Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by proudNolee View Post
    Ne potcjenjujem Federera, samo mislim da nema šta da traži protiv Novaka, ne smatram da ga je samo umor spasio, samo hoću da kažem da bi ovaj meč potpuno drugačije izgledao da je DeLpo bio u punoj formi, ali ne želim da umanim Federerov uspjeh, pa bilo je i vrijeme!
    Dobro je da ga je pobedio Role, da je Nole uplaših se da bi izgubili još jednog člana našeg tabora..
    promenila bi ti nick u ProudDelpo..
    Originally posted by gokara
    Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Zasluzena pobeda Federera,dugo ga nismo videli da ovako leti po terenu.
      I pored dobijenog drugog seta Delpo nije imao sanse da dobije mec,prosto nije imao sanse,Federer odlican.
      I tako posle dugo vremena sutra gledamo Rogera i Noleta.
      Verujem da ce biti dobar mec, idemooo Noleeeee
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Mozda ce opet Federer sesti u stolicu namenjenu Novaku, a da, to je bio WTF i bili su peskiri sa imenima.
        Moram reci da me Depotro iznenadio neborbenoscu o ovom mecu, kada se jednom vratio, olako je dopustio poraz.
        Similis simili gaudet

Comment

• Del Potro ima tri uzastopna finala iza sebe (od toga dvije titule), umoran je i na kraju krajeva nije lose sto je izgubio danas. Prijace mu ovaj mini odmor da se pripremi za London.
          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Djoko says hello to Stanislas Wawrinka in Bercy before his 1/4 final

http://www.youtube.com/watch?v=tO6kh...ature=youtu.be

Comment

• Nista manje umoran nije protivnik, jeste da ima manje finala ali vise godina...Odustvo zelje me zapravo cudi, sada je jedna od prilika da se ozbiljno priblizi najboljima pa zasto ne i visestrukim pobedama nad istim rivalom, tako se valjda odrzava momentum i gradi samopouzdanje.
              Similis simili gaudet

Comment

• Videlo se da Delpo nije imao snage za vise od seta ... cudi me kako je protiv ovako raspolozenog Federera i do seta dosao .... Mislim da je prezasicenost u pitanju, previse turnira u malom vremenskom periodu, ne svidja mi se to ali sta je tu je, valjda ce sledece godine imati bolju selekciju turnira - raspored.
                Rodzer sampionski nema sta ... Mislim da sutra mozemo da gledamo odlican mec, ali takodje mislim da od odlicnog meca nema nista, bice to ruzna Novakova pobeda.... Radujem se njihovom novom medjusobnom duelu, odavno nisu igrali - skoro godinu dana ...
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                  Nista manje umoran nije protivnik, jeste da ima manje finala ali vise godina...Odustvo zelje me zapravo cudi, sada je jedna od prilika da se ozbiljno priblizi najboljima pa zasto ne i visestrukim pobedama nad istim rivalom, tako se valjda odrzava momentum i gradi samopouzdanje.
                  Pa nema Federer 50 godina pa da se umori od par meceva. On mora da poveze nekoliko dobrih pobjeda, mora da ima sto vise meceva u nogama da bi se opet borio za titule.
                  Delpo taktizira, svu energiju ce usmjeriti na London, kao i prethodnih godina.

Comment

• Odjednom je Delpo veliki takticar ako je umoran zasto je uopste igrao Pariz, zasto je juce grizao protiv Dimitrova u 3.setu, mogao je jos juce da izgubi i da se sprema za London

Roger je bio bolji, zato sto on jeste bolji od njega i zato sto je uvek vece iznenadjenje kad Delpo dobije nego obrnuto i jedino je Delpo imao srece sto je nekako uzeo onaj 2. set, posto je Fed tu bas stisnuto odigrao, jer mu jos nedostaje samopouzdanja posle ovakve godine.
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Odjednom je Delpo veliki takticar ako je umoran zasto je uopste igrao Pariz, zasto je juce grizao protiv Dimitrova u 3.setu, mogao je jos juce da izgubi i da se sprema za London

Roger je bio bolji, zato sto on jeste bolji od njega i zato sto je uvek vece iznenadjenje kad Delpo dobije nego obrnuto i jedino je Delpo imao srece sto je nekako uzeo onaj 2. set, posto je Fed tu bas stisnuto odigrao, jer mu jos nedostaje samopouzdanja posle ovakve godine.
                      Bojana, previse hejtujes i onda naravno citas sve onako kako ti zelis.

Nisam rekao da je danas taktizirao. Bio je umoran ali je izgubio jer je Roger igrao odlicno. Napisao sam i to bezbroj puta ali jok, cita se samo ono sto vama odgovara.

Previse hejtujete btw, shvatam ja da iritira kad vas igrac izgubi, ali ne morate da smarate sve ovdje zbog toga. Ne govorim tebi licno nego svima, previse je peckanja i hejtovanja ovih dana.
                      Last edited by Drunken Whaler; 01-11-13, 18:46.

Comment

• Slazem se sa Bojanom. Mislim da Del Potro nista manje nije zeleo ovu pobedu od Federera. Jednostavno je bio fizicki inferioran u odredjenim trenutcima... I mislim da Delpo nije niti malo taktizirao, tj nije namerno izgubio mec .
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Izasle su i prve kvota Djokovic 1,35 Federer 3,5
                          sigpic
                          http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                            Pa nema Federer 50 godina pa da se umori od par meceva. On mora da poveze nekoliko dobrih pobjeda, mora da ima sto vise meceva u nogama da bi se opet borio za titule.
                            Originally posted by Ivan Piper View Post
                            Bojana, previse hejtujes i onda naravno citas sve onako kako ti zelis.

Nisam rekao da je danas taktizirao. Bio je umoran ali je izgubio jer je Roger igrao odlicno. Napisao sam i to bezbroj puta ali jok, cita se samo ono sto vama odgovara.
                            Ajde ti za pocetak citaj svoje postove pa posle meni nesto reci za moje.
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Sutra Novak treba da se cuva furioznog otvaranja Rodzera,nesto tipa kao Sinsinati 2009 i Toronto 2010.Tada je Federer ludacki otvarao prve setove,ako Novak izdrzi nalet u prva 3 gema onda ce biti mnogo bolje za njega.Sto duze mec bude isao rastu Novakove sanse,ali opet kazem mora Novak da se cuva furioznog prvog seta Federera.

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                                To sta Federer mora ili ne ne ulazim , Delpotro, da se ne ponavljam me razocaro stavom u ovom mecu, svakako da tu ima i umora i kalkulacija, ali zar svi oni ne kalkulisu na svoj nacin. I kada vec se dodje do Q,misllenja sam da mesta istim ne bi trebalo biti.
                                Similis simili gaudet

Comment

Working...
                                X