Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Ajde ti za pocetak citaj svoje postove pa posle meni nesto reci za moje.
    Odigrao je previse meceva, juce tezak u tri seta sa Grigorom, nakon cega je sigurno osjetio da fizicki ne moze da isprati konkurenciju trenutno i da vec treba da pocne da razmislja o Londonu. To ne znaci da je namjerno izgubio mec, pokusao je da uradi nesto ali nije mogao, i to je to.
    Rekoh "kao prethodnih godina", a to se odnosi na trenutnu situaciju koja se ne desava prvi put. Prosle godine je mogao da osvoji Pariz ali je ispao od Ferrera, totalno slicna situacija kao sada. Nakon toga znamo sta se desilo, stigao je do polufinala Londona.

Sve je jasno, samo citajte polako, bez tih nepotrebnih drama reakcija.

@Maxx-a
    Pa pokusao je ali nije uspio. Nije bio fizicki kompetentan a sa druge strane Roger je bio odlican.
    Da Bojana, rekoh odlican, kao uostalom i 50 puta tokom meca, citiraj to kad vec zelis da se jurimo sa postovima.
    Last edited by Drunken Whaler; 01-11-13, 17:55.
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• A sta si mislio kad si rekao Delpo taktizira?
      U kom mecu je taktizirao i cuvao snagu za London?

I nije sve jasno, nego pokusavas da se izvuces, jer u jednom postu kazes da taktizira, a u sledecem da nisi rekao da je danas taktizirao.
      Nego kad je taktizirao, pre 3 meseca, cuvao snagu za London?
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Ivane nije moje da se mesam ali jace je od mene
        Mozes sada da se vadis koliko hoces, ali realno uhvatila te je u teskoj kontradiktornosti
        I to fino boldovala
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ivan nije imao ovakav fail od kad se registrovao

Comment

A sta si mislio kad si rekao Delpo taktizira?
            U kom mecu je taktizirao i cuvao snagu za London?

I nije sve jasno, nego pokusavas da se izvuces, jer u jednom postu kazes da taktizira, a u sledecem da nisi rekao da je danas taktizirao.
            Nego kad je taktizirao, pre 3 meseca, cuvao snagu za London?
            Stvarno nemam preca posla nego da se pravdam/izvlacim/objasnjavam drugima sta sam mislio dok sam nesto pisao.
            Imas moje postove tokom meca pa citaj, nigdje nisam rekao da je Delpo by any means danas namjerno izgubio. Totalni nonsense.

To "taktizira" moze da se protumaci na vise nacina, ok je to. Ja i dalje vidim smisao toga sto sam napisao ali ne planiram da objasnjavam dalje, ispada da se vadim, a meni bas ono frka oko toga da se razumijemo

@prototype
            Strasno
            Last edited by Drunken Whaler; 01-11-13, 18:02.

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
              Stvarno nemam preca posla nego da se pravdam/izvlacim/objasnjavam drugima sta sam mislio dok sam nesto pisao.
              Imas moje postove tokom meca pa citaj, nigdje nisam rekao da je Delpo by any means danas namjerno izgubio. Totalni nonsense.

To "taktizira" moze da se protumaci na vise nacina, ok je to. Ja i dalje vidim smisao toga sto sam napisao ali ne planiram da objasnjavam dalje, ispada da se vadim, a meni bas ono frka oko toga da se razumijemo

@prototype
              Strasno
              Nema potrebe da citam tvoje postove tokom meca, ova 2 su napisana posle meca, u razmaku od 5 minuta, cas je taktizirao, cas nije.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ok sad ste vec dosadni, nastavljajte na PM ako hocete, svaki sledeci post na ovu temu brisem

bojana realno izdominirala si , sad zavali se i uzivaj
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ok
                  Moze li Riri vise od 5 gemova veceras?
                  Last edited by Maxx-a; 01-11-13, 18:07.
                  Similis simili gaudet

Comment

• ovaj prskaj je kaslican primer one: daj coveku vlast da vidis kakav je

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                      Ok
                      Ne.

Ajmo sledece. Moze li Riri vise od 4 gema?

Originally posted by bojanaBG View Post
                      ovaj prskaj je kaslican primer one: daj coveku vlast da vidis kakav je

No one can stop me now

Comment

Nema potrebe da citam tvoje postove tokom meca, ova 2 su napisana posle meca, u razmaku od 5 minuta, cas je taktizirao, cas nije.
                        Stvar je u tumacenju postova. Nigdje nisam naglasio da je danas taktizirao. Radi se o njegovoj situaciji, siguran sam da nakon jucerasnjeg meca nije 100% usao u danasnji, sto se i vidjelo. Mislima je sigurno dijelom bio u Londonu, samim tim ovaj poraz mu nije tesko pao jer ga je na neki nacin i ocekivao. Ali i pored toga pokusao je da uradi nesto, dosao je i do seta ali dalje nije mogao, jer je Roger bio odlican. Znaci, odredio je prioritete, u tom smislu taktizirao, ali nikako namjerno izgubio mec.

Ako to ne shvatate onda stvarno ne znam sta da vam radim, vasa stvar.

@prskaj
                        Nemoj da brises kad fino izdvojim vrijeme i objasnim sve sto nije jasno. Nek ostane ovako a posle radi sta ti volja.
                        Last edited by Drunken Whaler; 01-11-13, 18:11.

Comment

• Riša uzima prvi set veceras

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                            Ok
                            Moze i hoce uzeti. Nije ovoj sljaka pa da bude razmontiran i da ne uzme vise od 3 gema.
                            OVAKO

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                              Stvar je u tumacenju postova. Nigdje nisam naglasio da je danas taktizirao. Radi se o njegovoj situaciji, siguran sam da nakon jucerasnjeg meca nije 100% usao u danasnji, sto se i vidjelo. Mislima je sigurno dijelom bio u Londonu, samim tim ovaj poraz mu nije tesko pao jer ga je na neki nacin i ocekivao. Ali i pored toga pokusao je da uradi nesto, dosao je i do seta ali dalje nije mogao, jer je Roger bio odlican. Znaci, odredio je prioritete, u tom smislu taktizirao, ali nikako namjerno izgubio mec.

Ako to ne shvatate onda stvarno ne znam sta da vam radim, vasa stvar.

@prskaj
                              Nemoj da brises kad fino izdvojim vrijeme i objasnim sve sto nije jasno. Nek ostane ovako a posle radi sta ti volja.
                              Krenuo sam vec da ti editujem da ne ispadne da tebi uvek brisem postove, nekako mi naletis. Neka ostane ovako i kraj je

Comment

• prskaj je ipak dusa od coveka

A Gaske ce uzeti par gemova, nema on igru kojom moze da naudi Nadalu.

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X