Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Stoner je potpuno upravu,sin je millionera a nije zavrsio na podijumu u 88 startova u bilo kojoj kategoriji...potpuno se slazem sa stonerom novac ne bi trebalo da ima udela u dovodjenju vozaca vec talenat a ima dosta talenata koji mnogo vise zasluzuju da voze nego on ali nemaju roditelje multimilionere,znam da motogp ima malo vozaca trenutno ali to su kvalitetni vozaci i ako ce da dovedu nekoga bolje da dovedu vozace koji zasluzuju da se tu nadju a ne da dovode bilo koga samo da bi se povecao broj vozaca! pre bih gledala 18 kvalitetnih vozaca(nisu svi na istom nivou ali su kvalitetni)nego 30 od kojih njih 25 voze cisto radi reda..
    <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
    *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
    *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
    LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
    Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
    JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Kvalitet vozača je diskutabilan, veće razlike prave mašine i budžeti timova. Dokaz je Moto2, gde je neko u jednoj trci 2.-3., a u sledećoj 17.-18. Ali svi imaju iste mašine. Zato je meni, svojevremeno, smetala prozivka Mike Kalia od strane jednog komentatora. Svi oni su strašni vozači (svako ko je seo na motor zna o čemu pričam), neko manje neko više. Treba dati šansu. Osim toga, Abraham nije loš vozač. Imao je svoje svetle tačke, ali ga treba pratiti kroz trku, a ne samo gledati plasman.

Comment

Znam da treba dati sansu i mika kalio je po meni ok svi koji su u moto gp-u su fantasticni vozaci jer su stigli dotle neko vise neko manje ali oni su se uglavnom istakli u nekoj kategoriji ili po necemu a ne dovedeni pomocu novca jer su ti roditelji ovo ili ono!imao je on svetlih tacaka ali imalo je sigurno i dosta vozaca koji su bolji od njega pa nemaju sansu za moto gp!
        LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
        Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

Kad pocinje trka,u koliko sati???

Comment

19:55 valjda $*(5f
            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

E hvala puno... %QWT&amp;W

Comment

Sto se Abrahama tice mislim da ne zasluzuje mesto u najjacoj klasi.Ima mnogo boljih vozaca u Moto 2 i Superbike.Elias prvi zasluzuje mesto.Tu su jos Iannone,Simon,Cluzel,Takahashi,kao i Rea iz SBK,koji da se razumemo nisu velemajstori ali su sigurno mnogo kvalitetniji od Abrahama i mislim da bi mogli da ostvaruju pristojne rezultate.Zaboravio sam na De Angelisa.Covek je prosle godine sjajno vozio na fabrickoj ekipi Honde bas kao i Elias.On takodje zasluzuje mesto.Njih dvojica su otpusteni iz Gresinija bez razloga.Imali su u nekoliko podijuma,dok Simoncelli i Melandri nemaju nijedan,a nisu ni blizu podijumu.Nadam se da ce dogodine u sampionat uci jos koji tim i da ce neki od ovih vozaca dobiti mesto.Moto GP sampionat bi bio najzanimljiviji sa 22-24 vozaca.
                sigpic

Comment

Ne znam sta moderatori misle o tome da naprave temu o najboljim trkama ikad u svim klasama.To bi bila dobra tema za diskusiju.Mogli bi da naprave glasanje poput ovog ko ce pobediti u trci da biramo najbolju trku ikad s tim da bi to glasanje trajalo duze vreme.Ne znam da li se secate prve Lorenzove pobede u karijeri u Brazilu 2003 kada je Dovizioso kao sesti zaostajao 9 desetinki.
                  sigpic

Comment

Sto se mene tice to je ok, ali na forumu je i korisnicima dostupno da otvore temu,tako da ako te vec zanima takva tema slobodno je otvori .

Comment

Auuuu...popadase ljudi ko sa kruske!!

Comment

toni elias %QWT&amp;W

sigpic

Comment

Mislim da je Iannone &quot;zreo&quot; da pristupi kraljevskoj klasi.decko vozi fantasticno,agresivno,hrabro.Tip trkaca kao Vale.Juce je u gp2 napravio odlican rezultat.Veliki je talenat!I naravno Cal Crutchlaw je covek koga definitivno zelim da vidim u GP-u,mada je i Rea maestralan.jedino mislim da bi Elias-u uzaludno bilo da se vraca u GP,vec smo ga gledali,i nista posebno nismo videli,sem spektakularnih cestih izletanja,i dosta unistenih agregata.Da je pokazao nesto vise,ne bi izgubio angazman u GP-u.

