Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• И ви рафини и ми нолетови навијачи можемо у исто коло да се ухватимо и да плачемо....
    sigpic

Comment

• Svaka cast svima koji komentiraju sa duhom i znanjem, ali kao sto mene razvesele postove Notorious-a, a zatim i Vladana, mislim bescenjeno. Veliki znalci, a onda ubace ironiju i salu, pa se nasmejes kad ti nije do toga. Kao sada Zika. Potseti te da sve ovo ima dve strane i da ne treba sve uzeti preozbiljno. Sigurno sam jos ponekog zaboravila, ali to je draz razlicnosti na jednom mestu.
      Last edited by Niki; 26-01-14, 12:32.

Comment

• Al jedno su svi pogodili...da ce finale biti dosadno i mucno za gledanje

Comment

• shminka:
          ne kontam sta hoces da kazes, da nije zasluzio titulu? Nebitno je to sada

dosao je do titule preko Novaka, to je sasvim dovoljno
          Nije samo to shminka.

Ako igras svoje 1. finale protiv igraca sa 13 GS-ova, sa kojim si 0:26 u setovima, kojega rasturis u 1. setu a onda serviras za set i dodjes do 0:40, a poznat si kao mentalno nestabilan, pa to prevazidjes i ipak otserviras za set, i odmah zatim brejknes... to je vrijedno postovanja. Tim vise sto je postigao brej u 2. setu odlicnom i hrabrom igrom.

Mu baziramo svoju pretpostavku da bi Nadal pobijedio da se nije povrijedio ne na prikazanoj igri, ne na preokretu koji je na vidiku, nego na pretpostavki da bi Vavrinka choknuo!

To je osnovana pretpostavka, ali ipak samo pretpostavka. Varinka nije choknuo sa Novakom u 5. setu.
          Last edited by NI; 26-01-14, 12:42.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Al jedno su svi pogodili...da ce finale biti dosadno i mucno za gledanje
            Meni nije bilo dosadno, kao da je neki film bio na tv, a ne tenis

Comment

• Ma shvatam ja sve to NI

Ali nema sumnje da se samo ceka njegov naredni kiks, do tada...plaža

Comment

• Treba cestitati i jednom i drugom:
                Nadalu sto je i pored povrede pokusao sve sto je bilo do njeg da ovaj mec produzi, pa mozda i preokrene.... I malo je falilo da mu to i uspe, jer Vavrinka je poceo da prosipa kao nikada...
                Stnislasu sto je odigrao turnir zivota i potpuno zasluzeno ga osvojio, malo je falilo da se sam isprebija, ali je ipak smogao snage (mentalne) da zavrsi ovo kako treba ....
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Pa sjecam se jedne prilike sa Darcisom na USO...ne moze Steve da hoda, a Stan ih izbija po 20 metara u aut...nije lako uopste igrati sa povrijedjenim igracem...

Primjera milion

još finale GSa, moguce jedina sansa za GS titulu koju ce ikada imati...mogu misliti samo sta mu je kroz glavu prolazilo

Comment

• Vaseljenska pravda se polovicno zadovolji
                    sigpic

Comment

• Zvuci paradoksalno, ali Nadalu je (rezultatski) mnogo bolje islo kada se povredio
                      Najvise zbog Stanislavljeve zbunjenosti i nesigurnosti, sta da radi u tim momenima, ali i zbog njega samog, iako mu je servis bio smesan, Vavac je imao mnogo vece probleme sa istim, nego ranije u mecu, a Nadal je agresivnijom igrom svajcarca stavljao mnogo puta u nezgodnu poziciju. Kada se tome doda i psiholiski momenat da je i u trecem i na pocetku cetvrtog porpustio (najvise svojim glupostima) po dve vezane brejk lopte, moglo je ovo lako da ode na drugu stranu, ali onda se konsolidovao Stanislas ...
                      U sustini jedno je bitno, nakon MTO videlo se da Nadal ovaj mec ne moze da dobije, mogao je samo Stanislas da ga izgubi- ispusti ... ali to se nije desilo, i ja sam zadovoljan zbog toga ...
                      Last edited by Sandugp; 26-01-14, 12:48.
                      sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Bravo Stan ! Svaka cast majstore !
                        Steta za Rafu sto se povredio, ali da se ne lazemo (kao neki) - drago mi je sto ga je Stan dobio i sto je uzeo prvi GS.
                        Neki ovde moraju da razumeju da nisu svi teniseri mentalne gromade kao Rafa. Stan je imao velikih problema, ali je uspeo da ih prevazidje na vreme. Dobiti Novaka i Nadala na Slemu nije mala stvar !

