Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Vladane svaka cast! Hvala #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=MOTOM888 link=topic=1368.msg172647#msg172647 date=1285597989]
      [quote author=perlez link=topic=1368.msg170894#msg170894 date=1284936288]
      Ja dodajem i Bena Spies-a. Dve titule u AMA SBK sampionatu i kao debitant, titula u WSBK.
      Ove godine debitant u Moto GP na privatnoj Yamahi pokazao "zube"
      Kada sledece sezone sedne na Yamahu M1 bice "belaja"
      [/quote]

3 AMA superbike titule i to za redom, 2006-2007-2008.
      [/quote]

MOTOM888, u pravu si, tri titule. Pardoniram zbog omaske.
      Novcem se ne moze kupiti sreca ali moze pivo, a to je skoro isto.

Comment

Cao drustvo,nije me bas dugo bilo,nesto su net zeznuli u ulici.
        Jel moze neko da mi kaze kad je trka,u koliko sati????

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=1368.msg173825#msg173825 date=1286025446]
          Cao drustvo,nije me bas dugo bilo,nesto su net zeznuli u ulici.
          Jel moze neko da mi kaze kad je trka,u koliko sati????
          [/quote]
          moto gp je u 8, a 125 pocinju u 5 ( naravno ujutru )
          JUST PUNK

NO NATIONS
          NO RELIGION
          NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

E hvala puno,znaci krecemo od 5 h5g6k8

Comment

Interesuje me jel moguce da Rossi ne dobija tehnicku podrsku kao Lorenco od kad je potpisao za Dukati.Malo mi je cudno da je Lorenco uvek pola sekunde do sekunde brzi od Rossija bez obzira na povredu.......

Comment

[quote author=milan021 link=topic=1368.msg173890#msg173890 date=1286033044]
                Interesuje me jel moguce da Rossi ne dobija tehnicku podrsku kao Lorenco od kad je potpisao za Dukati.Malo mi je cudno da je Lorenco uvek pola sekunde do sekunde brzi od Rossija bez obzira na povredu.......
                [/quote]

Zasto trazite svakakve izgovore za slabu Rosijevu voznju,uz duzno postovanje on jeste legenda ali trenutno je Lorenco bolji!!!!!!!

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=1368.msg173893#msg173893 date=1286033522]
                  [quote author=milan021 link=topic=1368.msg173890#msg173890 date=1286033044]
                  [/quote]

Zasto trazite svakakve izgovore za slabu Rosijevu voznju,uz duzno postovanje on jeste legenda ali trenutno je Lorenco bolji!!!!!!!
                  [/quote]Ma ok samo pitam i povlacim pitanje s obzirom da je danas ispred Lorenca,tako da sam dobio odgovor.A sta je sa Pedrosom

Comment

Pao,slomio klucnu kost na tri mesta.Steta... +-*^%*

Comment

[quote author=milan021 link=topic=1368.msg173898#msg173898 date=1286034917]
                      Ma ok samo pitam i povlacim pitanje s obzirom da je danas ispred Lorenca,tako da sam dobio odgovor.A sta je sa Pedrosom
                      [/quote]

Milane, nemas zasta da povlacis pitanje.
                      Forum sluzi tome, da se iznose svoja razmisljanja i da se uporedjuju sa drugim.

Nemoj se ubuduce libiti da pitas i komentarises sve sto te interesuje.

Comment

Slazem se sa goldom, ovo je forum sluzi za razmjenu misljenja makar se i ne slagao s narodom .

Sad ne trazim ja izgovor za Rossijevu losu voznju ja znam zashto on lose vozi, al takodje znam zasto i Lorenco lose vozi u zadnje vrijeme a razlog je jer zeli da uzme titulu pa kalkulise a to po meni nije odlika sampiona
                        [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg173915#msg173915 date=1286039649]
                          Slazem se sa goldom, ovo je forum sluzi za razmjenu misljenja makar se i ne slagao s narodom .

Sad ne trazim ja izgovor za Rossijevu losu voznju ja znam zashto on lose vozi, al takodje znam zasto i Lorenco lose vozi u zadnje vrijeme a razlog je jer zeli da uzme titulu pa kalkulise a to po meni nije odlika sampiona
                          [/quote]

Pa videcemo danas kako ce voziti,mislim da nece moci da podnese to da je Rosi ispred njega!!!!

Comment

The Rise of Rossi

The name Valentino Rossi is spoken by almost everyone in the world who knows anything about motorsports. Rossi is one of the greatest MotoGP racers of all time. Feared by his fellow competitors so much that they dubbed him “The Doctor”, for his clinical methods of cracking his opponents. Loved by his friends and family who call his “The GOAT”, which is an acronym for Greatest of All Time

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg173922#msg173922 date=1286040611]
                              The Rise of Rossi

The name Valentino Rossi is spoken by almost everyone in the world who knows anything about motorsports. Rossi is one of the greatest MotoGP racers of all time. Feared by his fellow competitors so much that they dubbed him “The Doctor”, for his clinical methods of cracking his opponents. Loved by his friends and family who call his “The GOAT”, which is an acronym for Greatest of All Time

[/quote]

Sve je to istina,jeste najveci i ostace.To niko ne moze da porekne!!!!!!!!!!

Comment

Lorenco je jako sujetan momak. Tesko ce podneti da mu jedan roviti rekovalescent odrzi "predavanje" na stazi.
                                Videli smo i kako je otisao, besan, iz garaze, jutros.
                                Titula je njegova, prica zavrsena. Ali da Doktor bude dve pozicije ispred njega na startu? e to ne moze da prihvati.
                                Sve mi se cini da ce na samom startu da napravi neku brljotinu, da odere Valeta.
                                Naravno da bih voleo da sve prodje bez incidenata i da uzivamo u majstorijama ovih "vanzemaljaca"
                                Novcem se ne moze kupiti sreca ali moze pivo, a to je skoro isto.

Comment

Working...
                                X