Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 9.30ч.

увек се навија за слабијег... да гледамо неизвестан меч!
    sigpic

Comment

• stalno nesto zapitkujem, ali redovno sve citam..... hvala
      Ispisuje istoriju srpskog tenisa zlatnim slovima.

Comment

• Originally posted by Zika View Post
        милина божија!
        Ovakav treba da bude post?
        Nije tesko, smajlici koje volim i napises-милина божија!
        sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Banjac kaze da Stanko dobija u 4 seta
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• и ја се питам да ли Рафа може ове године да достигне број трофеја колико је освоио Феки?

ау, тешко 61 много до 77...
            Last edited by Žika; 25-01-14, 16:35.
            sigpic

Comment

• Jel to preveo Banjac od Wilandera ili je iznosio svoje misljenje?

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                A pozeljeno i prva tri seta

Ja sam totalno opusten ako Wawa koji nije uzeo seta do sada sutra uzme tri, ja cu mu skinuti kapu i cestati
                Ja i nisam bas opusten. Ako Rafa izgubi od Vavrinka sutra, to ce biti prava katastrofa za mene kao Rafin navijac. On ima 27 godina, i svaka propustena sansa za osvajanje Slema ce ga kostati u pohodu ka GOAT titulu. Ovo je penal koji ga ne sme promasiti jer na megdanu mu izlazi njegov najveci pacijent na ATP tour-u, covjek koji nije mu uzeo set nikada u zivotu. Ja licno mislim da sutra Wawa ima velike sanse da otkine jedan set, naravno ako ga odlicno sluzi prvi servis i ako Rafa malo posustane u neke trenutke. Ali ne sumnjam da ce Rafa da udje potpuno spreman jos od prvom poenu u meca.
                OVAKO

Comment

• navijam da Vavrinka uzme pehar
                  Ispisuje istoriju srpskog tenisa zlatnim slovima.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                    Ja i nisam bas opusten. Ako Rafa izgubi od Vavrinka sutra, to ce biti prava katastrofa za mene kao Rafin navijac. On ima 27 godina, i svaka propustena sansa za osvajanje Slema ce ga kostati u pohodu ka GOAT titulu. Ovo je penal koji ga ne sme promasiti jer na megdanu mu izlazi njegov najveci pacijent na ATP tour-u, covjek koji nije mu uzeo set nikada u zivotu. Ja licno mislim da sutra Wawa ima velike sanse da otkine jedan set, naravno ako ga odlicno sluzi prvi servis i ako Rafa malo posustane u neke trenutke. Ali ne sumnjam da ce Rafa da udje potpuno spreman jos od prvom poenu u meca.
                    Stefane, ideja kako gubi mec je katastrofalna to je aposlutno tacno. E sad sanse da se to desi su takve da nisam nervozan, to nesto govori. I ovi prethodni mecevi ulijevaju samopouzdanje i sama cinjenica da ako Wawa odigra isto kao protiv Djokovica u 1/4 mislim da ce da izgubi. Pa njemu je jedna od glavni stvari u tom mecu bila, usporavanje ritma slajsom sa FH I BH strane, jedva cekam da to vidim
                    Last edited by DinoFC; 25-01-14, 16:30.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                      Jel to preveo Banjac od Wilandera ili je iznosio svoje misljenje?
                      Svoje misljenje.
                      Dayman (a-a-ah...)
                      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                      Champion of the sun (a-a-ah...)
                      You're a master of karate and friendship
                      For everyone

Comment

• Ne odgovara mu da usporava ritam protiv Rafe, i siguran sam da nece raditi to. On treba da juri vinere, e sad stvar je u tome koliko on moze da pogadja vinere u kontinuitetu protiv spinovanih lopti Nadala.
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
                          Banjac kaze da Stanko dobija u 4 seta
                          Proverena informacija?

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Sve sto je Stanislavu sutra ciniti jeste kontra od onoga sto mu zemljak prikaza u Fedalu jucerasnjem.
                            1. Odagnati strah, koji se juce skoro pa osecao u vazduhu.
                            2. Bh-om mora da napada lopticu u penjanju, da on napada a ne da bude napadnut, da promenom strane izbegava forsiranje svog bh.
                            3. Servis mora biti pouzdan
                            4. Stabilan i strpljiv fh, bez jurnjave vinera po svaku cenu.
                            5. Razvlaciti protivnika cekajuci povoljan trenutak za izlazak na mrezu.
                            6. Kondiciono mora izdrzati preko licne granice sa racionalnim trosenjem energije.
                            Navedeno ne znaci da ce biti i sprovedeno. Realne sanse postoje jer protivnik ne igra najbolje moguce. Problemi sa otvorenom ranom na dlanu ne odmazu samo u mecu, nego su signal da se treninzi ne sprovode u punom intenzitetu.
                            Karijerna prilika poput ove jeste ogromna za Stanislava i zgoda bi bila da je iskoristi.
                            Last edited by pecaros; 25-01-14, 18:11.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                              Sve sto je Stanislavu sutra ciniti jeste kontra od onoga sto mu zemljak prikaza u Fedalu jucerasnjem.
                              1. Odagnati strah, koji se juce skoro pa osecao u vazduhu.
                              2. Bh-om mora da napada lopticu u penjanju, da on napada a ne da bude napadnut, da promenom strane izbegava forsiranje svog bh.
                              3. Servis mora biti pouzdan
                              4. Stabilan i strpljiv fh, bez jurnjave vinera po svaku cenu.
                              5. Razvlaciti protivnika cekajuci povoljan trenutak za izlazak na mrezu.

Sve napisano stoji, ali
                              6. Kondiciono mora izdrzati preko licne granice sa racionalnim trosenjem energije.
                              Navedeno ne znaci da ce biti i sprovedeno. Realne sanse postoje jer protivnik ne igra najbolje moguce. Problemi sa otvorenom ranom na dlanu ne odmazu samo u mecu, nego su signal da se ni treninzi ne sprovode u punom intenzitetu.
                              Karijerna prilika poput ove jeste ogromna za Stanislava i zgoda bi bila da je iskoristi.
                              Sve napisano stoji, ali to treba sprovesti u delo, tj. na terenu.
                              Prilika za Stana jeste ogromna, ali prekoputa mreze je teniser kome je ovo takodje ogromna prilika, a taj ovakve prilike ne ispusta pa makar imao zilion zuljeva, slabiju formu, izvucice iz sebe maksimum, toliko ga svi dobro znate-Nadal ne prupusta ovakve prilike!!!
                              Sutra cemo videti kako ce da grize, nece ispustiti trofej na AO!!!

Comment

• једва чекам сутра да видим вавринкине слајсове којима је уништавао новака. То је за надала поклон

Comment

Working...
                                X