Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Postoji jedan zalosna stvar. Skoro da zrijeb u Londonu treba biti namjesten. Gaske i Federer ne smiju biti kod Nadala. Zbog publike.
    Gaske ne sme da bude zato sto nema sanse..a Federer?

Comment

Stefan-kobe,

Ne pretjeruj. Vavrinka ima neuporedivo vece sanse da pobijedi Nadala nego Gaske.

------------

Postoji jedan zalosna stvar. Skoro da zrijeb u Londonu treba biti namjesten. Gaske i Federer ne smiju biti kod Nadala. Zbog publike.
      A Stan i Berdih inace redovno deru Nadala, pa oni smeju?
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

Stefan-kobe,

Ne pretjeruj. Vavrinka ima neuporedivo vece sanse da pobijedi Nadala nego Gaske.

------------

Zato dominira u medjusobnim duelima
        OVAKO

Comment

• Originally posted by SaleRado View Post
          ako dobije Ferer, on ce izgubiti jos veceras od Rafe
          a sada svim srcem uz omraženog mi Berdiha..
          Originally posted by gokara
          Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Ma ne brinemo se mi oko Noleta, osvajamo ovaj turnir pjeske. Sutra ako Rafa igra protiv Davida, mozete da prodate kucu i da stavite na Nadala, nece on izgubiti od Ferera, nikako.
            ili da Rafi umesto reketa daju bejzbol palicu
            ovaj reket za stoni tenis previse je

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
              a sada svim srcem uz omraženog mi Berdiha..
              samo da nam Nadala skine s vrata...pa da ga vidimo posle u Areni ako sme da dodje

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                A Stan i Berdih inace redovno deru Nadala, pa oni smeju?
                Bojana,

U Londonu se mijenja publika svaki mec. Zamisli mec Nadal-Gaske od 45 minuta?

Comment

Bojana,

samo da prave guzvu bzvz

Comment

Bojana,

Nadal nume da odigra mec od 45 minuta, tako da tu nema problema.
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Rafa i kad bi podjelio dva bagela mec nece trajati 45 minuta.
                      OVAKO

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Nadal nume da odigra mec od 45 minuta, tako da tu nema problema.
                        zamisli tu dominaciju kad bi se Rafin mec zavrsio za 45 minuta...pola sata bi gledali tenis a 15 minuta Rafino ceskanje

Comment

• ajde Tomase stigao ti lover
                          in another life
                          I will love you again, RF.

Comment

• Jao Shardo, ne gotivis valjda ovog odvratnog stvora
                            OVAKO

Comment

• volim ga, prelep je
                              in another life
                              I will love you again, RF.

Comment

• A tebi je on lep, ja sam te krivo shvatio. Oko lepote ne ulazim u diskusije, ipak ste vi zenski, vi procjenite.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X