Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg161614#msg161614 date=1283178945]
    Meni je Pedroza simpatican, smatram da je odlican vozac, samo da je malo stabilniji, mislim na psihu.
    Medjutim, ono sto mene fascinira kod njega je ta sposobnost da onako vozi onu Hondu, a tako je nekako sicusan.
    [/quote]

Pricali smo o ovome, motor je spusten za njegovu visinu, i olaksan u granicama dozvoljenog za njegovu tezinu. Teleskopske viljuske, elektronika sve to njemu pomaze da ostane na motoru.

Platio bih za scenu da ga vidim na Stonerovom ili Haydenovom motoru jednu trku. Kako bi ga katapultirao motor preletio bi publiku i zavrsio na standu za prodaju Valentinove opreme. *T_*@SR
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Ne treba omalovazavati De Punieta.Mislim da on svakako zasluzuje mesto bez obzira na mnogobrojne padove.Pada zato sto je previse agresivan vozac.Tacno je da ima mnogo padova ali se bar ne boji da udje u duel sa nekim za razliku od Pedrose.Pedrosa se nikad nije borio do kraja za pobedu,vec je samo dobijao trke u kojima nestane u daljini kad mu je dan,sto se desi 2-3 puta u godini.De Puniet ima dosta slabiji motor od Repsola i Gresinija pa je ipak dok se nije povredio konstantno bio u prvih 5-6,cak 2-3 puta startovao iz prvog startnog reda.Ne znam da li se neko seca Doningtona prosle godine i na kojima mestima je Randy obilazio Pedrosu.Randy svakako zasluzuje mesto,kao i Elias,Iannone,Rea,Crutchlow i Simon.
      sigpic

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg161618#msg161618 date=1283179521]
        http://www.youtube.com/watch?v=6LChE...eature=related

Interviju u kojem Valentino prica o 2012. Kaze Valentino da treba ukinuti sto vise elektronike
        da bi trkanje postalo opet zanimljivo jer sada nema mnogo oblizanja.

Ono sto je mene zanimalo i on je odgovorio sto treba ukinuti? Traction i Anti Whelee control.
        To je odlicna ideja, al
        fabrike to nece dozvoliti.
        [/quote]

Bice jos gore, a onda ce kad to postane put bez kraja, poceti sa donosenjem nekih besmislenih odluka, kao stoje u F1, da bi nesto ispravili.1
        A sto se ispraviti ne da. MotoGP je krenuo putem kojim je odavno posla F1. Isto tako ce i da zavrsi.
        Uskoro ce i u MotoGP da dolaze "vozaci" sa sponzorima (ako ih vec i nema).

Comment

Rossi: Traction Control Must Be Curtailed
          "I think this is a big problem for MotoGP," Rossi said, "because the races are very boring. So we lose our best card, especially compared to Formula One, because until 2006, with Michelin and Bridgestone, but 1000 engines, less electronics, f***, the races were unbelievable. So a lot, a lot of people stay (glued) with the television, because you know that for sure MotoGP will be a great excitement."

"When Bridgestone arrive, 800 arrive, and this amount electronic arrive, make these race very, very boring. So is like sleeping, like with Formula One. So I hope that they have (this in mind). Not for next year, because for next year (the rules are) the same, but for 2012, when they have to make new rules for the 1000, take out some electronic, take out some anti-wheelie, take out some anti-spin."

Rossi remains the most powerful voice in MotoGP racing and his opinions carry huge weight in Barcelona.

"The people want to see the bike that ...wheelieing, make slide," he said. "(Racing now) is like the remote control, no? The rider cannot make any more difference. On the last lap, if you have 1.5 second or two second, you remain with 1.5 or two second. Maybe you gain 0.5. But before, you gain 0.5 in two laps, when you are in a good shape with good setting. Now, is like everybody the same, because all the acceleration, all the anti-wheelie, is control from the bike."

"So I hope for fix this problem ...its not enough just (increase capacity to )1000. The problem is the electronic."

Evo kompletnog Rosijevog intervjua na temu elektronike.Mislim da je sve kazao.

