sledi nova prilika,to nam fali pa da kacimo reket o klin ako treba ali trofej na RG moramo podici.Pozdrav i izvinite sto cesce ne pisem,ali da znate da redovno citam Novakovu stranu.NAJBOLJI SMOOOO!IDEMOOOOO!

Comment

• Slika dana.

Comment

Working...
                                X