Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Idite na "o svemu po malo...." i odslusajte jednu divnu pesmu---bice vam lakse ;D

Comment

AMAZING___Hvala Mr.Gold

Comment

Ja sam postupio kako su mi pojedini clanovi rekli,N_Trooper je predlozio da bi se neke teme mogle izbrisati u okvir moto gp-a(vozaci i timovi,statistika,kalendar i staze,svjetski prvak za 2010 itd),pa sam tako postupio,a Vesna i Vezara su predlozili da krenem sa brisanjem postova koji se ne ticu moto gp-a,to mi je bio i najmrzi dio posla,ali sam krenuo i sa tim,da im udovoljim,a dosta su sapmovali u posljednjih nekoliko dana,sto su i sami priznali,pretvorila se tema,u koje kakvo raspravljanje o musko-zenskim odnosima,"kljucevima",uspavankama i koje kakvim glupostima,a znamo da ima tema na forumu o svemu i svacemu,ali i to nije dovoljno nekima,pa su dosli da sjebu i ovo sto je funkcionisalo dosad,Vesna je postavljala koje kakve klipove operske muzike gdje im nije mjesto,ovdje se raspravlja o moto gp-u,a kome se ne svidnja,neka lijepo svrati na temu o svemu i svacemu,pa neka se do mile volje zajebava,a ti mr.gold glumis nekog admina,a ubjedljivo si najveci spamer na ovom forumu.Clanovi N-Trooper,Vezara i Sale_46,znaju dobro da sam ja ozbiljno pristupio ovoj temi,svim srcem sam se unjeo,ali ocigledno i to nije dovoljno.

Comment

Ti momcino imas istoruju brisanja podforuma i tema. Iz slucajnosti.

Prvo, mogao si javno da napises da si ih ti izbrisao.
          Drugo, uopste se ne radi o spamovanju. To si ti odlucio da je to spamovanje. Ne vidim ijedan razlog da se ne napise neki post pored redovne teme. I sala i muzika ... sve je to za ljude.
          Ne ulazim da li si to uradio namerno ili iz najbolje namere. Jednom je slucajnost, i svako ima pravo na gresku.

Ne valja ici ni u jednu krajnost, jer svaka zeljena krajnost donosi po jednu nezeljenu.

Da ne bi napravio zamenu teza kako sam ja krivac za ovu situaciju vraticu ti nalog. Samo ovog puta neces imati mogucnost da brises postove.

Comment

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/moto...es/8513013.stm

Comment

Tice se MOTOGP, postavljeni link. I da, znam gde se postavlja muzika, namerno sam stavljala na ovu nasu temu, jer pre toga mi je obrisa post, gde sam dala predlog da se jasno napise o cemu sve moze da se razgovara ,dok ne pocne sezona (pr. o knjigama, muzici i sl) Ne vidim da sam sa takvim pitanjem bilo koga povredila, da bi se taj post istog momenta obrisao. Bez obzira na to, ubuduce cu se strogo pridrzavati pravilnika (iako ga ne znam ).

Comment

Ferrari 1 je to uradio iz najbolje namere.
                Ne vracajte se vise na ovaj nesporazum.
                Bilo, proslo, idemo dalje.

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1368.msg114911#msg114911 date=1266055419]
                  Ti momcino imas istoruju brisanja podforuma i tema. Iz slucajnosti.

Prvo, mogao si javno da napises da si ih ti izbrisao.
                  Drugo, uopste se ne radi o spamovanju. To si ti odlucio da je to spamovanje. Ne vidim ijedan razlog da se ne napise neki post pored redovne teme. I sala i muzika ... sve je to za ljude.
                  Ne ulazim da li si to uradio namerno ili iz najbolje namere. Jednom je slucajnost, i svako ima pravo na gresku.

Ne valja ici ni u jednu krajnost, jer svaka zeljena krajnost donosi po jednu nezeljenu.

