Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

jedini razlog zasto ne bih voleo da dodje do tumbanja po ekipama je zato sto ce svakom vozacu koji predje u drugi tim trebati jedno godinu dana da se navikne na novu masinu i novu sredinu. To naravno znaci da ce Rossi osvojiti titulu vec na pola sezone... Nemam naravno nista protiv rossija, sta vise, on mi je idol kada je u pitanju voznja motora, ali me je strah ne zanimljivog sampionata barem sto se tice prvog mesta. 2009 je trebala da bude jedno od najacih sezona u poslednjih gomilu godina, Honda je najavila da ce napraviti dobar motor, nadali smo se da ce Hayden savladati Dukati, Suzuki je najavio dobru masinu... Umesto svega toga, Pedrosa se razbio u parcice pre pocetka sezone, Stonera nema sta nije mucilo, honda malo podbacila, ali ne kao sto je Suzuki. Na kraju su ostali samo Rossi i lorenzo koji nisu razocarali...
    Moje misljenje ja da je yamaha prejaka za ostale konkurente. Hocu da Rossi osvoji titulu ali uz mnooogo vise muke... Volim kada Doktor ima najslabiju masinu ali ne preslabu kao kada su Stoner i Hayden osvajali titule... ;)
    Nije ni ova sezona zvanicno gotova ali je 50 poena previse protiv Rossija! da je obrnuto.... ;)
    Mada sledeca sezona obecava ako se klinci brzo naviknu na jace masine, svi sem yamahe se uozbilje a Yamaha se malo ulenji od silne dominacije ove godine... ;)
    N_trooper mislim da imas poruku...

Comment

• Comment

;D Ja glasam da fereri vrati onaj avatar (ako se tako zove slika/video ispod imena) od pre neki dan... ;)

Comment

Evo ga,vracen je avatar ;)

Comment

• [/quote]

[quote author=vezara link=topic=1368.msg86341#msg86341 date=1251104155]

N_trooper mislim da imas poruku...
            [/quote]

Kakvu poruku?

Comment

Kakvu poruku?
              Sorry, I'm stoopid :-[

Comment

U Jbt kakve kombinacije. Dovi je rekao da jos malo nedostaje da potpise ugovor, takodje i da motor razvijaju za Pedrosu s obzirom da je prvi vozac, konkretno misleci na njegovu visinu i tezinu
                i da to Doviju a ni Hondi ne valja za buduci razvoj, i da tu nailaze na neke poteskoce oko dogovora. Oni ne zele Ducati da ga samo jedan covjek moze vozit oni zele motor za sve kao shto je uradio Valentino. Sad je pitanje kako ce to da postignu. Jako bitna stvar je tehnicar ocigledno. Tu prepoznajes momente da svi zele kombinaciju Valentono-Jeremy
                e to je malo teze dobiti. Kad neko pobjeduje svi se ugledaju na njega. Kad je osvoio Stoner 07 svi su htjeli motor sa podizacima i da je brz na pravac vise niko
                nije gledao krivine u tu sezonu, Tako je i sad.

Lorenzo, boga molim ce otic na Ducati, Dovi ostaje u Hondu to je evidentno. A Pedrobot ce se bojim morati prikloniti necijim zeljama. Sad Yamahinim ili Hondinim to je
                pitanje. Mislim da ce njegovo razresenje doci odlukom Lorenza. Ako on ode u Ducati evo ga ovaj da se dogovora sa Yamahom. Ako ne ostace on u Hondu po bilo koju cijenu
                jer sigurno nece otic na chudovishte od Ducatia. Nema on visinu i tezinu da kontrolise taj motor to svi znamo.

EDWARDS FOR YAMAHA NO.2 RIDER
                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg86393#msg86393 date=1251111294]

EDWARDS FOR YAMAHA NO.2 RIDER
                    [/quote]
                    +1

Comment

To da ostanu bilo ko od 4 top vozaca bez motora, mislim da je nemoguce, mislim da je Max Biaggi jedini uspeo u tome... Ne mogu sada da se setim ali mislim da je rossi neko vreme bio na "privatnom" motoru, a pri tom je bio jaci od fabricke... Lorenzo bi cak mozda mogao da natera telefonicu ili neku drugu spansku ekipu da se vrati... Znam da je nemoguce, ali zamislite ekipu Lorenzo-Pedrosa!!! :o Pa njih bi samo Spanci mogli da vole, i to ne svi! ;D
                      Sto se potpisivanja ugovora, na zalost, izgleda da je to postalo normalno, da flertujes sa svim zivim jer svako novo interesovanje ti podize cenu... Na kraju krajeva nije ni iskljuceno da je citava prica o Dukatiju samo farsa da bi izvukao jos neki cent od Yamahe... Cak ni sami vozaci ne daju izjave nego se to menadzeri igraju jer je njima navodno sve dozvoljeno... Evo kod fudbalera... Ispade na kraju kako Riberi nije ni nameravao da napusti Bajern! ili ova prica oko Vidica i to kako bi njegova zena u Barselonu... mislim da su to spletke menadzera i da to uopste ne treba primati k srcu...

Comment

• [/quote]

Comment

• Comment

The Yamaha MotoGP team has confirmed Jorge Lorenzo for the 2010 season after signing a one-year contract extension with the Spaniard.

The former 250cc world champion had been rumoured to be ready to leave the team for Ducati in recent weeks, but Tuesday's announcement put an end to the speculation.

Lorenzo, currently second in the championship, will remain as Valentino Rossi's team-mate next season.

"I am very happy," said Lorenzo. "Today is a good day because I have decided to remain with the Yamaha Factory Team in 2010.

"It was a very important decision and that's why I have had to take the last few weeks to make it, but I think that this is the best decision for me in this moment.

"I want to thank Yamaha because they have always done everything that they have promised, and I especially would like to say thank you to Lin Jarvis and Masao Furusawa."

Team boss Lin Jarvis added: "We are obviously delighted that Jorge has decided to stay at Yamaha for the next season and we hope that he will remain at Yamaha for many years to come. Jorge has shown his talent, his ability to learn and to compete at the highest level with many excellent performances in 2008 and 2009.

"We have no doubt that he has the ability and drive to become MotoGP World Champion and we are proud that he has decided to remain with Yamaha, despite having received some very serious approaches from some of our competitors.

"This timely decision now allows us to focus on the present championship, where our riders are currently first and second, and to make definitive plans for our 2010 MotoGP program."

Comment

• Comment

Steta ;D

Comment

Working...
                                X