Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Cudi me da nema polemike,ovde na forumu o tome kako ce mo biti uskraceni za kvalifikacije, a izgleda i za same trke moto GP,sada pogotovu kad ste otkupili prava za premier ligu.Vec od sutra ce mo to osetiti,jer nema direktnog prenosa za pol poziciju.To se cesto desavalo i proteklih godina ,uglavnom zbog tenisa.Snimak ne znaci nista
    pozdrav svim forumasima

Comment

Kvalifikacije cemo preziveti da ne gledamo, ali nadam se da cete prenositi trke, inace ovog vikenda ce biti trka sigurno, posto je PL u nedelju samo u 5 jedna tekma. I ne razumem cemu sluzi SK+ ako ne mozete da prebacite neki program tamo.
      Kad je bila trka u Assenu na SK je bio tenis, a na SK+ repriza neke utakmice iz CHAMPIONSHIPA od prosle sezone, katastrofa..........

Comment

POsto 90% vas navija za Rosija imam jedno pitanje: za koga bi vi navijali kada bi se Rossi penzionisao.
        JUST PUNK

NO NATIONS
        NO RELIGION
        NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Tesko da bi pratio MotoGP h5g6k8

Comment

Za Melandrija/ Bautistu, mada sumnjam da bi se borili za titulu...................

Comment

Kad Rossi ode taj sport nece biti vrijedan ovoliko paznje koliko dobija od mene sada. Od kad Valentino vozi nema nedelje koju nisam prikovan za ekran i gledam od prve do poslednje sekunde.

Moram neshto da naglasim a znam da cu dobiti gomilu negacija na to. al ovaj sport nije bio ni priblizno ovoliko popularan dok nije bilo Valentina. Znali su ljudi za Shwantza, Doohana i ekipu al nijedan od tih veliki vozaca nije pokupio vise publike na stazu i pred ekranima od Valentina. od 30 do 75% ljudi zavisno koja staza dolazi da vidi Valentina kako se trka. Kad kazes MotoGp misli se na Valentina Rossia, to je svima prva misao svakome kad pomenes GP. Prosto ce biti tesko gledati trke kad on ode i navijati za nekog s istrom strascu. Prije bi mi bilo Milo da vidim Dovia da uzme titulu ili Simoncelija ali oni su postali toliko zaokupljeni sobom da nisu
              vrijedni da uzmu titulu u GP.

Jedino ako bi Hayden i dalje bio tuda za njega bih navijao, on je zasluzio da uzme jos koju titulu (naravno posto se Valentino povuce) ^a%v
              [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Procitala sam izjavu jednog stranog novinara, dobrog poznavaoca motogp, koji je napisao da je V.R veci i od samog motogp-a.
                Ono sto ostaje kao nepobitna cinjenica je da i ljudi koji nikada nisu odgledali ni jednu trku, koji cak i na znaju sta je to motogp, znaju za Rosija
                ali nikada nisu culi ni za jednog drugog vozaca.Mislim da to govori sve.
                Kada se Rosi povuce, ja cu i dalje pratiti motogp, ali sigurno ce sve biti drugacije. Nece biti one magije koju samo on poseduje.
                Za koga cu navijati---ne mogu da kazem unapred jer ne znam. @(*6sd$%

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg155146#msg155146 date=1281733734]
                  Kad Rossi ode taj sport nece biti vrijedan ovoliko paznje koliko dobija od mene sada. Od kad Valentino vozi nema nedelje koju nisam prikovan za ekran i gledam od prve do poslednje sekunde.

Moram neshto da naglasim a znam da cu dobiti gomilu negacija na to. al ovaj sport nije bio ni priblizno ovoliko popularan dok nije bilo Valentina. Znali su ljudi za Shwantza, Doohana i ekipu al nijedan od tih veliki vozaca nije pokupio vise publike na stazu i pred ekranima od Valentina. od 30 do 75% ljudi zavisno koja staza dolazi da vidi Valentina kako se trka. Kad kazes MotoGp misli se na Valentina Rossia, to je svima prva misao svakome kad pomenes GP. Prosto ce biti tesko gledati trke kad on ode i navijati za nekog s istrom strascu. Prije bi mi bilo Milo da vidim Dovia da uzme titulu ili Simoncelija ali oni su postali toliko zaokupljeni sobom da nisu
                  vrijedni da uzmu titulu u GP.

