Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bice ovo veliki test za Novaka u petak ali ce na kraju da pobedi inat i limit izdrzljivosti, a tu je Novak nenadmasiv na turu

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
      Mozete li da kazete o kojim konkretno izjavama pricate?
      Svaki intervju je pun takvih izjava. Od ranije:

"Mari, Djokovic, Federer i Nadal su dosadni."

Sto ces, nemaju bogate tate pa shvataju tenis kao posao.

"Profesinalni tenis nije za zene."

Zasto ne bi bio? Kao i bilo koja druga profesija?

-------------

Danas:

"Imam 13 uzastopnih pobjeda u Francuskoj, osvojio sam dva turnira pa cu i treci."

U ova dva prethodna turnira je dobijao igrace klase Del Bonisa. Ferer ga je pomeo na sljaci i Nisikori ga je pomeo na sljaci.

"Trebam da se revansiram Novaku za poraz od prije 6 godina."

Novak je osjetno bolji igrac nego prije 6 godina. Prvi je favorit turnira.

---------

Sve u tom stilu, neumjereno i prepotentno do granice drskosti. Doduse uvijek sa osmijehom i dozom zezanja.

Comment

• Originally posted by NI View Post

-------------

Danas:

"Imam 13 uzastopnih pobjeda u Francuskoj, osvojio sam dva turnira pa cu i treci."

U ova dva prethodna turnira je dobijao igrace klase Del Bonisa. Ferer ga je pomeo na sljaci i Nisikori ga je pomeo na sljaci.

"Trebam da se revansiram Novaku za poraz od prije 6 godina."

Novak je osjetno bolji igrac nego prije 6 godina. Prvi je favorit turnira.

---------

Sve u tom stilu, neumjereno i prepotentno do granice drskosti. Doduse uvijek sa osmijehom i dozom zezanja.
        Ju Ju Ju. NI care ti si to ili pogresno cuo ili izvukao pogresan kontest. Mogu da ti kazem za izjavu od 13 turnira, da SIGURNO nije tako rekao.... Pricao je kako se oseca ovde kao kod kuce jer ima 13-0 u francuskoj, a pitanje je bilo vezano za navijace. Klasican pokusaj uvlacenja navijacima ....
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
          S ovim se ne slazem, on je talentovan koliko i Novak ali nije imao motiv, a sad ga je dobio iz nekogh nepoznatog razloga, a i sazreo je mentalno.
          Da li stvarno mislis da on ima i tajming i brzinu i fleksibilnost i balans Novaka Djokovica? Navodim stvari koje nije lako nauciti. Da ne pricam o stvarima koje se daju nauciti kao sto je tehnika.

Mislim da nema ni tenisku glavu Novakovu.

Comment

NI,
            on to nije tako rekao kao sto su preneli mediji.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
              Ju Ju Ju. NI care ti si to ili pogresno cuo ili izvukao pogresan kontest. Mogu da ti kazem za izjavu od 13 turnira, da SIGURNO nije tako rekao.... Pricao je kako se oseca ovde kao kod kuce jer ima 13-0 u francuskoj, a pitanje je bilo vezano za navijace. Klasican pokusaj uvlacenja navijacima ....
              Nisam ja ni napisao da je rekao 13 turnira. Nego 13 pobjeda.

Sigurno je bilo malo uvlacenja navijacima i malo svjesnog samoreklamiranja, ali bilo je i razmetanja.

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                NI,
                on to nije tako rekao kao sto su preneli mediji.
                Kako je rekao Sonja?

Comment

Da li stvarno mislis da on ima i tajming i brzinu i fleksibilnost i balans Novaka Djokovica? Navodim stvari koje nije lako nauciti. Da ne pricam o stvarima koje se daju nauciti kao sto je tehnika.

Mislim da nema ni tenisku glavu Novakovu.
                  U petak cemo da pricamo koliko je talenovan, mozda nema fleksibilnost i brzinu ali glavu ocigledno ima, pa izbacio je jednog Federera koj danima prica da je u formi i da se oseca super. Kao sto rekoh posle polufinala u petak sumiramo rezultate, ja se iskreno nadam svi srecni i zadovoljni uz Novakovu pobedu.

Comment

• evo vam, prvi odgovr, sasvim je dovoljan

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=856592
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

Kako je rekao Sonja?
                      Ono prvo je mislio opsto izjave top igraca...ali je rekao da je to zbog dosadnih, stalno istih pitanja novinara
                      A ono drugo je pricao za svoje sestre, da im ne zeli takav zivot

Comment

• Roland Garros 2014.

