Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=Desmo link=topic=1368.msg177724#msg177724 date=1286758797]
    Шта каже овај коментатор на спортклубу кад се Лоренцу упетљала застава у ланчаник....

"Спао му ланац" хаах $JS}| па није то бицикла

&*%R*

Јел још увек немамо директне преносе трка или се нешто променило?

Поздрав!
    [/quote]

Pozdrav Desmo,

Jeste, ja sam se pitao da li mu je spao lanac kada je zastava upala u lančanik, pošto čak i na MotoGP mašinama to može da se desi kada dođe do ovakvih situacija, pa i bez njih. Seti se Barbere u Laguna Seki i razloga odustajanja - spao lanac sa Dukatija. Događa se. Nema savršenih mašina.

Pogledao sam ponovo http://www.youtube.com/watch?v=GPnoELjeTSE i videćeš da se gornji deo lanca ne vidi, pa nisam bio siguran.

Pogreši se ponekad. Valjda je to normalno. Kao što nema savršenih mašina, nema ni savršenih ljudi.

Direktan prenos je predviđen i za Australiju, tokom sva tri dana: petak od 03:40, subota od 4:00, nedelja od 4:00. Sve na redovnom Sport Klubu.

Hvala za povratnu informaciju.

@milosxm: Pozdrav Miloše, svestan sam da velika većina navija za Rosija, ali ne možemo zbog toga da ne komentarišemo Dovijevu vožnju. Video si da je čak i Rosi išao defanzivno na prilasku poslednjoj krivini, a znaš i sam da se nekoliko put tokom njegove karijere desilo da mu se to osveti. Seti se samo Saksonringa, dva puta - Đibernau 2004. i Stoner 2010. Šansa uvek postoji. Razlika je na kraju bila malo preko dve destinke. Imaj razumevanja i za Andreine navijače. Rosijevi su do tog trenutka imali čak 104 puta priliku da slave.

Hvala još jednom. Samo pišite - slušamo i učimo.

Pozdrav,

Srđan

Comment

[quote author=milosxm link=topic=1368.msg177965#msg177965 date=1286828703]
      Kad smo se već dotakli komentatora... U poslednjem krugu iz krivine u krivinu komentatori su pridavali značaj tome da će Dovi preteći Rosija a priznaćete nije bio ni blizu... Hoću da kažem PUSTITE NAS DA UŽIVAMO U DUGO ČEKANOJ POBEDI....HVALA...
      [/quote]

Ko kaze da nije bio blizu? Na kraju je Andrea zavrsio 0.224 iza Rossia sto ti otprilike dodje koliko da trepnes pri onim brzinama na onom pravcu. Cak mi se cini da je Rossi napravio malu gresku u predzadnju krivinu i mislio sam da ce na kraju ako Rossi u zadnjoj krivini podje malo shire biti borbe do ciljne linije. Doviciozo je krenuo sire ali se katpultirao iz krivine jer je htio da iskoristi svu snagu Honde na pravcu, medjutim Rossi je iskusno to odvozio i nije napravio gresku. Dovi je bio tu, vrsio je pritisak, tjerao na gresku.
      Svaki vozac i pored chepova za ushi cuje kada neko drzi full gas iza njega ili kad jako koci shto si vidio da je odlika Doviciozoa, poslije Rossia on najkasnije koci u MotoGP karavanu. Tako da po meni s razlogom su forsirali Dovia a i sto kaze Srdjan nije Rossi jedini vozac u karavanu. Sami Rossi je vise puta u karijeri u zadnjim krugovima nadoknadjivao potrebne razlike i u zadnjoj krivini obilazio. Sjeti se Laguna Sece prosle godine vise od sekundu ipo je nadoknadio u zadnjem krugu nad Pedrosom i zamalo ga u zadnjoj krivini nije obisao. 0.224 i 1,5 pa ti vidji jel Srdjan trebao da forsira Dovia u Sepangu.
      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg178015#msg178015 date=1286869826]
        Kad smo se već dotakli komentatora... U poslednjem krugu iz krivine u krivinu komentatori su pridavali značaj tome da će Dovi preteći Rosija a priznaćete nije bio ni blizu... Hoću da kažem PUSTITE NAS DA UŽIVAMO U DUGO ČEKANOJ POBEDI....HVALA...
        [/quote]

