Announcement
Collapse
No announcement yet.
MOTO GP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[/quote]
To procitah isto jutros u Ferrari postu. Mislim slazem se sa Stonerom on je vozac a ne lice za reklamu. Ali obratite paznju koliko reklama mora Valentino da uradi za svoje
sponzore pa mu nije pala kruna sa glave. Recimo AGV reklama ima milion. Dainese jos vise. Sad ce da radi za Monster gomilu njih. Svakog svog sponzora ispostuje.
Imatra kad mu je bila sponzor nije skidao njihove naocare sa glave.
Dakle ako mislis da vozis moras da ispostujes sponzore.
Ova prica mi djeluje uvjerljive jos kad pomislim kako je Yuki dobio otkaz iz Scott tima iako je Japanac, samo zato shto je bolje sponzore imao Gabor. Jer ne mogu reci da je Gabor ostavio zivot na toj masini kao Yuki, a ne cini mi se ni da je neki poseban vozac istini za volju.
Dakle Lorenco ce dovest sponzore, takodje ga zanimaju pare pa ce se i reklamirat i plus velika je nada. Moze ovaj transfer vrlo lako da se desi .
I ne zelim Haydena da vidim da se primakne Yamaha masini pored zivog Colina . TEXAS TORNADO FOR YAMAHA NO.2 DRIVER[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]
Comment
-
Odg: MOTO GP
[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg85213#msg85213 date=1250778236]
[/quote]Sta ce od svega biti,ostaje da se vidi,nesto cisto sumnjam da ce se Dukati odreci Stonera,pa to je jedini covjek koji zna kako se vozi njihov motor,a i glupo je dati status prvog vozaca Lorenzu koji ,Bog sami zna kako ce se snaci na dukatijevoj azdahi,a uz to jos da prima onoliki novac.
I ja sumnjam da ce hteti da se odreknu stonera, ali... Stoner je mac sa dve ostrice, on jeste doneo Dukatiju titulu posle dugo vremena, i bice mu vecno zahvalni zbog toga, ali s druge strane pravac razvoja Dukatija je takav da samo Stoner moze da ga vozi, sto ne verujem da im bas odgovara iz vise razloga:
1. Stoner drzi monopol nad Dukatijem jer oni imaju odlican motor SAMO ako je Stoner zdrav i u formi, u suprotnom su srednja ekipa koja se bori za mesto br.6
2. Moze da im trazi beskonacno para jer je on jedini kljuc njihovog uspeha
3. satelit ekipe tavora na zacelju tabele
4. Ne znam kako ovo sve utice i na prodaju Dukatija, koliko god da je suludo porediti trkacke masine sa serijskim, verujem da bih se odlucio za Yamahu ili Hondu kada bih kupovao novu zuju!
Sa druge strane, ako uzmu Lorenza, razvoj motora ce krenuti u mnogo normalnijem smeru, sta vise, mislim da je Lorenzo naucio da vozi uz "Rossijev motor" tj uz njegov set up i nacin voznje. Yamaha deluje mnogo pitomije od Dukatija. To znaci da bi mogli da naprave jak tim gde bi potencijalno mogli da zavrse sa dva vozaca na podijumu, plus dobar ucinak satelitsih ekipa. Sto je u zadnjih nekoliko godina bilo nezamislivo. A na sve to mislim da bi i sponzori bili mnogo zadovoljniji... sto je, na zalost, mozda i jos vaznije od svega ranije receno!
Comment
-
[/quote]
nikad do sada nisam cuo Rossija da tako eksplicitno govori o svom umecu! Navikao sam na njegovu skromnost u izjavama koje daje, mada je potpuno upravu...
Sto se tice njegovih odnosa sa Lorenzom, sto i Srdjan kaze, nikad on nije u dobrim odnosima sa direktnim rivalom za titulu, zove ga po prezimenu... sto je verovatno i prirodno!
Comment
-
Uvijek je Valentino bio pun sebe, egocentrican i sl. Samo sto je u zadnje godine odrastao malo i usporio. Njegove izjave 2004, 2005 i 2006 su antologijske.
Jedna od njih: "The fact is when i ride my bike like i want to no one can beat me". I uvijek kad pobjedi cujes ga kako kaze i rode like i wanted to.
Uvijek se nadje dje su kamermani, dize publiku i sl. Kad je bacio Caseya prosle godine u Brno igrao je karte na motoru sa Fan Klubom. Slavlje je bilo povezano sa tim
da on ima keca u rukavu i odjednom sve je ponio . Kad je osvojio 99 pobjeda pokazao je na Lorenzov motor i rekao 99 pobjeda na italijanskom .
Ne chudi mene od njega ovo, a rekao je istinu
[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]
Comment
-
[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg86336#msg86336 date=1251100028]
Odluka ove sedmice oko Lorenza,da li ce da ode u Dukati ili ostaje u Yamahi.Pedrosin ugovor nije jos rijesen,jer Honda ne zeli Puiga u blizini,a Vermulen je najavio odlazak iz suzukija,a primaran mu je cilj Tech 3 Yamaha.
[/quote]
Comment
Comment