Njega Novak dere 3-0 ili 3-1.Ne mislim da će da ga razbije nego 7-5 6-3 6-4 ili tako nešto.
                        Novak nikad veći motiv nije imao da uzme RG, a Rafa nije u najboljoj formi i najveći favorit.Tako da sigurno neće dati jednom Gulbisu(koji je juče rekao da će da igra tenis) da ga omete u tome.
                        Last edited by stefan12; 03-06-14, 20:49.
                        "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Mogu li ja malo da nesto napisem

Prvo da kazem da sam uzivao u zenskom tenisu posle ne znam koliko duuuugo. Nadam se da ce od ovog RG. zenski tenis podici svoj nivo za minimum 5-6 stepenika. Oba meca fenomenalna, navijao sam za Guzu ali Masinka ima tu crtu koju malo koja imade, na terenu se pretvara u vesticu na metli... urlice, baca cini, upucuje neke "fuck" poglede protivnici, slavi gresku protivnice direkt u njenu facu... i na to sve odlicno igra. Znao sam da prvi set nije samo posledica Guzine fantast igre. Guza samo tako nastavi, ima neverovatan teniski potencijal, nesludjenih razmera e sada samo da joj neko pomogne psiholoski jer sada ce za nju krenuti novi zivot, svi ce je smatrati za pretnju a i privatni zivot joj dobija novu dimenziju pa i zbog toga treba joj se pomoci da to spiha sve izdrzi a da ne trpi njen tenis.

Bu apsolutno zasluzeno dobila Carlu. Mec vise nego fenomenalan, Bu se 2x vracala iz kome i pobedila.
                          BH od Bu razoran... za razliku od Carlinog koji je za dlaku manje razoran ali je PRELEP.
                          Bu je bila brza od Carle, trcanjem je uvek pokrivala 20/30cm vise i sire od terena sto je na kraju pored tog sto Carla nije imala snage da je dokusuri presudilo.

Novak me zapanjio i zadivio. Mec kao mec je bio njesra iz nekog estetskog ugla ali zato psihicki, mozda najtezi na ovogodisnjem RG. Zamisli te da moras servirati 3. seta a da ne smes da izgubis svoj servis gem nikako jer imas preko puta "ludaka" koji servira cudesno a tebi dzaba onda i tvoj ritern i sva ostala magija licnosti.
                          Bravo Novace, pa ti si sTvarno B O G !

Tomica Cvetic me razocarao, nisam nesto pratio mec ali kada sam god prebacio imao sam utisak kao da je Tomica utripovao da ce ga Gulbi silovati zajedno sa pola one publike. Tomica juce ili pre neki dan nije bio isti covek kao ovaj danas sa Suzan terena.
                          Tomice razocarao si me i kao covek i kao komunista
                          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

Nisam ja ni napisao da je rekao 13 turnira. Nego 13 pobjeda.

Sigurno je bilo malo uvlacenja navijacima i malo svjesnog samoreklamiranja, ali bilo je i razmetanja.
                            To sto se tice turnira sam ja pogresio trebalo je da napisem meceva. A nije rekao pobedicu i treci turnir za redom u Francuskoj, to ti ja garantujem ... Jer sam gledao tu izjavu
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                              Ono prvo je mislio opsto izjave top igraca...ali je rekao da je to zbog dosadnih, stalno istih pitanja novinara
                              A ono drugo je pricao za svoje sestre, da im ne zeli takav zivot
                              1.
                              Teniski mec je stalno udaranje po loptici. Ili to volis ili ne volis. I pitanja moraju biti ista, o tenisu naravno. Da nece pitati o muzici, filmu, politici...

2.
                              Njegove su sestre zene. Ocigledno da on smatra da zna kakav zivot trebaju da vode. Vidis, ja mislim da se one pitaju za sopstvene zivote a ne on.

I ako one izaberu da igraju profesionalno tenis on treba ne da ih odvraca, nego ohrabri i pomogne svojim iskustvom.

Oba odgovara su znaci razmazene nadmenosti ikao, moram priznati, sa stilom. E sad, mnogima je stil vazniji od sustine, meni nije.
                              Last edited by NI; 03-06-14, 21:18.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                                To sto se tice turnira sam ja pogresio trebalo je da napisem meceva. A nije rekao pobedicu i treci turnir za redom u Francuskoj, to ti ja garantujem ... Jer sam gledao tu izjavu
                                Rekao je poslije meca sa Federerom za tri turnira. Danas je pricao na istom fonu.

Comment

Working...
                                X