Comment

Da je Iannone talenat to bi pokazao jos prije 5 godina kad je usao u GP &amp;*#GI(]
                            Talenat je lako prepoznati. Medjutim nista nije pokazao do ove godine kad se malo probudio a jedna lasta ne cini proljece.
                            Al takodje juce je napravio neshto maestralno, mnogo je dobro vozio juce, za ono skidam kapu.

Za Eliasa silno grijesis, i to ne zato sto ja to kazem nego zato sto cinjenice ukazuju drugce.

Toni Elias je svake godine u GP-u uzeo jedan, dva, tri podijuma, borio se pri vrhu sa inferiornijom masinom bar 5-6 trka godisnje.
                            Randy De Puniet je imao preko 45 padova u sezoni. Randy ostao Elias otisao. Koja je logika u tome? Sto je to spektakularno Randy pokazao pa da ostane u GP. Ako cemo pravo shto je Karl Abraham pokazao pa da dodje? Mika Kalio, Alvaro bautista, Marco melandri u top 5 ne moze da udje, Loris je stara garda al ni on nista ne pokazuje svi ti ljudi mogu lagano da odu prije Eliasa jer ovaj bar uzima podijume. Dakle konstatacija:
                            Da je pokazao nesto vise,ne bi izgubio angazman u GP-u.
                            nije na mjestu. Taj covjek je zasluzio iako nije neki vozac po mom misljenju, bar da se nadje u GP karavanu poslije toliko podijuma i borbi na San Carlo Gresini Hondi. Pogledaj sto rade sada Melandri i Simonceli na toj masini (a jos je Honda ove godine dobra) nisu se ni primakli podijumu.

Comment

LL gresis dosta

znam da je usao 2005 u GP ali nisam siguran da je to bila cela sezona,al ok i mnogi veliku vozaci nisu uspeli nista da urade u prvim sezonama

2008 - kad je onaj motor stvarno bio krs,uzeo je pobedu po kisi(japan)...imao je takodje onu sjajnu trku u Doningtonu,kada je vodio i pao(Redding tad pobedio)...ali te sezone motor je bio problem

2009 - ni te sezone Ongetta nije napravila sampionski motor,ali je bio kompetetivan u nekim trkama i JEDINI JE ON POBEDIO SIMONA U &quot;HEAD TO HEAD&quot; borbama...

2010 - prve 2 trke van poena - jednostavno se vidi da se tad radilo na toj masini i da je jednostavno bilo privikavanje
                              LeMans 4.
                              Mugello 1.
                              Silverstone 13.nova staza
                              Assen 1.
                              Catalunya 1. (da napisao sam prvi jer je realno tu zasluzio pobedu)
                              Saksonring 2. (Elias bolje cuvao gume)
                              Brno 3. ista stvar
                              Indy sami ste videli

da se razumemo odma,nista ne oduzimam od Eliasa -sjajan je ove sezone i tu nema price...al uz malo vise srece,da napocetku nije napravio tu prednost,ne biste vi bili toliko uvereni da ce Elias osvojiti titulu...

al dobro i sami cete videti kakav ce pokolj da im priredi u Misanu &amp;d$7

E DA, NE MISLIM DA IKO OD OVIH VOZACA TREBA DA PREDJE U MOTOGP,jer nemaju nikakve sanse ista da urade!

Comment

Ako mislis da 3 pobjede u 4 godine voznje tj do moto2 kategorije cine talenat ok ja grijesim @R&amp;}*

Da ne pominjem 3 trke za redom 3 pada. To definitivno treba da krasi talentovanog vozaca. @%&amp;*

Nego dobro ima on svoje momemnte, al momenti po meni ne cine talenat. Nisam rekao da je katastrofalan samo
                                da nije zasluzio da predje u GP i da nije talenat. I da nista nije pokazao tu grijesim to si vec upravu al ne grijesim silno (%fsd%&amp;j

Talenat je bio Max Biaggi, Melandri, Pedrosa, Loris to je suvi talenat, al u MotoGp-u se od talenta ne zivi

Comment

Working...
                                X