[/quote][/quote]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
MOTO GP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odg: MOTO GP
Jel neko ima neke informacije gde ce Marko Melandri sledece godine! Dobro bi mu mozda bilo u Hondi ili Suzukiju, mada sumnjam za hondu jer je otisao odande... Na zalost Yamaha je popunjena, cak i da toslend ode mislim da ce dovesti Spies-a... Naravno pod pretpostavkom da Lorenzo produzi ugovor...
Comment
-
[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg83878#msg83878 date=1250264397]
Danas nije Srdjan vodio trening...uzas ljudi. Smorili me ona dvojica.
Nego zanimljivosti Andrea i Dani oboica potpisali na jos dvije godine.
Znaci li to da ce Lorenco ipak ostati u Yamahu nista se ne pominje?
[/quote]Slazem se
Comment
-
[quote author=vezara link=topic=1368.msg83898#msg83898 date=1250271991]
Jel neko ima neke informacije gde ce Marko Melandri sledece godine! Dobro bi mu mozda bilo u Hondi ili Suzukiju, mada sumnjam za hondu jer je otisao odande... Na zalost Yamaha je popunjena, cak i da toslend ode mislim da ce dovesti Spies-a... Naravno pod pretpostavkom da Lorenzo produzi ugovor...
[/quote]Idealno bi bilo kad bi Melandri dosao umjesto Toslenda,a Spies u Suzuki.
Comment
-
Voleo bih i ja da vidim Melandri-a u Yamahi, mada sumnjam da bi Spies isao bilo gde sem u Yamahu, ipak je on njihov vozac! Bilo kako bilo voleo bih da Melandri konacno dodje u neku stabilnu ekipu sa brzim motorom, a to su Honda i Yamaha, i s obzirom da u Yamahi nema puno mesta a Hondini sateliti nisu nesto preterano zadovoljni njihovim vozacima... S druge strane Vermulenu ne ide uopste ove godine...
Comment
-
[/quote]
Da su smorili jesu, ali s obzirom da im je to prvi put bez Srdjana, onda i nije tako lose! Verovatno i oni citaju ove komentare, pa da ih posavetujem/podsetim da su legendarni komentatori Julian, Tobi i Mamola, tretirali nas gledaoce kao vrsne poznavaoce motora i sa takvim stavom nastupali... ja znam da je tesko da se popuni onih sat vremena sa konstantnim zanimljivostima ali pustite malo i sliku odnosno zvuk da prica za sebe. Srdjan je pronasao vesht nacin da napravi pauzu tako sto nas pusti da uzivamo u zvuku necijeg motora, ponekad to traje i citav krug! Pomenuti britanci su umeli a zvuce toliko opusteno, zezali su se medju sobom, cak ponekad i kladili i sto mi se uvek svidjalo, insistirali da promovisu i pricaju o vozacima u slabijim timovima! O Rossiju, Stoneru, Lorenzu i Pedrosi uvek moze nesto da se prica ali naci kvalitete u ostalim vozacima je posao komentatora...
Eto jedan komentar iz udobne fotelje pod pseudoninom...))))) ;)
Comment
-
[quote author=vezara link=topic=1368.msg84165#msg84165 date=1250328909]
[/quote]
Da su smorili jesu, ali s obzirom da im je to prvi put bez Srdjana, onda i nije tako lose! Verovatno i oni citaju ove komentare, pa da ih posavetujem/podsetim da su legendarni komentatori Julian, Tobi i Mamola, tretirali nas gledaoce kao vrsne poznavaoce motora i sa takvim stavom nastupali... ja znam da je tesko da se popuni onih sat vremena sa konstantnim zanimljivostima ali pustite malo i sliku odnosno zvuk da prica za sebe. Srdjan je pronasao vesht nacin da napravi pauzu tako sto nas pusti da uzivamo u zvuku necijeg motora, ponekad to traje i citav krug! Pomenuti britanci su umeli a zvuce toliko opusteno, zezali su se medju sobom, cak ponekad i kladili i sto mi se uvek svidjalo, insistirali da promovisu i pricaju o vozacima u slabijim timovima! O Rossiju, Stoneru, Lorenzu i Pedrosi uvek moze nesto da se prica ali naci kvalitete u ostalim vozacima je posao komentatora...
Eto jedan komentar iz udobne fotelje pod pseudoninom...))))) ;)
[/quote]Sve to stoji,ali ova dvojica koja su jucer komentarisala su daleko od kalibra Juliana, Tobia i Mamole ;) ,Srdjan je za onu dvojicu majka i otac ;) ;) ;) ;)
Comment
-
Sve to stoji,ali ova dvojica koja su jucer komentarisala su daleko od kalibra Juliana, Tobia i Mamole ;) ,Srdjan je za onu dvojicu majka i otac ;) ;) ;) ;)
ma naravno da nisu isti kalibar, ovi su pocetnici, ali ce neko morati da pomogne Srdjanu i da ga zameni s vremena na vreme, pa sam pokusao da posavetujem momcima na koga da se ugledaju jer pored malih ekrana ima mnogo gledalaca koji znaju dosta toga vise od samih komentatora i koji su gledali motogp i pre 20 godina kada cak ni Rossi nije vozio... ;)
Comment
-
;D ;D Bas me je obradovala ova vest! Jel se neko seca one trke pre par godina, mislim da je bila Philip Island, kada je Melandri, ulazeci u poslednju krivinu, kao prvi, napravio "powerslide" i u sred tog klizanja, u sred krivine, podigao ruku da pozdravi publiku... ;) ;D
Bilo je naravno i trenutaka kada je pokupio Rossija na dnu neke ogromne nizbrdice jer nije uspeo da prikoci... ;D ;)
Ipak, zao mi je zbog DeAngelisa, iako nikad nije dobio trku (mozda jednom) u 250 uvek je zavrsavao na drugom mestu i uvek je bio pri vrhu. Nesto kao Colin Edvards, s tim sto je Colin naravno mnogo bolji, ali uvek sakuplja bodove, nije svima u horoskopu da budu doktori! ;)
Za Eliasa, tu i tamo, kada mu zagusti oko ugovora, on pocne dobro da vozi, cim potpise, sve cetiri u vis...
Comment
-
[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg84172#msg84172 date=1250332779]
Trka u Brnu ce se odlucivati izme?u Rossia-Lorenza-Pedrose,tako barem stoje stvar nakon prva dva treninga,ova trojica su u velikoj prednosti sto se tice ritma za trku.
[/quote]
Verovatno, ali polako, jos je rano za prognoze, pedrosa je skinuo vise od sekunde od jucerasnjeg treninga, nadam se da ce i Dovi isto uspeti, danas je bio sporiji nego juce... Mozda je vreme i da Colin uzme svoju prvu pobedu, mada jako jako tesko ove nedelje!
Comment
-
Nekako rutinska voznja do nekih 6 krugova do kraja... Tada se zakuvalo, Lorenzo prvi, medjutim nije uspeo da izdrzi pritisak i gubi kontrolu i Rossi mirno pobedjuje. Veoma zanimljiva borba izmedju dovizioza i eliasa... I zao mi je Melandria sto ga je onaj slepac udario i posle se ljutio na njega a on pogresio... Sve u svemu rossi mnogo blizi tituli...
Comment
Comment