Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koliko god Srbija bila u raspadu, moji momci su sjajni.
    Ne toliko kad je igra u pitanju, vec borbenost, bas igraju srcem. Nakon onakvog poraza juce i suza nakon meca i malo vremena i za odmor i za spavanje... SVAKA CAST!

Comment

• E jbg, jos jedan tezak poraz .. Ostaje nam taj poslednji mec, pa sta bude ..

Comment

• Ja sam pricao na vreme da je ovo kurac od ekipe, a i ono sto imamo ne koristimo kako treba, nego umrtvljujemo i jajarimo kao da u reketu imamo Sofo-a koji moze da igra 40 minuta.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by Funkerman
          Isto kao i Slovenci,a vidi kako se oni bore.

Nismo mi nikada znali da budemo realni, sledeci mec ce biti onaj koji ce nam definisati EP.

Comment

• Ne znam za vas, ali na ovom turniru od svih igraca me najvise razocarao Bjelica, ubedljivo. Nedovicu ne mogu zameriti, prvo vece prvenstvo, a i igra pod povredom clanaka, sto nisam znao. Ali Bjelica kriminal, a on je trebao da bude jedan od vodecih...
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
              Ne znam za vas, ali na ovom turniru od svih igraca me najvise razocarao Bjelica, ubedljivo. Nedovicu ne mogu zameriti, prvo vece prvenstvo, a i igra pod povredom clanaka, sto nisam znao. Ali Bjelica kriminal, a on je trebao da bude jedan od vodecih...
              Svi su u kanalu, ja bih jedino pohvalio Kalinica, njega ste zaboravili, covek je svoju minutazu uvek znao da iskoristi, dobar u napadu, dobar u odbrani, dobar timski igrac.
              Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Znaci u subotu vadjenje za svetsko.
                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Freskaro, ne mozes tako kada i sam znas da Bjelica ne igra na svojoj poziciji. Duda nije zvao ni jednog krilnog centra, pa hoce da mu Bjelica igra citav turnir tu. Ne ide to tako...Bolje da ga je stavio na pleja.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                    Freskaro, ne mozes tako kada i sam znas da Bjelica ne igra na svojoj poziciji. Duda nije zvao ni jednog krilnog centra, pa hoce da mu Bjelica igra citav turnir tu. Ne ide to tako...Bolje da ga je stavio na pleja.
                    Ma kakva pozicija, nemoj zajebavati, igrao je i na tri i opet je to delovalo vrlo slabo, daleko od idealnog. Pa coveka sut ne ide ceo turnir, a on i dalje sili. Jest' ima tu sto igra i na 4, ali necemo se na to vaditi, realno je odigrao sve ispod svakog nivoa.
                    sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Odigrao je odlicno protiv Ukrajine.

Ma igrao je malo na trojci, vidis da Kalinic retko kad izlazi, a i cesto igramo sa Markovicem, Nedovicem i Bogdanom. Nije on toliko igrao na svojoj poziciji. Imao je slab turnir jbg...samo sto bi sigurno bio bolji da je od pocetka igrao na trojci. A, recimo kada pogledas statistiku, vidis da nam je prvi skakac i drugi strelac...
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Sto da izlazi Kalinic, kada je najkorisniji na parketu, realno mnogo decko radi. Ma pusti ti to drugi strelac Srbije, sta je 10p u proseku. Znamo njegove mogucnosti i ovo je daleko ispod svakog nivoa, pa nek je igrao i na 5, a znamo da nije bio klasicna cetvorka, tako da to nije izgovor...
                        sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Samo da kazem da sam presrecan sto je Zvezda dovela Jaku Blazica.

Comment

• Mene je na ovom prvenstvu (ne samo danas, vec inace) najpozitivnije iznenadio Zoran Dragic, do sad je bio uglavnom Goranov brat...

Comment

• Ako se uspemo plasirati na SP. iz ovog tima ce pola ljudi odbiti poziv pa cemo opet podmladjivati reprezentaciju.
                              Zaista smo neverovatan olosh,necu sada po imenice ali zivo me zanima kako se oseca kosarkas koji je odbio poziv (a mogao je ...) a recimo gledao je juce i danas ovo posrnuce nase kosarke... sta taj misli svojom glavom? Izgleda da apsolutno nista nije sveto,pa ni taj "sveti" dres,pa ni da ti je Duda trener ... Bitno je samo malo se potruditi kroz klub,ako zapadne neko kolo EL jos bolje,drmnuti solidan evro ugovor i svaki dan si na konju.
                              Satro treniras,dodjes sa treninga u neki "navikani" kafic,tamo zubima ubijas onu plasticnu kasicicu,mobilni ti se usijao od glupavih poziva koji gle cuda nemaju veze sa kosarkom nego sa "gde cemo veceras"...
                              Sve je to goli Q. !
                              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Duda je razlog zasto se dosta njih ne javlja. Ti ces da teras igraca koji prima 500k eura da se dva meseca lomata po planinama i da trpi da se deres na njega. Moze ali malo morgen. Jos da rizikuje karijeru i da se povredi.

Comment

Working...
                                X