Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako su glupi s ovim pokusajem za 3, a pogodili 0 od 10.

Comment

• Slovenci se bas pogubili, mnogo izgubljenih lopti, dosta srljanja, a francuzi rutinski 10 razlike odrzavali u drugom poluvremenu. Zaista steta za slovence, bas mi ih je zao, dosta sam ih bodrio, al ne vredi, ne moze se protiv Gala. Parker razbio nocas, pa sad tek vidim koliko su opusteno francuzi usli u mec sa Srbijom, i koliko ih je boleo kurac. Nocas daleko bolje, agresivnije i organizovanije. Nekako mocno su delovali. Ipak je ovakav ishod realno ocekivan. Tako da sada francuzi idu na Furiju u polufinalu, uff bice to finale pre finala. Kako bih samo voleo da francuzi pociste ciganska goveda, pa tacno bi skakao do plafona. A mi sa bracom slovencima za SP, pa kud koji mili moji, bicemo egal.
      Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Goran Dragic i Boza Maljkovic unistili Sloveniju.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
          Goran Dragic i Boza Maljkovic unistili Sloveniju.
          Jbt Goran zaista preteruje, previse forsira onaj ulaz, pa to postaje nerezonski, jeste kvalitetan igrac ali pretera ga majku mu jebem. Nzm imam utisak da kako je prvenstvo odmicalo to su slovenci sve losiji i losiji.
          Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

Goran Dragic i Boza Maljkovic unistili Sloveniju.
            Silovao Goran kao nezdrav je li ??? A ovaj ga jos gurao. Nema tu autoriteta...
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
              Silovao Goran kao nezdrav je li ??? A ovaj ga jos gurao. Nema tu autoriteta...
              Gle, jedna od osobina koju plej mora da ima jeste da mora biti najpametniji na terenu. Teledirigovana raketa Goran Dragic nije skontao da je kriterijum sudija divljacki, da nista od kontakta nece biti svirano kao faul (i to je ok, i Slovencima su dali da tuku Francuze, samo znamo ko je fizicki jaci i kome je to odgovaralo). On je i dalje pateticno isao do kraja, gubio lopte, pucao neke gluposti, nista se nije odbijalo kako treba. E sad, normalan trener takodje to skonta i negde na prelazu trece u cetvrtu cetvrtinu postavi takvog igraca na klupu i kaze mu da je debil i da treba da vise sutira ili da dodaje slobodnom igracu posle pomoci. Boza to naravno nije uradio, i kada je vrag odneo salu vise nije ni mogao da ga vadi, gde ces najjaceg ofanzivca da vadis a gubis 5, masakrirali bi te navijaci. I tako su u zajednickom zlocinackom poduhvatu pogurali Francusku napred, a sebe poslali nama sutra.

Comment

Gle, jedna od osobina koju plej mora da ima jeste da mora biti najpametniji na terenu. Teledirigovana raketa Goran Dragic nije skontao da je kriterijum sudija divljacki, da nista od kontakta nece biti svirano kao faul (i to je ok, i Slovencima su dali da tuku Francuze, samo znamo ko je fizicki jaci i kome je to odgovaralo). On je i dalje pateticno isao do kraja, gubio lopte, pucao neke gluposti, nista se nije odbijalo kako treba. E sad, normalan trener takodje to skonta i negde na prelazu trece u cetvrtu cetvrtinu postavi takvog igraca na klupu i kaze mu da je debil i da treba da vise sutira ili da dodaje slobodnom igracu posle pomoci. Boza to naravno nije uradio, i kada je vrag odneo salu vise nije ni mogao da ga vadi, gde ces najjaceg ofanzivca da vadis a gubis 5, masakrirali bi te navijaci. I tako su u zajednickom zlocinackom poduhvatu pogurali Francusku napred, a sebe poslali nama sutra.
                Ziva istina tebra, lepo si ga srocio. ;-)

Comment

• Ocigledno Dragic nije skontao to za faul cim ih je sam pocetkom 4. cetvrtine imao 4.

Slovenci su tekmu izgubili jos u prvom poluvremenu kad su bili dosta bolji (ili su bar Francuzi bili dosta losiji ), ali oni siluju i ubacuju jednu od 14 trojki. Odbrana u prvom poluvremenu dosta dobra, ali lopta u kos nikako. Tad je trebalo napraviti neku razliku, kasnije se nije moglo.
                  Drugo poluvrijeme ocaj, ali i Francuzi mnogo bolji. Ja sam slaba na Gogija i ne mogu reci nista lose za njega , pa ga necu ni komentarisati. Da je zeznuo, zeznuo je, ali jbg, njemu je jos gore, gledala sam izjavu koju je kroz suze dao nakon utakmice i nemam ga sta kritikovati, kad su meni zajebali vece, kako su tek sebi... Realno, boljeg nemamo, vidjela sam kako igramo bez njega na terenu tako da to izbacivanje njega iz igre ne pije vode, ne samo zbog navijaca vec i zbog igre. Povukao ga je Maljkovic iz igre na pocetku 4. cetvrtine, nista bolje nije bilo. Ako je neko mogao nesto uraditi, mogao je on, bar je pokusao. A momcima se nema sta puno zamjeriti, taktici srljanja kojoj su ostali vijerni do kraja da (i Goran je poslije meca rekao da je dogovor bio da se ide sa sto brzim napadima), ali momci su se borili do kraja, osim sto nisu iskoristili prvo poluvrijeme, tad su mogli veliku razliku napraviti i kasnije bi im bilo mnogo lakse...

A sutra protiv Srbije... ne bih rekla da imamo puno sanse. Zavrsili su utakmicu u 23h, kad ce spavati, kad ce se spremiti za utakmicu... veze... I mislim da su se danas vise istrosili od Srbije. Radni je dan, utakmica u sred dana, publike nece biti toliko, mada se mozda nadje neko pametan pa da slobodan ulaz...
                  Last edited by eM; 18-09-13, 22:46.

Comment

• Ovo nisam ocekivao .. Da ne mogu da dobiju Francuze na doamcem terenu .. Mozda je i bolje po nas, jer bi se u suprotnom Francuzi nalozili da nam vrate za poraz i bilo bi tesko a ovako imamo neke sanse protiv Slovenaca da ih dobijemo ..

Comment

• Francuzi imaju najboljeg igraca turnira i jos nekoliko sadasnjih, bivsih i buducih NBA igraca. Ne vidim sta je cudno?

Comment

• Pa dobro, ali domaci teren je neka prednost

Comment

• Nije tolika. Ako gledate Francusku iz one vizure kada smo ih mi dobili, tada su bili na oko 30% mogucnosti. Najjaca reprezentacija uz Spaniju ovde.

Comment

• Definitivno.
                            Francuzi protiv Srbije i Spanci protiv Slovenije i inace oba tima u vecini utakmica u grupama apsolutno veze nemaju s onim sto realno mogu i sto su pokazali danas, a pokazace jos vise, sigurna sam...

Comment

• Dug je turnir, jako je bitno tempirati formu. Idioti je tempiraju za prvu nedelju, pametni za poslednju.

Comment

Dug je turnir, jako je bitno tempirati formu. Idioti je tempiraju za prvu nedelju, pametni za poslednju.
                                Tacno, ali moras imati kvalitet (i muda ) da znas da ces prezivjeti tu prvu nedelju, da su ovi moji ili vasi tempirali za drugu, pitanje da l' bi i do ovdje dogurali.

Comment

Working...
                                X