Ako danas Gaske dobije ja brisem svoj profil.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Paris 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostAko danas Gaske dobije ja brisem svoj profil.. Poceo je da se gubi.
sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
prskaj evo sad ce Risar jos jednom da brejkne Nadala cisto da bih ja mogao da brojim do 4 i onda cu da cutimsigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Kladio bih se u mom zivotu kad Rafa igra protiv Gaskea ili Vavrinku, jednostavno oni ne mogu da ga pobjede. Jednostavno on je uzasan match up za njih dvoje. Busi ih na jednorucnom Bh-u, nemaju oni sta da rade. Ali opet cu da kazem, srecom po Gaskea da se igra u dvorani, pa ova podloga i ne prima tako dobro Rafine spinove. Da je bila sljaka, Gaske bi bio bagelovan u jednom setu 100%.OVAKO
Comment
-
Ne znam da li više uživam u Rafinim ili Rišinim servis gemovima.. gledajući Rafine rituale čačkanja ..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Originally posted by Bonomo View Postprskaj evo sad ce Risar jos jednom da brejkne Nadala cisto da bih ja mogao da brojim do 4 i onda cu da cutimIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
samo za shminku
Spoiler
Stanislas Wawrinka @stanwawrinka 1m
Depuis le temps que j'attendais de pouvoir faire ce voyage!!!! Direction Londres...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Stanislas Wawrinka @stanwawrinka 45s
Depuis le temps que j'attendais de pouvoir faire ce voyage!!!! Direction Londres... pic.twitter.com/CHDx9JzoHZ
Stan k`o malo dijete kad dobije igracku...ne bi me iznenadilo da je on sebi jos jucer rezervisao avion
Kakav majstor
hahaha, u isto vrijeme Boki
Bas ga je pogodio poraz danas
Comment
Comment