Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vidim, nosaš najboljeg ikad

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Poslije ovog danas, nacrtaj mi kako Mari moze da pobijedi Novaka, na bilo kojem GS-u osim Uimbldona pod uslovom da je Novak 100% fit.

Upravo tako.Novak je jasan favorit protiv Endija na svakom slemu sem Wimbldonu naravno,mada verujem da i tamo moze da ga pobedi.

Jednostavno bolji je igrac,to se vidi iz njihovih meceva.

Dobra analiza uglavnom si pogodio.

Marej je bio ubedjen da moze i da ce pobediti,otud i onako mlak pozdrav na mrezi.Sokirao ga da je Novak na kraju...

Jbgg Andy ne moze kum da ti poklanja bas svaki slem,uzmi nesto preko drugih

Otuda i one izjave Mareja kako ce biti cudo ako on pobedi danas...To je samo hteo da uspava Novaka.

Novak je danas pokazao ko je glavni u Melburnu a bogami i na celom turu.Ovo je njegova kuca i definitivno ono sto je Rg za Nadala i W za Federera,to je AO za Djokovica.

Svako od njih trojice ima svoj turnir,na kome ih je djavolski tesko pobediti...To je ono sto recimo i odvaja Mareja od ove velike trojke...

Novak je sad postao istinska legenda ovog turnira,a realno moze da uzme lagano jos 2-3 komada do kraja karijere.Jedna od dokaza velicine igraca i jeste da dominiraju jednim turnirom duzi niz godina,kao sto rade to 3 velikana danasnjeg tenisa...

Andy je odlican igrac,zasluzio je tu i tamo neki slem,ali ipak klasa ispod ovih momaka.

Comment

• Ma imao je sansu kod onog BH-a na 3-3 u trecem setu...
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• ni, svaka ti cast

Comment

• A kako to da se razume?
            Iznenadio me bas Marej danas u negativnom smislu.
            On prica o nekakvom foliranju, te ga Nole kao pomeo u igri, ma to ne moze da pije vodu.
            Marej je poznat po svojim prenemaganjima, hvatanjem te za ledja te nogu , vuce se po terenu a onda odigra ko brzi gonzales
            I sad on nasao nesto da prica, pa ako je video da je Nole povredjen sto ga nije dokosurio, kao bilo mu zao iliti poremetilo u igri, ma ajte molim vas
            Vrlo nekorektno od Mareja, nema opravdanja!
            sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Srce junacko
              sigpic

Comment

• NI, kao uvek siroka analiza od tebe. Po meni u mecu imamo 4 prelomna faktora:
                U 1. setu kad Novak dobija gem na svoj servis od 0:40, povreda prsta ili sta vec, upad publike na teren i problemi sa kretanjem ili sta vec.
                Ove Marijeve insunacije na to da je Novak glumio su bez osnova i prilicno ruzne, mogu cak i da oznace kraj dobrih i drugarskih odnosa izmedju njih. Po prvi put nije bilo zagrljaja izmedju njih posle meca, a Marej se nije cak ni nasmejao kad mu je ovaj pozelo srecan brak i puno dece za razliku od Kim. Da su ove optuzbe bez osnova najbolje potvrdjuje cinjenica da je on te gemove IZGUBIO. Znaci po njemu Novak je glumio pri rezultatu 5:4 kad servira za set kako bi njega zavarao. Ili on se namerno tretura na terenu i daje mu prednost od 2:0 kako bi ga zbunio. Mislim stvarno smesna razmisljanja.
                Takodje Marej jeste fizicki pao u 4. setu jer se poceo hvatati za butine, skracivao poene, isao na vinere...
                Ja sam pre meca bio skeptican prema Marijevom povratku. Malo me je demantovao igrom u prva 2. seta pre svega zbog Novakovih neocekivanih fizickih problema ali u sustinu ocekivao sam ovakav rezultat. To se videlo i u Novakom interviju pre samog finala. Novak poseduje Mareja i to je to. Kao Nadal Federera.

Comment

• Originally posted by Petra View Post
                  A kako to da se razume?
                  Iznenadio me bas Marej danas u negativnom smislu.
                  On prica o nekakvom foliranju, te ga Nole kao pomeo u igri, ma to ne moze da pije vodu.
                  Marej je poznat po svojim prenemaganjima, hvatanjem te za ledja te nogu , vuce se po terenu a onda odigra ko brzi gonzales
                  I sad on nasao nesto da prica, pa ako je video da je Nole povredjen sto ga nije dokosurio, kao bilo mu zao iliti poremetilo u igri, ma ajte molim vas
                  Vrlo nekorektno od Mareja, nema opravdanja!
                  on zaboravio sta je on radio viktoru na rg

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                    Ne budi šega, uzmeš reket u ruke, igraj s nekim normalno, pa nek se onda on počne prenemagati, pa ćeš vidjeti na šta ćeš ti ličiti za 20 minuta...ako nemaš mentalitet da ga zgaziš do kraja, naći ćeš se u problemima sigurno

