Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2014 (AO)
Collapse
X
-
Sto se tice sutrasnjeg meca mislim da su odnosi 90-10. Tih 10 je i vise nego dovoljno za Wawu, ali to znaci da sve mora biti perfektno - ne sme biti padova ( nijednom), mora uzeti prvi set, mora servirati kao sto je do sada servirao, BH mu mora izdrzati. Dosta tu stvari mora da se poklopi al vidjali smo mi i veca iznenadjenja u svetu sporta, mnogo veca.
U svakom slucaju ko god da osvoji bice potpuno zasluzeno i to je dobra stvar. Nijedan nije imao lak ( relativna stvar, ali s obzirom na stanje tenisera danasnjice moze se reci da su prosli vecinu izazova) put, nikome nije predavano, obojica su prikazali najbolji tenis na ovom turniru i tu nema dileme.
Ja cu naravno navijati za Stana, jer ga gotivim, zato sto volim underdogove i naravno uvek se protiv Rafine nove titule navija
Pakleno se nadam da cemo videti neki tenis a ne samo rutinsku pobeduIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Ja ću biti od onih koji će da navijaju za Stana, drag mi je a i za Nadala jednostavno ne mogu da navijam. Znam da je ovo samo nova titula za Nadala, ali negdje u dubini duše imam neku nadu da bi Stan mogao da dobije, kao što i on sam kaže gubio je i od Novaka 14x pa ga je sada dobio zašto ne bi moga i Nadala, znam sad će neki reći ali Nadal nije Novak, Nadal sebi to neće dozvoliti, a možda ni Stan sebi neće dozvoliti da propusti ovu priliku života, zato idemo Stan, samo hrabro i smireno pa šta bude* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Sampras je prvi put u zivotu gledao Nadal uzivo (bizarno) Ali uglavnom je ocaran Rafaelom
http://www.bbc.com/sport/0/tennis/25893964
EDIT: I kolika je razlika slusati analizu Wilandera(okorijeli Fedista) i ove sa ESPN, dijametralna suprotnost u analizama jucerasnjeg meca a ovi ESPN su me oduseviliLast edited by DinoFC; 25-01-14, 14:54.
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostSampras je prvi put u zivotu gledao Nadal uzivo (bizarno) Ali uglavnom je ocaran Rafaelom
http://www.bbc.com/sport/0/tennis/25893964
EDIT: I kolika je razlika slusati analizu Wilandera(okorijeli Fedista) i ove sa ESPN, dijametralna suprotnost u analizama jucerasnjeg meca a ovi ESPN su me odusevilisigpic
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostAli ne moze se gledati na njegovo misljenja kao objektivno i nepristrasno kada je Federer u pitanju , to je cinjenica. Jednostavno ga previse voli ali bukvalno
Originally posted by NI View PostSto?
Da ga posvajetuje kako da igra (izgubi) sa Rafom?sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNekad ga nije volio mnogi ce ti reci, on prica ono sto ljudi zele da cuju, cini mi se da ne voli dominacije, a i nije bas uvijek iskren. Ali kad objasnjava desavanja na terenu to je bez greske.
Comment
-
Comment