Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nema veceg duela gledano iz ugla clanova barustine ovdasnje od danasnjeg.
    U vecini Noletovaca pomalo cuci Roletovac, jednako kao sto iz dubine duse mnogih Roletovaca Noletovac zna isplivati.
    Tim pre problem sukoba dve najbrojnije grupacije nema realnog opisa osim u psihologiji ili cak psihijatriji.
    Jos kako volimo da bocnemo drugu stranu a na uzvraceno podbadanje ide kontraudar, dok potom razum ne popusti i teske reci ne padnu.
    Povucite rucnu kad damari zaigraju i uzivajte u igri
    sigpic

Comment

• Imam utisak da cemo opet da gledamo ovo:

Comment

• Pre ce biti ovako

sigpic

Comment

• pa sto to ne stavi ranije malo pecarosu da Shimiku obradujem

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Da ne bi opet bilo 6-3 6-0

Prezivjela je publika taj mec, prezivjet ce ga i u obrnutim ulogama ako do toga dodje...
            Na teniskom mecu obicno publika ne umire. To je tacno.

E sad, da li dobijaju pravu stvar za novce? To je drugo pitanje. A to je ipak donekle problem za oraganizatore.

Comment

• Nisam sigurna da li cu danas gledati mec
              shminka, ponovo je sve na tebi

Sent from my HTC, posto mi se moze
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Nisam sigurna da li cu danas gledati mec

Ostavi barem upaljen TV
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                  Ostavi barem upaljen TV
                  Znaci Nole ipak nije toliko bolji kad mu treba moja pomoc

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Znaci Nole ipak nije toliko bolji kad mu treba moja pomoc

Cisto da budemo sigurni. Da se cuva snaga za Raleta
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Last edited by Žika; 02-11-13, 08:39.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                        Cisto da budemo sigurni. Da se cuva snaga za Raleta
                        TV nece biti ukljucen ni u struju, nista ne prepustam slucaju

sigpic

with experience.

Comment

Nisam sigurna da li cu danas gledati mec

nisi to valjda na poslu

Comment

• Izvadi osigurače, a onda presjeci žice i zapali trafostanicu, za svaki slučaj.

Hoće li Goaterer donijeti Nadalu dvoransku titulu ne bi bilo prvi put da ga proslavlja u Parisu

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                              U vecini Noletovaca pomalo cuci Roletovac
                              Ne vređaj..
                              za taticu navijam samo kad igra protiv Rafe i kad njegova pobeda na neki način znači Noletu..
                              Originally posted by gokara
                              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Na teniskom mecu obicno publika ne umire. To je tacno.

E sad, da li dobijaju pravu stvar za novce? To je drugo pitanje. A to je ipak donekle problem za oraganizatore.
                                Mislim da organizatorima to uopste nije problem...a karte za duel Federera i Nadala bi na svakom turniru u svijetu planule brze nego karte za bilo koji mec

Tako da mi ne treba da brinemo o gledaocima i njihovim novcima...mozemo im samo zavidjeti
                                Last edited by shminka; 02-11-13, 09:31.

Comment

Working...
                                X