Nevezano za ovaj meč, imaš primjera mali milion na svim nivoima
                    Daj bre shminkeraj pricamo o finalu GS, znas koji su momci u pitanju. Pa koji jos mentalitet treba da imas, ispada da je samo Nadal normalan po pitanju mentalita. Bas se nesto brinem da se Marej smorio zbog Novaka i da mu je opala zelja za titulom, i nije znao sta ce.
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ljudi pa ne prica on to, to ga ona mala nagovorila da kaze. Marej mora imati neku zensku figuru dominantnu (i od njega) u zivotu, a znamo svi kakve su neke zene otrovi. Mogu sve strusiti, gde nece dva polu kumceta.
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                        Daj bre shminkeraj pricamo o finalu GS, znas koji su momci u pitanju. Pa koji jos mentalitet treba da imas, ispada da je samo Nadal normalan po pitanju mentalita. Bas se nesto brinem da se Marej smorio zbog Novaka i da mu je opala zelja za titulom, i nije znao sta ce.
                        zabrinuo se za kuma kobajagi, pa mu pao intezitet

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                          Ljudi pa ne prica on to, to ga ona mala nagovorila da kaze. Marej mora imati neku zensku figuru dominantnu (i od njega) u zivotu, a znamo svi kakve su neke zene otrovi. Mogu sve strusiti, gde nece dva polu kumceta.
                          tu se slazemo, cast izuzecima

Comment

• skeptik,

Mari je imao fiks ideju da ce Novak fizicki da padne i da ce to da rijesi mec. Ja sam bio uvjeren u isto. I Novak jeste dva puta fizicki pao. Problem je sto je on kad je bio fizicki lose imao nevjerovatno nezgodnu igru za Marija. To je ono sto ja neprecizno zovem Simon taktika. Mrtvu loptu nazad pa sad Mari izvoli. Ako Mari vrati isto tako mrtvu loptu, pod uslovom da nije cosak, rizikuje da Novak opali vinera. Onda Mari pomisli: "Vidi ovog on me zeza, nije mu nista. Moram da napadam." Onda raspali i promasi sto ga jos vise nervira. A on nije u tome dobar. Nije ni Vavrinki dobro islo koji bolje napada. Mari je counter puncher koji najbolje igra jake lopte. I umije da zeza sa mrtvim loptama, pogotvo dubokim BH slajzom. Ali ni to nije funkcionisalo. Jer osim necega simonovskog Novak ima i nesto federerovsko.
                            Last edited by NI; 01-02-15, 16:54.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                              NI, kao uvek siroka analiza od tebe. Po meni u mecu imamo 4 prelomna faktora:
                              U 1. setu kad Novak dobija gem na svoj servis od 0:40, povreda prsta ili sta vec, upad publike na teren i problemi sa kretanjem ili sta vec.
                              Ove Marijeve insunacije na to da je Novak glumio su bez osnova i prilicno ruzne, mogu cak i da oznace kraj dobrih i drugarskih odnosa izmedju njih. Po prvi put nije bilo zagrljaja izmedju njih posle meca, a Marej se nije cak ni nasmejao kad mu je ovaj pozelo srecan brak i puno dece za razliku od Kim. Da su ove optuzbe bez osnova najbolje potvrdjuje cinjenica da je on te gemove IZGUBIO. Znaci po njemu Novak je glumio pri rezultatu 5:4 kad servira za set kako bi njega zavarao. Ili on se namerno tretura na terenu i daje mu prednost od 2:0 kako bi ga zbunio. Mislim stvarno smesna razmisljanja.
                              Takodje Marej jeste fizicki pao u 4. setu jer se poceo hvatati za butine, skracivao poene, isao na vinere...
                              Ja sam pre meca bio skeptican prema Marijevom povratku. Malo me je demantovao igrom u prva 2. seta pre svega zbog Novakovih neocekivanih fizickih problema ali u sustinu ocekivao sam ovakav rezultat. To se videlo i u Novakom interviju pre samog finala. Novak poseduje Mareja i to je to. Kao Nadal Federera.
                              Ja se ne bih slozila sa ovim sto si napisao da je Marej imao velike fizicke probleme.
                              Marej je sam izjavio da nije imao fizickih problema, nego je mentalno pao.
                              Tako sam procitala, pa sad ako Marej ne govori istinu, ja sam u krivu

Prvi deo posta je po meni tacan , odlicno si sve napisao....zaista nefer od Mareja, da ne upotrebim ruzniju rec.
                              sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Snishodljivi,maliciozni mac wilander vise govorio o marejovoj igri,nego li o samom Novakovom osvajanju AO.Izjede se u sebi,i on i brojni novinaari koji su mareju postavljali veoma pogana pitanja,na koja je i marej pogano odgovarao.Zapad defitivno ne simpatise nas narod,eto nekako sam i to morao reci,mnogo toga tu ima..a da ne mora da se shvata kao teorija zavjere,kako voditelj Kesic zna da istakne.
                                No dobro,sto se meca tice,mislim da danas Marej nije bio dostojan protivnik Novaka.Covjek ama bas nikakav napredak u igri nema i danas je bio taj koji je pobijedio sebe,prije nego Novak njega.Da je danas preko puta bio jedan dobar Federer ili jedan dobar Rafael Nadal,to bi bio potpuno drugaciji mec sa drugacijim epilogom.U to sam siguran.Krivo mi je sto iz meca sa Vavrinkom,nije izvukao bog zna kakve pouke,vec je bio samo maaalkice agrresivniji i to samo u pojedinim momentima.Mora da promijeni to,jer to nece moci uvjek funkcionisati,da protivnici pobjedjuju sami sebe.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X