Jedino ako bi Hayden i dalje bio tuda za njega bih navijao, on je zasluzio da uzme jos koju titulu (naravno posto se Valentino povuce) ^a%v
                  [/quote]

L.L. od mene sigurno neces dobiti negacije @(*6sd$% ,jer sam ja jedna od onih koji su culi i za Schwantza i za Micka i za Daijira Kata,i za W.Gardnera i za W.Rainey-a, i za K.Roberts-a snr. i za Angela Nieta,i za Johna Kocinskog i za Agostinija,...i za F.Spencera i za L.Cadaloru,koji je ludilo pravio u 250cc..... Aktivno GP pratim od 1990.to je bila epoha Rainey-a,Schwantza i Doohana,Lawsona,mada su se u roku od 2-3 godine svi povukli.......Ali Vale je zaista nesto posebno,neponovljivo,...takva harizma,talenat....mislim da kada se Rossi povuce //h*svb , bice veca verovatnoca da vidimo Halejevu kometu, nego nekog trkaca kao sto je Vale &+I}\

Pozdrav (*#^R^

Comment

Ja ogromne sanse dajem Benu Spies-u kada Rossi sidje sa trona.Stvarno je decko vanserijski talenat,po mom misljenju l5'%9

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg155150#msg155150 date=1281734205]
                      Za koga cu navijati---ne mogu da kazem unapred jer ne znam. @(*6sd$%
                      [/quote]

Za Rossijevog mladjeg brata??? Pogledaj u video klipove na forumu kako mali vozi Mini Bike, i onda odgledaj Rossijev klip identicna preticanja, identicna tehnika i identicna kosa . Mislim da ce mali da se pridruzi MotoGP-u sa 16 godina. Ako tako bude ocekujem velike stvari od njega. Ne samo zato jer je Valentinov brat pa ono i on mora biti. Nego prosto mali ima tehniku, i siguran sam da ce vjezbati koliko Valentino I Hayden i to na pravi nacin. Tesko da ce da ga dostigne. Ipak treba dosta stvari da ti se poklopi da bi bio kao Valentino. Motor, ekipa, tehnicar sve odjednom od prve sezone mu je dato.

Mozda mu Valentino ostavi Ducati razvijen i ekipu .

Comment

Mislim da preterujete sa Benom Spiesom nije on ni blizu Rosiju dajte malo realnosti!!!!!! Pa covek moze i avion da vozi rosija nece stici u zivotu po broju pobeda i svemu ostalom sto Rosi poseduje !!!!!! &+I}\

Comment

Prvi post i odmah reklamiranje. CITAJ PRAVILA!!!!!!!!!! &*(@W6

Comment

[quote author=srdjan2106 link=topic=1368.msg155318#msg155318 date=1281785577]
                            Mislim da preterujete sa Benom Spiesom nije on ni blizu Rosiju dajte malo realnosti!!!!!! Pa covek moze i avion da vozi rosija nece stici u zivotu po broju pobeda i svemu ostalom sto Rosi poseduje !!!!!! &+I}\
                            [/quote]

Molio bih Moderatora da pojasni, sta je ovde reklamirano. Covek je izneo svoje misljenje i to treba uvaziti kao takvo.
                            Novcem se ne moze kupiti sreca ali moze pivo, a to je skoro isto.

Comment

[quote author=perlez link=topic=1368.msg155344#msg155344 date=1281789812]
                              [quote author=srdjan2106 link=topic=1368.msg155318#msg155318 date=1281785577]
                              [/quote]

Molio bih Moderatora da pojasni, sta je ovde reklamirano. Covek je izneo svoje misljenje i to treba uvaziti kao takvo.
                              [/quote]
                              Slazem se,sta reklamira,avion mozda ili Rosija? $%&5@$A ^*#(-
                              <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                              *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                              *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                              LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                              Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                              JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Nije mu prvi post, a sto se tice reklamiranja, znam da je zabranjeno. Samo sta je reklamirao (%fsd%&amp;j
                                Rosi opet pao, srecom nije nista strasno.
                                Lorenco pao, najzad, mada je bolje da je to izveo sutra u toku trke @(*6sd$%
                                Malo se salim, nadam se da se niko nece naljutiti. Stvarno nikom ne zelim da na taj nacin zavrsi trku.
                                Sutra ce biti zestoko. I Rosi i Lorenco zele pobedu, ovi padovi definitivno potvrdjuju koliko su pod pritiskom pobede.

Comment

Working...
                                X