Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tako jel cccc

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
    sigpic

Comment

• Sto se tice sutrasnjeg meca mislim da su odnosi 90-10. Tih 10 je i vise nego dovoljno za Wawu, ali to znaci da sve mora biti perfektno - ne sme biti padova ( nijednom), mora uzeti prvi set, mora servirati kao sto je do sada servirao, BH mu mora izdrzati. Dosta tu stvari mora da se poklopi al vidjali smo mi i veca iznenadjenja u svetu sporta, mnogo veca.
      U svakom slucaju ko god da osvoji bice potpuno zasluzeno i to je dobra stvar. Nijedan nije imao lak ( relativna stvar, ali s obzirom na stanje tenisera danasnjice moze se reci da su prosli vecinu izazova) put, nikome nije predavano, obojica su prikazali najbolji tenis na ovom turniru i tu nema dileme.

Ja cu naravno navijati za Stana, jer ga gotivim, zato sto volim underdogove i naravno uvek se protiv Rafine nove titule navija

Pakleno se nadam da cemo videti neki tenis a ne samo rutinsku pobedu
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ja ću biti od onih koji će da navijaju za Stana, drag mi je a i za Nadala jednostavno ne mogu da navijam. Znam da je ovo samo nova titula za Nadala, ali negdje u dubini duše imam neku nadu da bi Stan mogao da dobije, kao što i on sam kaže gubio je i od Novaka 14x pa ga je sada dobio zašto ne bi moga i Nadala, znam sad će neki reći ali Nadal nije Novak, Nadal sebi to neće dozvoliti, a možda ni Stan sebi neće dozvoliti da propusti ovu priliku života, zato idemo Stan, samo hrabro i smireno pa šta bude
        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Dukaš, zabrinuti cu se za tvoje zdravlje ako Nadal sutra pobjedi, ohaldi covjece imati ce Wawa svoje sanse

Comment

• Taman da odmorim sutra, Stan ce imati bas veliku podrsku ovdje

Svi se slazemo u tome sta Stan treba raditi...odlicno servirati, napadati konstantno i za pocetak uzeti jedan od prva dva seta...bez toga nece moci

Comment

• Sampras je prvi put u zivotu gledao Nadal uzivo (bizarno) Ali uglavnom je ocaran Rafaelom

http://www.bbc.com/sport/0/tennis/25893964

EDIT: I kolika je razlika slusati analizu Wilandera(okorijeli Fedista) i ove sa ESPN, dijametralna suprotnost u analizama jucerasnjeg meca a ovi ESPN su me odusevili
              Last edited by DinoFC; 25-01-14, 14:54.

Comment

• Da li ce Fed sutra biti u Stanovom boxu?
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                  Sampras je prvi put u zivotu gledao Nadal uzivo (bizarno) Ali uglavnom je ocaran Rafaelom

http://www.bbc.com/sport/0/tennis/25893964

EDIT: I kolika je razlika slusati analizu Wilandera(okorijeli Fedista) i ove sa ESPN, dijametralna suprotnost u analizama jucerasnjeg meca a ovi ESPN su me odusevili
                  Jaci Wilander od svih.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Jaci Wilander od svih.
                    Ali ne moze se gledati na njegovo misljenja kao objektivno i nepristrasno kada je Federer u pitanju , to je cinjenica. Jednostavno ga previse voli ali bukvalno

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                      Da li ce Fed sutra biti u Stanovom boxu?
                      Sto?

Da ga posavjetuje kako da igra (izgubi) sa Rafom?
                      Last edited by NI; 25-01-14, 15:41.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                        Ali ne moze se gledati na njegovo misljenja kao objektivno i nepristrasno kada je Federer u pitanju , to je cinjenica. Jednostavno ga previse voli ali bukvalno
                        Nekad ga nije volio mnogi ce ti reci, on prica ono sto ljudi zele da cuju, cini mi se da ne voli dominacije, a i nije bas uvijek iskren. Ali kad objasnjava desavanja na terenu to je bez greske.
                        Originally posted by NI View Post
                        Sto?

Da ga posvajetuje kako da igra (izgubi) sa Rafom?
                        sigpic

Comment

• Da ga bodri...ne vjerujem...ali ce sigurno gledati na TVu...mislim da ce zajedno nazad u europu

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Nekad ga nije volio mnogi ce ti reci, on prica ono sto ljudi zele da cuju, cini mi se da ne voli dominacije, a i nije bas uvijek iskren. Ali kad objasnjava desavanja na terenu to je bez greske.
                            Kejhila, Gilberta i ove sa ESPN je isto uzitak slusati , mogu misliti kakav je uzitak gledati mec na ESPN sa mali milion podataka

Comment

• i don Bekera je bilo dobro slusati dok je prenosio, vise ne prenosi

Al djaba sve to...niko na svijetu nema Banjca

Comment

• Evo njihove analize

http://www.protenniscoach.com/featur...adal_semifinal

Comment

Working...