Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg74741#msg74741 date=1247040766]
    Lud ce Lorenzo biti ako ode iz Yamahe.
    [/quote]

Comment

Upravo tako,ali ipak se nadam da ce Lorenzo ostati,jer je to najbolje za njega,ima on jos dosta da nauci,a najbolje ce nauciti uz najveceg vozaca svih vremena kralja Rossija.

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg74784#msg74784 date=1247047967]
        Upravo tako,ali ipak se nadam da ce Lorenzo ostati,jer je to najbolje za njega,ima on jos dosta da nauci,a najbolje ce nauciti uz najveceg vozaca svih vremena kralja Rossija.
        [/quote]
        Agree 100%

Comment

Lorenzo je odlican vozac a on i Rossi su opasan tim nema sta.....

Comment

Francisco Hernando Group se povukao iz Moto GP-ja !!

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg76301#msg76301 date=1247487312]
              Francisco Hernando Group se povukao iz Moto GP-ja !![/quote]steta za Francisco Hernando Group,slazem se upotpunosti da treba ukinuti elektroniku i vratiti se na 990cc.

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg76700#msg76700 date=1247661904]
                [quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg76301#msg76301 date=1247487312]
                Francisco Hernando Group se povukao iz Moto GP-ja !![/quote]steta za Francisco Hernando Group,slazem se upotpunosti da treba ukinuti elektroniku i vratiti se na 990cc.
                [/quote]

Comment

• Comment

1. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team 1min 32.520 sec
                    2. Jorge Lorenzo SPA Fiat Yamaha Team 1min 33.160 sec
                    3. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team 1min 33.759 sec
                    4. Nicky Hayden USA Ducati Marlboro Team 1min 34.404 sec
                    5. Alex de Angelis RSM San Carlo Honda Gresini 1min 34.490 sec
                    6. Randy de Puniet FRA LCR Honda MotoGP 1min 34.564 sec
                    7. Colin Edwards USA Monster Yamaha Tech 3 1min 34.607 sec
                    8. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team 1min 34.725 sec
                    9. Loris Capirossi ITA Rizla Suzuki MotoGP 1min 34.741 sec
                    10. Mika Kallio FIN Pramac Racing 1min 34.771 sec
                    11. Andrea Dovizioso ITA Repsol Honda Team 1min 34.892 sec
                    12. Chris Vermeulen AUS Rizla Suzuki MotoGP 1min 34.937 sec
                    13. Marco Melandri ITA Hayate Racing Team 1min 34.938 sec
                    14. James Toseland GBR Monster Yamaha Tech 3 1min 35.005 sec
                    15. Niccolo Canepa ITA Pramac Racing 1min 36.012 sec
                    16. Gabor Talmacsi HUN Scot Racing Team MotoGP 1min 36.055 sec
                    17. Toni Elias SPA San Carlo Honda Gresini 1min 36.531 sec

Comment

Odlicna trka,a Vale je jos jednom pokazao ko je gazda.

Comment

Tata ostaje tata....
                        Ko pla?a sve to....ru?ak na vodi,ve?e na operi.....CIA snajka CIA!

Comment

• Comment

Poz svima,
                            Mislim da je Valentino jos jednom objasnio klincima kako se to radi.
                            Ovo u Njemackoj je vidjelo se po Lorencu je kap u prepunoj casi, interviju dvije recenice, psihicki ga ubija.

Btw, voditelji su extra na sport klubu al me nervira ovo forsiranje svakog ko imalo zaprijeti Valentinu.
                            U jednom trenutku Casey je bio bog, jedini koji mu stvarno zaprijetio, onda je dosao Lorenco i sad je on
                            kao jedini koji mu se primakao. Da budemo mi realni Lorenco je dobar, ali jos veci razlog zashto mu dobro
                            ide jeste zato shto ima Valentinov motor. Dakle prosle godine je Valentino istestirao Bridgestone, promjenio
                            par stvari na motoru i Lorenco je ove godine dosao na sampionski motor. Ne kazem ja da je on los vozac pa
                            da motor sam radi, ali dobar dio mu je Valentino pomogao.
                            I jos je bezveze to shto forsiraju njegove povrede, kao bori se sa bolovima i svasta nesto. Pa nek ne pada.
                            Nek nauci da vozi.On i Pedrosa su vjecite nade koje se bore protiv bolova.

Iskreno volio bih da Lorenco predje na Hondu a da Dovi dodje u Yamahu. E onda bi vidjeli stvarnu sliku
                            Lorencove voznje i talenta. Valentino je dosao u Yamahu i dalje pobjedjuje. Dakle tu se gleda vozach i istinski talenat
                            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Comment

Lorenco mora da shvati da ne moze imati platu kao Valentino. Jos jedna stvar Japanci oce da sacuvaju svaku paru. Pa sjecate se prosle godine na pocetku sezone govorilo se o smanjivanju Valentinove plate jer eto dvije godine je imao krntiju od Motora. E kad je preuzeo vodjstvo u sampionatu, pa dosli u Laguna Secu druga se pjesma pjevala.
                                Dakle od Yamahe Lorenco nece izvuc ni cent to sigurno. A i neka ga je sramota kad trazi platu ko najveci vozac svih vremena. Pride ne zaboravimo
                                da je poslije Katalonije dosao u Valentinov box i trazio podatke s motora.
                                Ako zelis platu i postovanje zasluzi ga godinama. Valentino im je doveo i Jerremy-a i sebe i titulei trenutno najbolji motor u grid. Pa sine moras i ti neshto da doprineses
                                da bi imao ravnopravan status sa takvom licnoscu.
                                Mada i nije Jorge kriv koliko menadzeri.

E sad sledeca trka Donington:

alentino Rossi - "Hoping to extend our lead"
                                "Last year I had a good race at Donington to finish second, but this year I really want to win! I've always said that Donington is one of my favourite tracks in the world - it's fast and flowing but also technical - and also the UK is a very special place for me because for a long time it was my home. This is the last year we are going to race there which I am really sad about, but that makes me even more determined to try to win there, for me and for the fans who have always treated me like one of their own. I haven't won there since 2005, which is too long and I would like to say 'goodbye' to the track in the best way. Last year we couldn't take the fight to Stoner but this year our bike is extremely competitive and we're arriving leading in the championship so we're in a very strong position. We don't have much time to rest after Sachsenring but we have a good break after this race to look forward. Let's hope we can extend our lead even more before then."

Jorge Lorenzo - "Let's reverse the results!"
                                "Of course I am disappointed about the result in Germany but considering my physical condition I have to be happy about such a close second place. It's a pity we don't have a week off now so I have more time to recover, but I will try to relax for a few days at least and build my strength some more. I like Donington a lot and this is the last year there so I would like to try and leave with a good result. I expect that all the British fans are hoping for another race like in Sachsenring, so we will see what we can do but of course I hope the result is reversed this time! The weather in Donington can be bad so my biggest wish is that it stays dry, we had enough rain in Sachsenring! However if it does rain the that's not the end of the world either because we showed on Saturday that we are very strong also in the wet."

Eto spremni njih dvoje. Mislim da Casey nece imati shto da trazi iako je triumfova zadnja dva puta. 2007 je imao srece jer su Colinu u Valentinu gume otkazale. A 2008 pa svi su bili svjesni da ima po sekundu brzi motor od svih ostalih od kad je dobio novu elektroniku u Kataloniju. Dakle ove tipujem podijum samo Yamahe . A broj 46 na najvisoj stepenici.
                                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Working...
                                X