Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Sad ce Pedrosa u Dukati,a Stoner u Hondu

Comment

• Comment

• Comment

• [/quote]

Comment

Comment

[glow=red,2,300]NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[/glow]
              [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Koliko se ja sjecam Valentinove najave su bile da ce voziti do 2012 dakle produziti ugovor na jos dvije godine.
                Kako stvari stoje sa Yamahom motor je dobar, shto je Valentinu najbitnije i znajuci njegov stil on je tu dok god motor
                dobro radi i moze da pobjedjuje. A Lorenzo je samo izazov vise, trudice se da ga slomi, a mislim da je pocelo vec
                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Comment

• Comment

• [/quote]

Comment

Dobro jutro/dan drugari! Dakle reseno je! Vidim da je razocarenje po malo prisutno, ali ne ocajavajmo... Horhe jeste odlicno prosao ali smo mi u stvari ti koji su najvise profitirali!!!! Ovako ja gledam na sadasnju situaciju: 2010 bi trebalo da bude ona 2009 fenomenalna sezona koju smo ocekivali.
                        Yamaha nikad jaca sa dva vozaca koja pretenduju na sledecu titulu! dakle samo to je dovoljno kao garancija za uzbudljive trke. Videcemo sta ce biti sa Tech3, hoce li Spies dolaziti sledece godine... U svakom slucaju moze da ocekuje nekoliko podijuma samo od Edvardsa!
                        Honda: Ja se nadam da ce eliminisati Puiga (ako se tako zove) sto bi bila dobra podloga da se Dovi i maleni Dani malo zblize jer im je Yamaha uveliko pobegla. Hondini inzinjeri ce ostati bez svojih zena jer ce raditi dano-nocno da se vrate na presto najbolje masine. Garantujem vam da ce dvojac Melandri/Simonceli osvajati podijume. DePuniet je na sjajnom putu da pretenduje za drugog vozaca u fabrickoj ekipi... Gde ce Elijas ne znamo ali i na njegov podijum mozemo da racunamo u ovo doba sledece godine kada ponovo bude trazio novi angazman... ;) (malo sam zloban kada je on u pitanju).
                        Dukati: dok se Stoner brcka na plazama Australije, Hayden ima priliku da natera ekipu da malo prilagode taj motor njegovom stilu, voleo bih da uspeju.... Ako umornog ne smaze neka bela ajkula, trebalo bi da bude fit za sledecu sezonu, sto dalje znaci da ce tandem Rosi/Lorenzo morati da dokazu zasto primaju toliko para. Za privatne ekipe ne znam da li treba ocekivati nesto...
                        Suzuki: Vec je poboljsao motor, nadam se da ce jos raditi na njemu jer bih zaista voleo da vidim Capirex-a na nekom od prva tri postolja...
                        Pri tom novajlije koje su dosle ce imati gomilu vremena da se privikavaju, uce i da padaju... Sto nas dovodi do 2011, ako zablista neko od klinaca, nisam siguran da ce Horhe i ekipa biti na ceni kao sada, i da ce bas moci da biraju koja im se ekipa vise dopada, vec ce se boriti za mesto u najboljoj ekipi... ;)
                        Eto, imamo toliko obecavajucu sezonu, da kako god da se zavrsi, MI cemo biti na dobitku... ;D

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg86571#msg86571 date=1251193756]
                          [quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg86565#msg86565 date=1251192614]
                          Kad Stoner odjebe Dukati ;D,ima Dukati da pjeva:,,SVE JE ISTO,SAMO TEBE NEMA"

[/quote][/quote]
                          ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D

Comment

• GDE SU KOMENTATORI

Comment

• GDE SU KOMENTATORI[/quote]
                              +1 N_troopera za predsednika! ;)

Comment

• Comment

Working...
                                X