Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Pa ti se potrudi da me ne zaboli glava, pazi sta pises od ranog jutra
    Dobro OTAC TENISA RF bi ga sigurno odvalio da je bio u takvoj poziciji, i to mu ne bi ni gema dao, a za ovu ostalu dvojicu ne znam ....
    Bolje?
    Bem ti slobodu misljenja ....
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Čemu SBBKBB teorije kada nema potrebe za njima. Spomenutih igrača nije bilo u finalu i što bi rekao Djura....ma zdravo
      sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp Barid Bel Medar View Post
        Dobro OTAC TENISA RF bi ga sigurno odvalio da je bio u takvoj poziciji, i to mu ne bi ni gema dao, a za ovu ostalu dvojicu ne znam ....
        Bolje?
        Nije valjda da si pomislio da bojana protestuje sto si dao vece sanse Nadalu nego Federeru?

Comment

• Originally posted by Sandugp Barid Bel Medar View Post
          Bolje?
          Vidis kako znas

kakva bre sloboda misljenja, to ne postoji, zabluda jedna teska
          a posebno ne postoji na forumu gde sam ja admin
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Jedva preživio Smiceka, osvojio 8 gemova protiv Berdycha, a imao bi šansu u finalu...jašta

najljepši dio teniske sezone je za nama, do sljedećeg AOa

Comment

• Originally posted by NI View Post
              Nije valjda da si pomislio da bojana protestuje sto si dao vece sanse Nadalu nego Federeru?
              Ma nikako gde bi ona zbog toga protestvovala
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Sad nisam zbog toga prostestovala, nego zato sto mislis da Fed ne bi iskoristio onu priliku, Nadal je nebitan
                kao prvo, Fed se ne bi smarao i ne bi igrao 2.5h 2 seta, nego bi to mnogo brze resio...

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                  Jedva preživio Smiceka, osvojio 8 gemova protiv Berdycha, a imao bi šansu u finalu...jašta

najljepši dio teniske sezone je za nama, do sljedećeg AOa

Dobro shminka NI govori o specificnoj situaciji gde je Djokovic poljuljan i ima fizicke probleme, a protivnik preko puta fit. Nadal ne bi uopste mogao da se nadje u takvoj situaciji ako cemo realno pukao bi 3-0 najverovatnije sa ovakvom igrom i formom, ali da se nasao bilo bi tu opasno
                  sigpic

Comment

• O čemu pričate...

Šta bi bilo kad bi bilo...

Eh da baba ima...

Comment

• Originally posted by MarkoNFL View Post
                      O čemu pričate...

Šta bi bilo kad bi bilo...

Eh da baba ima...
                      Ja ipak mislim da se mi pre svega trenutno zajebavamo ....
                      sigpic

Comment

• Verovatno ste komentarisali
                        Kad je Nole čestitao veridbu, Marej... faca crna a Kim... mislim da joj je to bilo draže nego da je škot uzeo titulu, došlo joj je da poljubi Noleta što je tako javno rekao to

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Ne dao Bog da su jucer Novaku, na pocetku treceg, protivnici bili Nadal, Federer ili Nishikori. Oni bi bez previse prenemaganja uzeli GS koji im se pokazao na pladnju.
                          To je bio moj prvi post juce na ovoj temi posle odigranog finala..sto je ujedno i rezime kad se o radi o finalu i Novaku...a ti i ja usli u debatu iha ha,a sve stalo u par rijeci

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                          sigpic

Comment

• NI i Bojana,zar stvarno mislite da bi Fed to resio u svoju korist juce?U ovim godinama nema sanse i na ovom terenu.Pa Novak je njega dobijao kad je Fed bio maltene u prajmu na ovom turniru-2008 i 2011,zasto mislite da bi sad bilo drugacije.Uostalom odveo je Fed mec prosle godine u peti set i na W pa je izgubio na svom terenu...Sigurno da Fed ne bi izgubio set sa nulom i mozda bi odveo u peti,ali bi i on izgubio na kraju,kao i Nisikori,ubedjen sam u to...

Jedino Nadal mozda bi iskoristio priliku,mada i on je imao Novaka na konopcima 2012 pa je opet pukao...Shvatite djavolski je tezak posao dobiti Novaka u Melburnu...Zato treba skinuti kapu Stanimalu
                            Last edited by Gari NS; 02-02-15, 09:23.

Comment

• Role bio dobio zato sto je BOGOTAC

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by MarkoNFL View Post
                                Verovatno ste komentarisali
                                Kad je Nole čestitao veridbu, Marej... faca crna a Kim... mislim da joj je to bilo draže nego da je škot uzeo titulu, došlo joj je da poljubi Noleta što je tako javno rekao to
                                To je bio vrhunski, iako malo mangupski, komentar.
                                Last edited by NI; 02-02-15, 09:28.

Comment

Working...