Comment

@R&}*

Comment

car &+I}\ nema osobe koja bi to mogla bolje sve da kaze i objasni od Rosija! &8@^J
              <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
              *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
              *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
              LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
              Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
              JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Sve sto je rekao je tacno , ne zato sto navijam za Rossij-a ali Moto Gp i meni sve vise lici na F1 ( postaje dosadno ) kad se Lorenzo,Rossi , Dani odlepe i voze uspavanku celu utrku .

Comment

Da ponovim jedan predlog koji sam već dao: Sport klub bi mogao da u zimskom periodu reprizira trke šampionata, recimo u nekom manje atraktivnom terminu (ponedeljak 6 popodne itd). Prošle sezone ste reprizirali samo jednu trku, čini mi se, (najbolju, naravno), a siguran sam da bi i reprize imao ko da gleda.

Comment

Sada sam videla, na pocetnoj strani, postoji tema---program
                    gde je jedan clan zapoceo ovu temu.Mogli bi da predjemo tamo, jer ce je tamo i videti ovi iz Sk.
                    Ja bih volela da vidim Nemacku i Lagunu. A ostale, isuvise dosadne.
                    Hajde da tamo nastavimo sa ovim predlozima

Comment

[quote author=3006 link=topic=1368.msg162091#msg162091 date=1283262111]
                      Prvo, hvala na odgovoru.
                      Ako ja dobro razumem, nije moglo oba pa je kupljen jeftiniji, da uprostimo.
                      A moja sumnja (ili, bolje da kažem, moja razočaranost u SK) ima temelj u dosadašnjem radu.
                      [/quote]

Molim lepo.
                      Nije tacno, lepo sam objasnio, ali evo opet.
                      MotoGP je uzet. A zatim je planirana kupovina F1.
                      Sve ostalo je objasnjeno da se ne ponavljam.

Da ne bi vise spamovao ovu temu, svrati ovde pa pitaj, neko ce ti odgovoriti
                      http://www.sportklub.info/forum/index.php?board=54.0
                      a imas i teme Program i Predlozi.

Comment

Pocisticu sve ovo sto nema veze sa GP-ijem.
                        Mislim daje potpuno glupo krenuti od tog da se prenose trke Gpa u zimskom periodu pa do toga da neko nije gledao 125ice.
                        Postoji posebna tema predlozi i Program i tamo treba upuciivati zalbe, primjedbe i predloge.

Comment

Repsol Honda - C. Stoner i D. Pedrosa
                          San Carlo Honda Gresini - A. Dovizioso i M.Simoncelli
                          LCR Honda - Randy De Puniet
                          ??? (ne zna se sponzor) Honda MotoGP - H. Aoyama
                          To je to, kada je u pitanju Honda.

Comment

Randi može i u T3 Jamahu, a Gresini će, u tom slučaju imati vrlo jak tim sledeće godine.
                            Mada, iz svega toga BMW tim iz WSBK može da izvuče najveću korist - Melandrija. E, to bih voleo da vidim.

Comment

[quote author=3006 link=topic=2756.msg162552#msg162552 date=1283333723]
                              Randi može i u T3 Jamahu, a Gresini će, u tom slučaju imati vrlo jak tim sledeće godine.
                              Mada, iz svega toga BMW tim iz WSBK može da izvuče najveću korist - Melandrija. E, to bih voleo da vidim.
                              [/quote]

Bmw Superbike Team zasluzuje boljeg vozaca. Onaj motor ima nemoguce dobar potencijal.

Comment

Sto mislis da Melandri nije dovoljno dobar? Mozda se snadje u Superbike-u. Ipak je on pokazivao veliki potencijal pre nekoliko godina, tacnije 2005/6, a posle jednostavno se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme po meni.

Btw pogledao sam na wikipedii za onog Jeremy McWilliamsa, lik je imao jednu pobedu u 11 sezona, poslednji Britanac koji je zabelezio pobedu, pre Scotta Reddinga, racunajuci sve tri klase... Ovo je trebalo u drugu temu, al nema veze

Comment

Working...
                                X