Ko kaze da nije bio blizu? Na kraju je Andrea zavrsio 0.224 iza Rossia sto ti otprilike dodje koliko da trepnes pri onim brzinama na onom pravcu. Cak mi se cini da je Rossi napravio malu gresku u predzadnju krivinu i mislio sam da ce na kraju ako Rossi u zadnjoj krivini podje malo shire biti borbe do ciljne linije. Doviciozo je krenuo sire ali se katpultirao iz krivine jer je htio da iskoristi svu snagu Honde na pravcu, medjutim Rossi je iskusno to odvozio i nije napravio gresku. Dovi je bio tu, vrsio je pritisak, tjerao na gresku.
        Svaki vozac i pored chepova za ushi cuje kada neko drzi full gas iza njega ili kad jako koci shto si vidio da je odlika Doviciozoa, poslije Rossia on najkasnije koci u MotoGP karavanu. Tako da po meni s razlogom su forsirali Dovia a i sto kaze Srdjan nije Rossi jedini vozac u karavanu. Sami Rossi je vise puta u karijeri u zadnjim krugovima nadoknadjivao potrebne razlike i u zadnjoj krivini obilazio. Sjeti se Laguna Sece prosle godine vise od sekundu ipo je nadoknadio u zadnjem krugu nad Pedrosom i zamalo ga u zadnjoj krivini nije obisao. 0.224 i 1,5 pa ti vidji jel Srdjan trebao da forsira Dovia u Sepangu.
        [/quote]

na kraju +0.344 h5g6k8 $#^%RT
        Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=1368.msg177816#msg177816 date=1286800442]
          [quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg177748#msg177748 date=1286786782]
          Nisam videla da li je spao ili nije ja sam se vise smejala kada su ga vukli unazad h5g6k8 a komentatori pricaju uzivo o tome nema sada on vremena da bas bira reci!
          [/quote]

Ma komentatorima svaka cast,najbolji su. #$&+|r +*@WT*48* @R&}* &8@^J
          A to sto je lanac uhvatio zastavu je nebitna stvar ko ce sad da razmislja o tome...
          [/quote]Kad smo se već dotakli komentatora... U poslednjem krugu iz krivine u krivinu komentatori su pridavali značaj tome da će Dovi preteći Rosija a priznaćete nije bio ni blizu... Hoću da kažem PUSTITE NAS DA UŽIVAMO U DUGO ČEKANOJ POBEDI....HVALA...
          [/quote]
          Bio je vrlo blizu i komentator je korektno prenosio jer isto tako se rosiju desilo sa stonerom kada je krenuo da vozi defanzivno kao sada sa dovijem pa je u zadnjoj krivini izgubio poziciju,navijam za rosija ali Dovi je pruzio fantasticnu voznju i iako navijam za rosija ne bi mi bilo bas toliko krivo da je dovi pobedio jer je zaista zasluzio a i ide u losiji tim posle ove sezone tako da bi mu pobeda bas znacila! nadam se da ce pobediti neku trku do kraja,poceo je da pruza zaista dobru voznju poslednjih nekoliko trka!Veoma mi je zao sto nece ostati u Hondi! Ali drago mi je sto je rosi osvojio 46-u pobedu za jamahu i sto je pobedio na dan lorencovog osvajanja titule ;)
          Meni su komentatori super i stvarno mislim da bolje nisu mogli naci,nisu onako ukoceni kao neki,znaju da se sale,super stvarno
          <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
          *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
          *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
          LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
          Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
          JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Ukoliko je neko pomislio da sam ja hteo reći da su komentatori &quot;loši&quot; onda se stvarno izvinjavam, uostalom ko sam ja da tako nešto konstatujem... Ja sam Rosijevac i nisam objektivan priznajem... I#^@8

