Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pricalo se i na US Openu da nema igru koja moze da mu naudi pa je dobro odigrao. Igra se u 3 seta. Sve je moguce .
    sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
      Krenuo sam vec da ti editujem da ne ispadne da tebi uvek brisem postove, nekako mi naletis. Neka ostane ovako i kraj je
      A mnogo bi bilo da si mi i ovo obrisao, sto jes' jes'.

Samo kazem da je prisutno mnogo provokacija i hejtovanja ovih dana, kontrolisite se malo. Kontrolisacu se i ja, bez brige.
      Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Misljenja sam da su za taj set sanse minimalne, sem ako nekako ne dogura do TB kao na USO a i tu su min
        @prskaj Hvala na odgovoru
        Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
          Pricalo se i na US Openu da nema igru koja moze da mu naudi pa je dobro odigrao. Igra se u 3 seta. Sve je moguce .
          Ma fantastican je bio. Sarlatan. Mekusac. Naveo bih jos nesto ali uvredio bih suprotan pol
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Pricalo se i na US Openu da nema igru koja moze da mu naudi pa je dobro odigrao. Igra se u 3 seta. Sve je moguce .
            Pazi, Gaske ne moze da pobjedi Nadal, to je fakt. Ali u dvorani i te kako moze da pruzi dobra partija, a ne da skuplja gemove. Da bi igrali sad na sljaci ja ne bi gledao taj mec, jer bi mi bio muka da gledam kako Rafa ubija Gaskea. Bice tu dobrih poena od Gaskea, bice puno uglova iz BH-a, ali svakako on ne moze da dobije Rafu, previse bi bilo to. Rafa treba da igra sa reket za stolni tenis za da bi Richard pobjedio.
            OVAKO

Comment

• Gaske mora bas da igra agresivno, da napada konstantno, ali svi znamo da ce se povuci 3 metra i biti defanzivniji od Nadala.
              Po meni, 6:3 6:4 za Nadala, i to zato sto sam lepo raspolozena trenutno
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Izdrzi Ivane, imas moju podrsku

Novak bas opasan na ovom mom avataru

Comment

• Stanislas Wawrinka ‏@stanwawrinka 23m
                  “@lisawawrinka: This is how @DjokerNole say Hello to @stanwawrinka . Very original ;-) pic.twitter.com/3x0aKCdpU2”lol

Comment

• Jedan od retkih meceva kad navijam za Nadala. Obozavam da gledam kako trese Gaskea i Simona

Comment

• Jesi i za Davida jucer za navijao, kako je otresao Simona

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Jesi i za Davida jucer za navijao, kako je otresao Simona
                        To nije zanimljivo. A i nisam gledao

Ovo mi je nekako gust, kako kad gledas kad hrane zmiju i ubace joj onog jadnog misa i zmija ga gleda u fazonu: " ajde ajde, bezi malo nemoj odma da se predajes, nezanimljivo je"

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                          Sutra Novak treba da se cuva furioznog otvaranja Rodzera,nesto tipa kao Sinsinati 2009 i Toronto 2010.Tada je Federer ludacki otvarao prve setove,ako Novak izdrzi nalet u prva 3 gema onda ce biti mnogo bolje za njega.Sto duze mec bude isao rastu Novakove sanse,ali opet kazem mora Novak da se cuva furioznog prvog seta Federera.
                          Dobro je Fed otvorio i u Londonu prosle godine pa je opet izgubio ali ne bi bilo dobro da Roger tako otvori, nekako imam osecaj da je njega najteze juriti

Comment

• Ocekivao sam ovakav pocetak, opusteni Riša uz veliku podrsku publike...kad ce, ako nece sad?

Sinoc je bio impresivan, na USOu se vidjela promjena u pristupu...mozes ti to Risa

Comment

• Jedan za pocetak .

Evo ja cu da mu brojim gemove ovde
                              sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

Jedan za pocetak .

Evo ja cu da mu brojim gemove ovde
                                znaci necemo te puno vidjati

vec se lomi umetnicki BH

Comment

Working...
                                X