Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Li uopste ne potseca na Justin...
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Glavonja View Post
      Ne znoji se Rafael toliko baš... Poliva se vodom više od ostalih. Njemu treba neki tuš stavit pored klupe.
      Nisi razumio poentu.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
      sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Li uopste ne potseca na Justin...
        Zastin je neponovljiva, a kada sam rekao da me igra Li Na podseca na nju, najvise sam mislio na mentalni pristup mecu, i nacin odigravanja bitnih poena. Da se razumemo slicno je i pre Rodrigeza funkionisala kineskinja, ali opet on joj je dao tu potrebnu finesu. Imala je srece sa zrebom, glavne konkurentkinje su joj izbacene - pred turnir sam mislio da nema sanse da ga osvoji, ali kako su Vristaline lagano zavrsavale svoje ucesce a Serenu nasa Ana izbacila Li se jasno izdvojila kao najveci konkurent za titulu i to ocekivanje opravdala....
        Last edited by Sandugp; 25-01-14, 11:55.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Comment

• AIRBORNE: I ja sam glasala za Na Li u anketi

Bas me je obradovalo sto je uzela titulu...

Spoiler

P.S: sto joj je dobra "znojnica"
            Last edited by Zzz; 25-01-14, 12:07.

Comment

• Haaahaaa pa kada su igrale i trenirale po onakvim zvizganima...
              Apsolutno se vidi "final touch" Rodrigeza, nekada trener samo treba da kanalise i sve bude super
              a nekada i da rudarski zalegne.

@Sandugp, hahaha evo ja bi se menjao sa njim pa neka me kritikuje sve joj je oprosteno.

Kad god prikazu na Tigricin box ja pomislim na Opija iz "Sons of anarchy"
              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Sve čestitke za Li, zaslužila je
                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Nemoj da provociraš Goatererovce, stalno to radiš

Li je konačno osvojila i po običaju se šprdala sa izjavama Veliki uspjeh za kineski tenis, a ne, ipak za nju samu, u Kini ne znaju da je igrala.Evo šanse da ping pong majstori usmjere svoje znanje na rekete i terene većih dimenzija Kina, buduća svjetska teniska sila
                  hahhaaha notorius legendo

sigpic

Comment

• Iako nikoga ne zanima puno... u finalu pobedili Kubot-Lindšted sa 6:3 6:3
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kakvo je uzivanje gledati Na Li Kakav tenis Kakva klasa
                      Definitivno mi je postala omiljena teniserka.

Koliko je na kraju imala vinera Li, a koliko Airova tigrica ?
                      Dayman (a-a-ah...)
                      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                      Champion of the sun (a-a-ah...)
                      You're a master of karate and friendship
                      For everyone

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
                        Kakvo je uzivanje gledati Na Li Kakav tenis Kakva klasa
                        Definitivno mi je postala omiljena teniserka.

Koliko je na kraju imala vinera Li, a koliko Airova tigrica ?
                        Na Li 34, Tigrica 11
                        http://www.ausopen.com/en_AU/scores/...18/2701ms.html

Comment

• Molim te Boze,pomogni sjutra Stanislavu...Ne daj da se opet znojavi covjek provuce pomocu.....ne znam ni ja cega,ili da ga sreca opet prati..Stan ima dovoljno moci da srusi spanca,zato mu Boze pomogni sjutra!

sigpic

Comment

• Originally posted by Duka View Post
                            Molim te Boze,pomogni sjutra Stanislavu...Ne daj da se opet znojavi covjek provuce pomocu.....ne znam ni ja cega,ili da ga sreca opet prati..Stan ima dovoljno moci da srusi spanca,zato mu Boze pomogni sjutra!
                            Molim te Boze,pomogni sjutra Rafaelu...Ne daj da se opet roshavi covjek provuce pomocu.....ne znam ni ja cega,ili da ga sreca opet prati.. Rafael ima dovoljno moci da srusi Svajcarca,zato mu Boze pomogni sjutra!
                            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Mislim da će Stan sutra imati više navijača nego što je ikada imao
                              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Comment

Working...