Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ako danas Gaske dobije ja brisem svoj profil.
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Ako danas Gaske dobije ja brisem svoj profil.
      Neces morati da brises . Poceo je da se gubi.
      sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

Svaka cast. Nemoguce doduse, ali opet, mudato.
        sigpic

Comment

• Nazalost Nadal ima igru za protivnike sa jednorucnim bekhendom

Comment

• Hahahahaha koji je ovo kralj, dje li se zaletio bas me zanima
            sigpic

Comment

VAMOS GASQUET!

nema nam nesto bonomo-a
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Veliku je priliku propustio na 3-2 30-30...ne smije na mrezu, mora zavrsavati poene osnovnim udarcima

BH je trebao ici po paraleli ili dosta jace po dijagonali...ocajno ga je odigrao

Comment

• prskaj evo sad ce Risar jos jednom da brejkne Nadala cisto da bih ja mogao da brojim do 4 i onda cu da cutim
                  sigpic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Comment

• Moze li mi iko objasniti zasto se ovaj panjat ovako smije? Em nema nista smijesno, em je ozbiljan, napucan covjek, trebao bi da se ponasa u skladu sa godinama.
                    sigpic

Comment

• Kladio bih se u mom zivotu kad Rafa igra protiv Gaskea ili Vavrinku, jednostavno oni ne mogu da ga pobjede. Jednostavno on je uzasan match up za njih dvoje. Busi ih na jednorucnom Bh-u, nemaju oni sta da rade. Ali opet cu da kazem, srecom po Gaskea da se igra u dvorani, pa ova podloga i ne prima tako dobro Rafine spinove. Da je bila sljaka, Gaske bi bio bagelovan u jednom setu 100%.
                      OVAKO

Comment

• Ne znam da li više uživam u Rafinim ili Rišinim servis gemovima.. gledajući Rafine rituale čačkanja ..
                        Originally posted by gokara
                        Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
                          prskaj evo sad ce Risar jos jednom da brejkne Nadala cisto da bih ja mogao da brojim do 4 i onda cu da cutim
                          ma ne mora brejk, uzece svoj servis , to ti je to nemas frke za peticu da ne pogresis
                          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Evo ga 4-ti
                            sigpic

Comment

• samo za shminku
                              Spoiler

Stanislas Wawrinka ‏@stanwawrinka 1m
                              Depuis le temps que j'attendais de pouvoir faire ce voyage!!!! Direction Londres...
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Stanislas Wawrinka ‏@stanwawrinka 45s
                                Depuis le temps que j'attendais de pouvoir faire ce voyage!!!! Direction Londres... pic.twitter.com/CHDx9JzoHZ

Stan k`o malo dijete kad dobije igracku...ne bi me iznenadilo da je on sebi jos jucer rezervisao avion

Kakav majstor

hahaha, u isto vrijeme Boki

Bas ga je pogodio poraz danas

Comment

Working...
                                X