#stanimal deli 3. mesto mojih omiljenih tenisera.
                        Jos jednom - svaka cast majstore !
                        Dayman (a-a-ah...)
                        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                        Champion of the sun (a-a-ah...)
                        You're a master of karate and friendship
                        For everyone

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          shminka:

Nije samo to shminka.

Ako igras svoje 1. finale protiv igraca sa 13 GS-ova, sa kojim si 0:26 u setovima, kojega rasturis u 1. setu a onda serviras za set i dodjes do 0:40, a poznat si kao mentalno nestabilan, pa to prevazidjes i ipak otserviras za set, i odmah zatim brejknes... to je vrijedno postovanja. Tim vise sto je postigao brej u 2. setu odlicnom i hrabrom igrom.

Mu baziramo svoju pretpostavku da bi Nadal pobijedio da se nije povrijedio ne na prikazanoj igri, ne na preokretu koji je na vidiku, nego na pretpostavki da bi Vavrinka choknuo!

To je osnovana pretpostavka, ali ipak samo pretpostavka. Varinka nije choknuo sa Novakom u 5. setu.
                          Wawrinka nije, ali Novak jeste.

Comment

• Ne zezam se ali sada ce Wawi karijera postati jos kompleksnija. Treba sada odrzati ovaj nivo tenisa i izbeci u njegovom slucaju ovo sto je "zadesilo" Delpa. Posle US ,nema ga ni u finalima.
                            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                              Wawrinka nije, ali Novak jeste.
                              Tacno, ali moraju neke stvari i da ti se poklope da protivnik chokne, da imas srece i slicno, setimo se Marejevog prvog slema i sta se sve njemu tada nije poklopilo. Mislim da se Vavrinci na ovom slemu mnogo manje stvari poklopilo nego Mareju na USO tada ...
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                                Zvuci paradoksalno, ali Nadalu je (rezultatski) mnogo bolje islo kada se povredio
                                Najvise zbog Stanislavljeve zbunjenosti i nesigurnosti, sta da radi u tim momenima, ali i zbog njega samog, iako mu je servis bio smesan, Vavac je imao mnogo vece probleme sa istim, nego ranije u mecu, a Nadal je agresivnijom igrom svajcarca stavljao mnogo puta u nezgodnu poziciju. Kaa se tome doda i psiholiski momenat da je i u trecem i na pocetku cetvrtog porpustio (najvise svojim glupostima) po dve vezane brejk lopte, moglo je ovo lako da ode na drugu stranu, ali onda se konsolidovao Stanislas ...
                                U sustini jedno je bitno, nakon MTO videlo se da Nadal ovaj mec ne moze da dobije, mogao je samo Stanislas da ga izgubi- ispusti ... ali to se nije desilo, i ja sam zadovoljan zbog toga ...
                                Ljudi podcjenjuju probleme koje je Stan imao poslije 2:0. Nadal je imao ogranicenja, servis i kretanje, ali ima jos ponesto. Super je lupao vinere. Plus shampion. A Varinka je usao u mec da moze samo da se nada a onda samo sat kasnije ima situaciju u kojoj sve zavisi od njega

Lendl je izgubio od Changa u Parizu ikao je Chang bio toliko umoran da ga je bilo strah da sjedne u pauzi izmedju gemova. Ali Lendl nije uspio da prilagodi igru situaciji.

Comment

Working...