Da ne bi napravio zamenu teza kako sam ja krivac za ovu situaciju vraticu ti nalog. Samo ovog puta neces imati mogucnost da brises postove.
                  [/quote]Pa te forume i podforume sam izbrisao ,jer su odavno zaklopile oci,a i SK je prestao da prenosi te sportove,a ove teme sto se tice moto gp,kao sto sam i naveo,kao i postove koje se nisu ticali moto gp-a sam izbrisao jer je to bila zelja pojedinih clanova,a i sami su priznali da su skrenuli sa teme u vise navrata,nemam se ja kome pravdati,a o drugim stvarima imaju teme na forumu,sto upropastiti nesto,sto je do sada funkcionisalo,sta to kome fali da ode na temu o svemu i svacemu,pa neka do mile volje pise koliko god hoce,a uostalom ja sam izbrisao postove koje su barem po meni odudarali od teme,od sada neka svako brise svoje postove za koje smatra da nisu za ovu temu,a ne moliti druge da krenu sa brisanjem,a kasnije seru,pa sto se je ovo izbrisao itd.Nema potrebe da vracas nalog,ovaj nick mi je drazi.

Comment

O.K Bilo,proslo....idemo dalje. ;)

Comment

Lorenzo se opeth povrijedio i sad nece prisustvovati na testu pred kraj mjeseca.
                      Ima negdje na ovom forumu moja prica s pocetka prosle godine u kojoj sam jasno rekao: Kad god dobije sansu da uzme titulu on ce da pada i da se povredjuje, a cim na njega padne skine pritisak odluke o tituli on ce da vozi ludilo.
                      Najbolji primjer je prosle godine u zadnjim trkama. I evo sad motor valja na ovaj test. Valentino je demonstrirao snagu al ovaj magarac opet ljubi asfalt i povredjuje se. I kako i prethodne dvije sezone i ove ce biti "heroj" jer vozi protiv povreda i ostvaruje dobre rezultate o boze nikad kraja tome.
                      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Steta.Propustice testiranje u Sepangu.Valjda ce biti spreman za Losail.Valjda ce uspeti da nadoknadi.

Comment

Bilo pa proslo, ali moram nesto da kazem, jer sam spomenut...Vezara i ja smo predlozili Ferrariju (sad VR46) da obrise podforume, jer najvise postova stavljamo na osnovnu stranicu (cak i klipove i slike iako je bilo podforuma i za to), a u poslednjih nekoliko stranica takvog foruma bilo je zaista mnogo postova koji nisu imali ama bas nikakvu vezu sa Moto GP-jem (sto kaze VR 46 - od uspavanki do kuguarizma). Ja ne kazem da ne treba ubacivati i to u ovu raspravu, ali naravno sa odredjenom merom, a ne mi smo bukvalno ispostovali 3 stranice za redom ne pominjuci nikakvu temu vezanu za moto sport. I zato je Ferarri s' pravom i opravdano izbrisao neke postove i podforume i ima moju apsolutnu podrsku za to sto je uradio. Sale 46 - verovatno ces se sloziti sa mnom da je to bio ispravan potez, jer tu je vec zaista doslo do sranja nevidjenih. OK ako otvorimo neki podforum u okviru Moto GP-ja sa nazivom - Razno, a ponavljam da naravno kroz razgovor uleti i nesto sto nema veze sa vezom, ali to ne treba siriti u neslucenim razmerama.

Comment

Najiskrenije-vise mi je nebitno ko je obrisao i zbog cega.Ovde sam pre svega zbog motogp-a i da bih razgovarala o tome i naucila nesto vise od onoga sto vec znam.

Comment

Zaboravio sam kako se dodaje Karma. Bilo plus ili minus, svejedno.
                              Novcem se ne moze kupiti sreca ali moze pivo, a to je skoro isto.

Comment

[quote author=perlez link=topic=1368.msg114956#msg114956 date=1266080125]
                                Zaboravio sam kako se dodaje Karma. Bilo plus ili minus, svejedno.
                                [/quote]
                                Pa, izgleda da nije bilo dostupno nekoliko dana, al sad opet sljaka ;)

Comment

Working...
                                X