Ma on ovo radi samo da nam živce vadi, nije zanimljivo kada sve ide kako treba
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Paris 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by notorious View PostNovak je od 4-3 značajno digao intezitet igre i vratio return od juče. Zadnjih 4-5 gemova je igra na jedan gol. Zabrinjavaju olovne noge od početka meča, i pitanje je koliko je goriva ostalo kako za ovaj meč tako i za London
Kakve gluposti radi
Nisam siguran da ce Ferer dozvoliti da tako lako prodje. Morace Novak, kako zna i umije, da ponovo digne intezitet.
Comment
-
Strasno,ovaj moze da prebacuje ako treba do utorka
Nole nema snage,iscedice ga a London vec prekosutra
Ajde Noleeeee,izvuci snagu nekakosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Da ocete da prestanete da smarate sa tim nema snage. Pet sati je igrao protiv Stana pa je prekosjutra imao snage. Ovaj mec nece ni dva i po trajati.
Pet i sest sati igrao protiv Murraya i Nadala u razdoblju od dva dana. Ako nema snage i nije dovoljno spreman neka se povuce iz Londona, uzme pauzu do AOa i to je to.sigpic
Comment
-
Staje prvi servis, Nole izgleda kao da mu se više ne igra, hoće po svaku cenu da skrati poene..
E sad je vreme za brigu..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Kakav poenOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Strasni David!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment