Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Sta mislite o novom avataru?

Comment

Poz ljudi, fino je kad se pojavis na forumu i imas neshto da procitas i zanimas se .

Dakle: Licno se ne slazem da je Vallentinov najveci protivnik svih vremena Jorge Lorenzo...sjecam se kad se isto pricalo za KC-a, da ga niko nikad nije tako pobjedio i da do tada nije imao pravog protivnika. Ja licno mislim da su borbe sa Max-om i Sete-om bile legendarne. Izabacanje u krivinama, ludacka voznja i uljecanje bez imalo straha i na kraju siguran sam da se svi sjecate 2005 kad je pobijedio u Jerezu i kad se Sete vukao stepenicama do bine sa podijumima ga ismijavao . Bio je maximalno bezobrazan. Pa sjecate se izjava za Haydena kad ga je prijavio da je pod zutom zastavicom preticao pa mu je odmah rekao: "Any rider that tells on another is no son of mother Marry". Poslije Laguna Sece isto je bilo sa Stonerom eto vidjeli ste snimak. Dakle on sa Lorencom jos nije poceo da igra neke ozbiljnije igrice. Da pretice ga u zadnjoj krivini ali sve cisto. nikakvi nagli napadi, sve regularno. Izjave su sasvim korektne, sem za one koji vide zavjeru i u stand za limunadu. Ne mislim da je Valentino mnogo opterecen Lorenzom osim cinjenice da voze isti motor
      i da ovaj dosao na ono shto je Valentino razvio. Valentino znam za sigurno da ne voli da se neko koristi njegovim stvarima.

Na kraju takodje ne mislim da je u Indy-u Valentino pogrijesio pod pritiskom jednostavno te ponese staza i to je to. Vidjelo se na pocetku da je siguran u sebe
      i da je startovao jako, nije popustao. Mislim da je to klasicna vozacka greska. U svakom slucaju vidjecemo ga u Riminiju i zakljuciti gdje stoji Lorenco i dalje a gdje Valentino
      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg88063#msg88063 date=1252055843]
          [/quote]
          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg88066#msg88066 date=1252056316]
              [/quote]

Odlican je, ali ja sam u Copy Centru radio na maici ona gdje je u hirusko odijelo i trkackim rukavicama[/quote]

Comment

;) ;) ;) ;)

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg88068#msg88068 date=1252056386]
                  [quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg88066#msg88066 date=1252056316]
                  [/quote]

Odlican je, ali ja sam u Copy Centru radio na maici ona gdje je u hirusko odijelo i trkackim rukavicama[/quote][/quote]

Comment

[/quote]
                    Do jaja je. Klasika ;)

Comment

Mene zanima kako likovi odu tamo da voze,kako ih izaberu,gledam likovi po 16-17 godina u moto gp 125 kubika,ocu jaaaaaaaaa ))) vozim apriliju 125 vec 4 godine ))) jel ima neko odgovor?

Comment

[quote author=Jegulja23 link=topic=1368.msg88077#msg88077 date=1252062475]
                        Mene zanima kako likovi odu tamo da voze,kako ih izaberu,gledam likovi po 16-17 godina u moto gp 125 kubika,ocu jaaaaaaaaa ))) vozim apriliju 125 vec 4 godine ))) jel ima neko odgovor?
                        [/quote]

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg88069#msg88069 date=1252056679]
                          ;) ;) ;) ;)
                          [/quote]
                          Grande Vale !!!!!

Comment

Jos pola sata pa FP1,jedva cekam,mislim da ce se od prvog minuta krenuti zustro.

Comment

[quote author=Jegulja23 link=topic=1368.msg88077#msg88077 date=1252062475]
                              [/quote]
                              1.Talenat
                              2.Veze
                              3.Sponzori

Comment

Citajuci N_Trooperovu odlicnu analizu odnosno poredjenje Duana i Rossi-ja, ponadao sam se da bi mogao neko da se pojavi ko ima predstavu o tome kakav je bio Agostini dok je vozio. Ja ne mogu da zamislim da neki ljubitelj moto trka za 10-ak godina ne zna za Valentina Rossija, tj naravno da ce znati za njega, ali cisto kao statisticki podatak i osvajac raznih rekorda koje neki novi Doktor pokusava da obori. Svaki put kada se obradujem kada Rossi obori neki novi Agostinijev rekord, pomislim, kakav li je bio taj Agostini? Imam li uopste prava da nazovem Rossija najboljeg vozaca svih vremena, jer on to jos uvek statistick nije...
                                Momci, hvala na odlicnim komentarima, analizama, pravovremeneim informacijama i sjajnim avatarima (Ferari nadam se da si se pronasao barem u ove poslednje dve)...
                                Pocelo je... ;D ;D ;D

Comment

Working...
                                X