Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Pozdrav svima!

Vidim da niko nije komentarisao danasnji FP1 pa reko' da zapocnem
    Bilo je dobro, i vazno je da su Ducatijevci pripremljeni za Nemacku.
    Rossi jako dobro s'obzirom na okolnosti.
    Po svemu sudeci, dosta ih je "naostreno" za nedelju!

Nadam se da ce FP2 i Kvalifikacije biti jos bolje!

Comment

Pozdrav i dobrodosao (*#^R^
      Vratio se Rosi,sad ce valjda biti zanimljivije,malo je dosadila Lorencova dominacija h5g6k8
      sigpic

Comment

Dobrodosao druze @(*6sd$%

Pre ce biti bitka izmedju Stonera i Lorenca. Ne verujem da ce Rosi ista znacajnije da uradi.
        Sto rece Srdjan, ako se popne na podijum, to ce biti senzacija.

Comment

Ne bih ja otpisivao ni Dovicioza ni Pedrosu ali Rosi ce biti na podijumu sigurno @R&}*
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Ovo danas sa Horheom je glupost koju bih prepisao Dorni. Cela ta ideja sa 6 agregata je besmislica prvog reda.
            Hvala bogu pa DePunije nije ozbiljno povredjen.

Samo kad pomislim da su "rasporedili" trke po zemljama tako da se najmanje putuje i ustedi zbog krize...
            ... a sad imamo situaciju da se iz Nemacke ide u SAD, pa odande u Cesku pa opet u SAD...
            Cista glupost i NEracionalizacija. Isto je i sa agregatima.

Ko hoce da stedi neka stedi, ko ima da se rasipa neka za svaku trku ima nov agregat.
            A ne da se desavaju stvari poput ovakvih.

Sto se tice trke, verovatno repriza zadnjih par trka. A Rossi gde se udene

Comment

Kao prvo dobrodoslica novom clanu.
              Danasnje kvalifikacije----malo je reci da su bile uzbudljive. Jedno je sigurno, Lorenco je imao mnogo srece da mu se nista ne dogodi s obzirom da mu se motor zapalio.
              Stoner je najzad opet onaj stari, pedroza odlican---kao da je Rosijev povratak uticao pozitivno na sve njih. @(*6sd$%
              Bice interesantna sutrasnja trka, jer bez obzira koliko je Lorenco odlican, sada je tu i Stoner i Pedroza. Ako dobro startuju, sto se posebno ocekuje od Pedroze, bice svasta.
              Rosi---fenomenalan, bez obzira na 5. mesto. Ali odvezao je dovoljno krugova potrebnih za trku, i sto je najvaznije---izuzetno je raspolozen, a to mnogo govori.
              Iako izgleda gotovo nemoguce da se bori za podijum, ja mislim da ce se ipak naci na njemu.

Comment

Rosi sigurno može na podijum, barem po meni. On je najjači baš na trkama, sve ovo nema neku težinu.

Comment

Apsolutno se slazem sa tobom, 3006, Rosi ce biti na podijumu, po meni.Njegov "govor" tela, na to ukazuje.
                  On zeli trku, drugacije je dozivljava nego trening, sto je na kraju krajeva i najbitnije.

Comment

Stoner je bio danas veoma dobar,Lorenco srecara,Pedrosa mogao bolje,a Rossi je bio sjajan kao da se nista nije dogodilo,kao da nije pauzirao nekoliko meseci sve u svemu bice zanimljivo &*%R*
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

&*%R*

Comment

Zamislite samo da je Rossi naleteo na Lorenzovo ulje.......

Comment

Bolovanje jos mesec dana h5g6k8

Comment

Valentino Rossi: “For tomorrow of course there is a question mark but I hope to be able to finish; I think the podium will be difficult for me but top five would be a very good result.”

Srecom nije naleteo na ulje. Vec sam njegov povratak je ponovo doneo onu energiju motogp--u, koja je nedostajala, i zbog cega su trke najjace klase postale dosadne.

Comment

Citam sad na MotoMatters.com - nisam ni razmisljao o tome. Naime, od 6 agrata, Lorenso je spalio 2.
                              Jedan u Assenu i sad u Nemackoj. Oba na ~1500km. Od preostala cetri, jedan je jako blizu te kilometraze.

Iako sam Rossi fan do koske, ne bih voleo da bilo ko izgubi titulu na osnovu ovog najglupljeg pravila ikada.
                              Lorenso je izmedju ostalog vozac koji obrce najvise krugova na treninzima i dosta ih je u trkackim ciframa,
                              glupo bi bilo da zbog toga na*ebe.

Izgleda da Honda najbolje stoji sa izdrzljivoscu agregata.

Comment

Fenomenalna trka i kakva borba Stoner-a i Rossi-ja &8@^J
                                sigpic

Comment

Working...
                                X