Pogledao sam skraceni snimak meca Rale - Dale i mogu da kazem da se slazem sa @NI, @shminkom i @notoriousom, ocigledno je da ono nije bio onaj Rafa koji svaki svoj mec ide na pobedu, cak je malo i preterao sa onom predstavom juce.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Paris 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nema tu teorija zavjere. Sinoc je opet tankovao i neu vise da navijam za njega. Ako mi neko pomene grimase na licu, gadjacu monitor tastaturom.
Jedino ga je ove godine Zebalos dobio, svima ostalima je pustio.
Sto ne pocinje vise ovo?? Da nije kisa?
Comment
-
Da li je Rafa tankovao ili ne,brine me kao lanjski sneg.
To znaju samo on i Ferer i jos poneko ako je tako
Mene interesuje kako ce Nole igrati sad u finalu.Bice tezak mec.
Idemo NoleeeeeeesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Bonomo View Post
Prvo cu reci da ne mogu da verujem da je NI deo grupe koja veruje u teorije zavere. Prosto nisam verovao da cu to videti .sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Apsolutno. Ova iscrpljujuća i rovovska borba u najavi mu nikako sada ne treba.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMene ne iznenađuje NI što pripada, već Vladan koji NE pripada grupi koja veruje u ovu zaveru.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment