Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by proudNolee View Post
    Zar uopšte misliš da Federer sutra može da dobije Novaka imao je sreće što je DelPo vidno umoran, inače bi i ovo danas bila druga priča!
    Ne potcenjuj Rogera. Nikad ali nikad. Tvoj post mi govori da si ubedjena da je Delpo bolji od Federera i da je samo umor spasio Federera danas. Ali to nije tako... Odlican je Federer bio. Sutra ce biti jako jako tesko.
    sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Preskakanje mreze iz punog trka je dokaz koliki neko ima smisao za humor. Pogledaj sprintere na 110 s preponama. Svi rade na Comedy Centralu kade zavrse karijeru.
      Delpo je rodjeni sarmer. On nije od onih sto pamte viceve da bi ih pricao. On sam smislja posalice u zavisnosti od zivotne situacije. Steta sto mu engleski los, pa ga malo ko razumije, a tijelo nezgrapno, pa mimikom ne moze da podrzi svoju harizmu...

Moze li ikako Gasket da dobije Rafaela? Moze li vise ona vezara...

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        + 2 (jagodica i ja)
        NI je donio prevagu, i on je navijao za popravljanje H2Ha

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          + 2 (jagodica i ja)
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
            Ne potcenjuj Rogera. Nikad ali nikad. Tvoj post mi govori da si ubedjena da je Delpo bolji od Federera i da je samo umor spasio Federera danas. Ali to nije tako... Odlican je Federer bio. Sutra ce biti jako jako tesko.
            Ne potcjenjujem Federera, samo mislim da nema šta da traži protiv Novaka, ne smatram da ga je samo umor spasio, samo hoću da kažem da bi ovaj meč potpuno drugačije izgledao da je DeLpo bio u punoj formi, ali ne želim da umanim Federerov uspjeh, pa bilo je i vrijeme!
            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Šta bi ovo, ja otišla po cigare, a tatica dobio..
              Originally posted by gokara
              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Ovaj Federer sigurno moze da pobedi Novaka...nazalost:-(
                Al se ipak nadam da to nece biti slucaj sutra.
                !!IDEMO NOLE!!

Comment

• Cudan mec.Delpo
                  Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                    Šta bi ovo, ja otišla po cigare, a tatica dobio..
                    znaci ti si taj baksuz
                    sutra ceo mec da ides po cigare
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Sonjita, we miss you..
                      Originally posted by gokara
                      Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Ма пустио га Дел...
                        sigpic

Comment

• Radujem se sjutrasnjem dvoboju,odavno nismo gledali Novaka i Federera..Naravno,nije Federer bez sansi,ali sam siguran da ce Novak to u 2 seta;) ...Ocekuje se prelijep mec sjutra,bice tu strasnih poena,i nema dileme da ce Nole to ipak da zaokruzi slatkim trijumfom na kraju

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                          sigpic

Comment

• Ne bih ja otpisao Feda... Ako odigra na nivou prvog seta danas bice svasta.
                            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                              Ne potcjenjujem Federera, samo mislim da nema šta da traži protiv Novaka, ne smatram da ga je samo umor spasio, samo hoću da kažem da bi ovaj meč potpuno drugačije izgledao da je DeLpo bio u punoj formi, ali ne želim da umanim Federerov uspjeh, pa bilo je i vrijeme!
                              Eto barem je Federer u formi Bilo je i vrijeme da dozivi uspeh posle onolikih problema sa ledjima, tu jesi u pravu.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                                NI je donio prevagu, i on je navijao za popravljanje H2Ha
                                Navijao sam za Federera u prvom redu zbog njega ili ako oces zbog tenisa. Ova pobjeda ga vraca u zive. Zakljucio je I sam da bez dobre defanzive nema uspjeha u modernom tenisu. Nekolike godine sa Anakonom su bile odlicne, sad se vraca na staro. To be trebalo biti dovoljno za 2014, da li za dalje? Osim toga samouvjereni Federer ima sansi protiv Nadala u ovakvim uslovima.

Draze mi je da Novak igra protiv Federera. Ne zbog H2H, iako nemam nista protiv da ga popravi. Glavni razlog je sto mislim da je Novaku mec protiv Federera laksi nego protiv DP-a. Federer je opasniji ali mislim da bi DP namucio Novaka u svakom slucaju a Novak treba da stedi energiju.

Comment

Working...
                                X