Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Mogao je Dani da zakomplikuje stvari na kraju ali eto desio se taj pad i Lorenco osvoji titulu.Ali zato ce sledece godine biti pakleno. +*@WT*48*
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[quote author=bice link=topic=1368.msg174206#msg174206 date=1286116014]
      Mogao je Dani da zakomplikuje stvari na kraju ali eto desio se taj pad i Lorenco osvoji titulu.Ali zato ce sledece godine biti pakleno. +*@WT*48*
      [/quote]
      I ja navijam za PAKLENOOOOOOOOOOOOOOOOO.. hahahaah

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg174204#msg174204 date=1286115870]
        ako ga boli uvo i namerno je vozio lose zasto je proslu trku onako besno uleteo u boks posle trke ?! mozda sada nee forsirati namerno jer nema potrebe ali do sada jeste ali nije mogao vise!
        [/quote]

Zato sto je izgubio duel.Pa svako bi se nervirao.Nije forsirao nema sanse pogledaj Misano i Indy.Vozio samo da zavrsi.Nije morao da forsira jer je znao da ce zavrsavati u vrhu i da ce prednost ostati.Znam da ga ne volis ali ne mozes reci da je to pravi Lorenzo.Pravi Lorenzo ih je sve oduvao s tim da tad oni nisu bili u formi.Sad on nije u formi ali na nekim trkama da je hteo sigurno je mogao bolje.Da je razlika manja verovatno bi ko konj forsirao takav je.Seti se koliko je nadoknadio u zadnjih 7 krugovau Jerezu i koliko su mu Rossi i Pedrosa bezali.Kad treba on je najbolji sad kad ne treba nece da se forsira da padne.Niko sad od vozaca nece da forsira jer su po mom misljenju svi istraumirani od silnih ovosezonskih padova i nesreca.
        sigpic

Comment

Lorenco da hoce vozio bi ko blesav i maltretiro bi Danija kao pre 5-6 trak kad mu je stalno bio za petama,zaobilazio ga u zadnjem grugu ili ga toliko izludjivao dok ovaj ne padne.

Comment

u poslednje 4 trke nije mogao vise nego sto je vozio dao je sve od sebe i odustao kada shvati da nema bas sanse i da rizikuje bezveze to je moje misljenje....ne volim ga ali ga postujm kao vozaca bio je dobar ove godine ali iskreno mislim da sledece godine nece biti u samom vrhu ...tu vidim stonera i rosija u borbi za titulu kao glavni dvojac ... onda i pedrosa,spies ce biti dobar sigurno!
            <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
            *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
            *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
            LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
            Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
            JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Ma samo kad ce Pedrosa biti tu negde...
              Sta mislite kako je kod mene kuci,moj rodjrni brat navija za Pedrosu.Pa pretopstavite koje je to prepudavanje.

Comment

Lorenzo je prvi favorit za titulu.Stabilniji je psihicki od Pedrose i Stonera mnogo.Kad ova dvojica odvezu sezonu bez pada nek se jave.Rossi odma posle Lorenza favorit,mala razlika izmedju njih.Bice dosta njihovih borbi.Spies ce biti opasniji u drugom delu sezone dok se navikne na fabricku Yamahu.Stoner i Pedrosa ce pobediti u par trka ali ne bi njih stavio u uzi spisak potencijalnih osvajaca jer imaju strasne oscilacije.Lorenzo ili Rossi pitanje je sad?
                sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg174216#msg174216 date=1286116866]
                  Lorenzo je prvi favorit za titulu.Stabilniji je psihicki od Pedrose i Stonera mnogo.Kad ova dvojica odvezu sezonu bez pada nek se jave.Rossi odma posle Lorenza favorit,mala razlika izmedju njih.Bice dosta njihovih borbi.Spies ce biti opasniji u drugom delu sezone dok se navikne na fabricku Yamahu.Stoner i Pedrosa ce pobediti u par trka ali ne bi njih stavio u uzi spisak potencijalnih osvajaca jer imaju strasne oscilacije.Lorenzo ili Rossi pitanje je sad?
                  [/quote]
                  Ja sam za tog prvog,ali pre svega za zanjimljiv sampionat pez padova i povreda!!!

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=1368.msg174218#msg174218 date=1286117000]
                    [quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg174216#msg174216 date=1286116866]
                    [/quote]
                    Ja sam za tog prvog,ali pre svega za zanjimljiv sampionat pez padova i povreda!!!
                    [/quote]

To da!Svakako!Ali voleo bi vise nego ista da odbrani tu titulu a da svi budu zdravi.Onda niko nece moci da umanjuje njegov uspeh koji je i ove sezone potpuno zasluzen. &amp;+I}\
                    sigpic

Comment

@canniga7 mislim da lorenzo i rosi ne mogu da se porede nikako! rosi da nije pao ne bi on bio ovako daleko mozda bi cak i vodio sampionat rosi je klasa za sebe u motogp-u ... pao je 1 lorenzo mislim na treningu?!nema to nekog znacaja samo kazem a on ima tim psihologa oko sebe nije ni cudo sto je takav! @djuka pozdravi brata h5g6k8
                      LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                      Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg174221#msg174221 date=1286117198]
                        @canniga7 mislim da lorenzo i rosi ne mogu da se porede nikako! rosi da nije pao ne bi on bio ovako daleko mozda bi cak i vodio sampionat rosi je klasa za sebe u motogp-u ... pao je 1 lorenzo mislim na treningu?!nema to nekog znacaja samo kazem a on ima tim psihologa oko sebe nije ni cudo sto je takav! @djuka pozdravi brata h5g6k8
                        [/quote]

Ne mogu sad nikako jer je jedan na kraju karijere a drugi na pocetku.Mislio sam na padove u trkama.Pa decko je javno priznao da ima problem.I za to treba imati muda.Ko bi od njih rekao da mu treba pomoc strucnjaka.On radi sve da sebe poboljsa u svakom smislu i to je ok.Pedrosi i Stoneru treba mnogo veca pomoc.Imaju problema i jedan i drugi.Da su stabilniji mozda bi i mogli da se bore za titulu ovako ne.Lorenzo je sad trenutno najbolji.On nece nikad napraviti ono sto je Vale napravio ali trenutno je najbolji i dominirace tokom narednih godina.
                        sigpic

Comment

@Djuka brat zna za koga da navija. &amp;8@^J
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

:fc-[[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg174221#msg174221 date=1286117198]
                            [/quote]
                            Evo imas i ti pozzz od mog brata i rekao mi je &quot;Ona je pravi covek,vidis za koga navija&quot;

Jeste Rosi klasa za sebe ali i prosle godine je imao srece sto je ovaj padao u kljucnim trkama dok su po bodovima bili jako blizu i takodje je lomio nogu isto kao i Rosi pa tad niko nijekao da je Rosi osvojio titulu zato sto je Lorenco bio povredjen.

Comment

[quote author=bice link=topic=1368.msg174224#msg174224 date=1286117604]
                              @Djuka brat zna za koga da navija. &amp;8@^J
                              [/quote]

Ma nije,nego nece da me slusa.

Comment

@Djuka Pa bas zato sto je rosi klasa za sebe h5g6k8 pa reci i ti njemu da je pravi covek a ne kao njegov brat koji nema pojma h5g6k8 salim se $8#a ma najvise bih volela sledece godine da osvoje titulu rosi ili pedrosa...nije zato sto ne volim lorenza nego stvarno mislim da nece biti dobar kao ove godine!

sigpic

Comment

Working...
                                X