Comment

ko je taj neko da cujem ? $8#a salim se ok je milosxm %QWT&amp;W
              LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
              Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

Pošto je Lorenco ubedljivo najpopularniji na forumu, evo ga i van piste
                http://www.motogp.com/en/videos/2010...Calendar+shoot

Ne morate mi zahvaljivati... l5&#039;%9

Comment

I nećemo.... Mala šala... (*#^R^

Comment

http://adrenalinefix.files.wordpress...=450&amp;h=300 dok se Lorenco slika, Rosi pipka &amp;*#GI(]

Comment

[quote author=lojma-46- link=topic=1368.msg178996#msg178996 date=1287065879]
                      http://adrenalinefix.files.wordpress...=450&amp;h=300 dok se Lorenco slika, Rosi pipka &amp;*#GI(]
                      [/quote]
                      zar nije ovo od ranije?

sigpic

Comment

Ljudi moze li mi neko reci jel svi u MotoGP sampionatu moraju koristiti isti prenos (broj zuba na lancaniku) ili je to stvar timova? Licno mislim da je to srvar timova jer bi po mom misljenju bilo glupo da svi imaju isti prenos jer brzina ustvari i jeste znanje kako napraviti dobar prenos za svaku stazu. Pitanje mi je sada palo na pamet pa ako neko sigurno zna volio bih da kaze a i da cujem misljenje ljudi na forumu.

Comment

[quote author=vladoo link=topic=1368.msg180234#msg180234 date=1287233944]
                          Ljudi moze li mi neko reci jel svi u MotoGP sampionatu moraju koristiti isti prenos (broj zuba na lancaniku) ili je to stvar timova? Licno mislim da je to srvar timova jer bi po mom misljenju bilo glupo da svi imaju isti prenos jer brzina ustvari i jeste znanje kako napraviti dobar prenos za svaku stazu. Pitanje mi je sada palo na pamet pa ako neko sigurno zna volio bih da kaze a i da cujem misljenje ljudi na forumu.
                          [/quote]
                          Imas srace. Imamo eksperta za sve sto nam nije najjasnije.
                          Moderator LL, odlicno poznaje te stvari.
                          Mislim da ce ti ubrzo odgovoriti, jer je i on ovde.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg180240#msg180240 date=1287234118]
                            Imas srace. Imamo eksperta za sve sto nam nije najjasnije.
                            Moderator LL, odlicno poznaje te stvari.
                            Mislim da ce ti ubrzo odgovoriti, jer je i on ovde.
                            [/quote]
                            On ti je majstor za sve sto se tice konfiguracije podesavanja i elektronike.Za sve sto te od toga zanima njemu se slobodno obrati,ili na nekoj temi,ili preko privatnih poruka.Takodje jos ko dosta zna je MOTOM888.
                            sigpic

Comment

Sto se tice elektronike meni je malo glupo sto sad imaju ovu elektroniku koja ima ulogu i u brzini i u svemu ostalom. Prije dok je bilo manje elektronike bili su i motori brzi.

Comment

[quote author=vladoo link=topic=1368.msg180244#msg180244 date=1287234366]
                                Sto se tice elektronike meni je malo glupo sto sad imaju ovu elektroniku koja ima ulogu i u brzini i u svemu ostalom. Prije dok je bilo manje elektronike bili su i motori brzi.
                                [/quote]
                                To je ono sto nam svima smeta i svi zelimo manje elektronike.Mada i pored toga sad ce ove 3 trke biti po mom misljenju izuzetno zanimljive,a 2011 bi trebala da bude paklena.U Superbike mnogo vise zavisi od samog vozaca,a to takmicenje je izuzetno kvalitetno i zanimljvo.Ima ako nisi video i tema Superbike,pa ako pratis ukluci se i tu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X