Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vlajko umnozi tih 500 miliona sa 40, da dobijes pravo bogatstvo porodice Gulbis
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Pogledaj recimo ovog Dzumhura, za koga shminka toliko navija, decko je iz najvece bede postigao toliko toga, igrao u glavnom zrebu slemova, bori se rukama i nogama za svaki bod, za svaku paru i ja sad treba da cenim vise onog Gulbisa koji je imao trenere, privatni teren kod kuce, kojem je tatica platio sve moguce akademije, mogao je da ide na sve moguce turnire i da ne razmislja kako ce da plati put, hranu, loptice, rekete....
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Аууу? Гулбис у интервјуу каже како је задњи меч са Новако изгубио и да је сада дошао тренутак за наплату дугова....овај се баш наоштрио да бије и Новака... ок нека, ако ће и Надала, али пошто га је скоро Рафа распаметио, не бих за ту варијанту... Ноле није трапави Бердих, мораће да испусти душу у три сета...
        sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Pogledaj recimo ovog Dzumhura, za koga shminka toliko navija, decko je iz najvece bede postigao toliko toga, igrao u glavnom zrebu slemova, bori se rukama i nogama za svaki bod, za svaku paru i ja sad treba da cenim vise onog Gulbisa koji je imao trenere, privatni teren kod kuce, kojem je tatica platio sve moguce akademije, mogao je da ide na sve moguce turnire i da ne razmislja kako ce da plati put, hranu, loptice, rekete....
          Ne treba da ga volis, ali ni to ne treba da bude razlog zbog kog ga mrzis.
          sloboda ili ništa

Comment

• Na kraju ce ispasti da je Gulbis kriv zato shto dolazi iz imucne familije ...neozbiljno,svaka chast svakome,ali pare ga nisu dovele tu gdje je sada.
            SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
              Ne treba da ga volis, ali ni to ne treba da bude razlog zbog kog ga mrzis.
              Kao prvo ne mrzim ga, ali od pre 2 dana navijam bas protiv njega. A druga stvar, ovde se provlaci prica da treba da ga cenim zato sto je pored tolikih milijardi resio da pomeri dupe i nesto uradi u zivotu...meni to nije dovoljan razlog da nekog cenim

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Pogledaj recimo ovog Dzumhura, za koga shminka toliko navija, decko je iz najvece bede postigao toliko toga, igrao u glavnom zrebu slemova, bori se rukama i nogama za svaki bod, za svaku paru i ja sad treba da cenim vise onog Gulbisa koji je imao trenere, privatni teren kod kuce, kojem je tatica platio sve moguce akademije, mogao je da ide na sve moguce turnire i da ne razmislja kako ce da plati put, hranu, loptice, rekete....
                Ima i Marko Djokovic, imace i blizankinje i blizanci pa svi znamo da nece nista uraditi vec ce da uzivaju i merace pjeske. Ne ide to tako lako bas.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Je li neko pomogao Srdjanu i Goranu? Je li neko stao iz Srdjana ili se covjek odrao kao konj, upao u dugove da bi finansirao sina jer je vjerovao u svoje dijete, a sansa da ce mu se ista vratiti je bila manja od 3%. Sem djetetovog odusevljenja naravno, ali se od toga ne zivi. A da ce mu se ovako vratiti mozda 0.003%. Kad je trazio pomoc niko mu nije pruzio ruku, sve je covjek sam. A sad kad ima svi bi malo da zavuku ruku u njegov dzep. E pa nece moci. Srdjan ne trpi sranja i tako treba da bude.
                  nije naravno, zasto bi bilo ko trebalo da bude sponzor tudjih ideja i ulagao u nesto sa ogromnim rizikom? ko je tada mogao da garantuje da ce od novaka biti nesto? kad se videlo da ima sanse i potencijala, preuzeo je pilic i to je krenulo prirodnim tokom dalje... a oni su cak za razliku od mase drugih klinaca imali ogromnu srecu da od skoro samog pocetka imaju uz seebe jelenu gencic i opet im je malo, opet im ne valja...

Comment

• Vec sam ovde prije okacila ovaj interview...

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Ima i Marko Djokovic, imace i blizankinje i blizanci pa svi znamo da nece nista uraditi vec ce da uzivaju i merace pjeske. Ne ide to tako lako bas.
                      Marko Djokovic je krs od tenisera, a otkud znas cime ce se Roletova deca baviti, da li ce ih uopste zanimati sport...totalnu glupopst si odvalio, udario po Roletu, tj. po njegovoj deci, samo zato sto navijam za njega

sigpic

with experience.

Comment

Kao prvo ne mrzim ga, ali od pre 2 dana navijam bas protiv njega. A druga stvar, ovde se provlaci prica da treba da ga cenim zato sto je pored tolikih milijardi resio da pomeri dupe i nesto uradi u zivotu...meni to nije dovoljan razlog da nekog cenim
                        Kako bi onda nazvala osecanje(ako postoji uopste) prema nekome za koga si rekla da mu zelis sve najgore u karijeri?
                        sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
                          nije naravno, zasto bi bilo ko trebalo da bude sponzor tudjih ideja i ulagao u nesto sa ogromnim rizikom? ko je tada mogao da garantuje da ce od novaka biti nesto? kad se videlo da ima sanse i potencijala, preuzeo je pilic i to je krenulo prirodnim tokom dalje... a oni su cak za razliku od mase drugih klinaca imali ogromnu srecu da od skoro samog pocetka imaju uz seebe jelenu gencic i opet im je malo, opet im ne valja...
                          Nije preuzeo nista Pilic, vec je Srdjan Djokovic odvajao od usta da bi Novak bio na tom mejstu. Pisali su Boca i Visko savezu, ministru sporta i ne znam sad kome vec ne da ima jedan momak, veliki talenat ali da mu treba pomoc. Pismo je zavrsio u kanti za smece. Novak je postao ovo sto jeste samo i iskljucivo zahvaljuci Srdjanu, ostali se orbtali nisu, tako to uvijek biva. A kad se dodje do uspjeha onda imas pijavica koliko oces.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
                            Kako bi onda nazvala osecanje(ako postoji uopste) prema nekome za koga si rekla da mu zelis sve najgore u karijeri?
                            To znaci da zelim da pukne svaki sledeci mec, to znaci da navijam protiv njega, ne znam sta ti tu nije jasno

sigpic

with experience.

Comment

Marko Djokovic je krs od tenisera, a otkud znas cime ce se Roletova deca baviti, da li ce ih uopste zanimati sport...totalnu glupopst si odvalio, udario po Roletu, tj. po njegovoj deci, samo zato sto navijam za njega
                              Nije tacno da sam udario po njima niti bih to ikad uradio, imamo milion primjera uspjesnih roditelja i djece koja nisu niti ce ikad biti sportisti, ako i jesu nisu ni blijeda sijenka. Pretpostavljam da ce tako biti i sa Novakovim djetetom, mada se to ne moze znati ali nas istorija uci da je gotovo po automatizmu tako. Jer ce sad oni biti ti sa zlatnim tanjirima, pa cemo vidjeti koliko ce ih uraditi ovo sto je Gilbis.
                              sigpic

Comment

• Jao koliko prostora dajete Gulbisu ok on ima talenat to niko ne osporava, da je na vrijeme zapeo kao i svi ostali mogao je da napravi zavidne rezultate, njegove pare me uopšte ne zanimaju, ali me njegov stav i izjave iritiraju, upravo zbog toga on će da bude samo još jedan u nizu, šampion nikada zato što se šampion ne postaje samo na terenu, moraš to da budeš i van njega
                                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Working...
                                X