Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Znaci svi nasi igraci (svi znamo koji su to) koji su osvajali zlato,srebro,bronzu su debili i budale.
    Nebojsa potpuno si u pravu al` gde cemo sa takvim razmisljanjem ?

Originally posted by NebojsaNS View Post
    Duda je razlog zasto se dosta njih ne javlja. Ti ces da teras igraca koji prima 500k eura da se dva meseca lomata po planinama i da trpi da se deres na njega. Moze ali malo morgen. Jos da rizikuje karijeru i da se povredi.
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Svetsko prvenstvo sledece godine zajedno organizuju FIBA i NBA, nece tu biti zajebancije, bas da vidim koliko ce igraca da odbije poziv.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Nije, nego je drugo vreme bilo. Ne mozes danas da se ponasas tako, da li se nama to svidja ili ne je druga stvar. Ali ovo su posledice. Zato nam treba selektor sa modernim shvatanjem reprezentativne kosarke. Ne zato so ce biti bolji od Ivkovica, vec zato sto je prosto bolje za ovo sadasnje vreme i sadasnje igrace. Mi smo bre poceli pripreme 3 nedelje pre svih, a 5 nedelja pre NBA igraca. Nije to normalno.

Mac, sledece godine niko nece odbiti poziv, to je valjda jasno.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• ja ne znam sta su radili 2 meseca na priprema . nikakve koncepcije u igri nema, samo soliranje ili na krstica. pa mogle su pripreme i pet meseci da traju, ocigledno da bi sve bilo isto. izgoreli na pocetku- kad su svi ostali hvatali zalet - i cao.

Comment

• Bili smo superspremni za pocetak kao i obicno, mislim da smo u toj prvoj utakmici mogli da dobijemo bilo koga. Ali kasnije su ostali bolje tempirali forrmi i bili smo izgazeni.
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Danasnji poraz mi je mnogo teze pao nego protiv Spanaca, razlog je nas luzerski mentalitet.Psiholoski pad nam ne moze biti alibi za neuspeh.To je razlog samo za gubitnike.Sa takvim nacinom razmisljanja, tu smo gde smo.Kod nas je sve crno ili belo.Kad nas krene odlicno je, cim jednom padnemo raspad sistema u narednim mecevima.Ne mozemo to nikako zaustaviti taj negativan niz.Sta ako dogodine ako se kojim slucajem plasiramo na SP izgubimo 50 poena od Amera moci cemo da se vadimo ako izgubimo u sledecoj utakmici.Problem je u nasim glavama, u mislima je jos jucerasnji dan.Mi se i dalje osvrcemo na blisku proslost, a pogledaj Slovence.Imali manje vremena da se pripreme za ovu tekmu, mnogo teze im je pao jucerasnji poraz nego nama da bi se danas brzo oporavili i jos nas pobedili ubedljivo.Ko god da nam bude selektor nista se bitno nece promeniti(bice tu par novih/starih lica, ali glavni problem ostaje), jer je to duboko ukorenjeno u nasoj svesti.

Ko god da nam padne u subotu bice nam tesko, cak i to sto cemo imati dva dana slobodno nam nije prednost.Uopste nisam optimistican, jedino cemo biti sedmi ako se na drugoj strani nadje veci ''gubitnik'' od nas.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                Danasnji poraz mi je mnogo teze pao nego protiv Spanaca, razlog je nas luzerski mentalitet.Psiholoski pad nam ne moze biti alibi za neuspeh.To je razlog samo za gubitnike.Sa takvim nacinom razmisljanja, tu smo gde smo.Kod nas je sve crno ili belo.Kad nas krene odlicno je, cim jednom padnemo raspad sistema u narednim mecevima.Ne mozemo to nikako zaustaviti taj negativan niz.Sta ako dogodine ako se kojim slucajem plasiramo na SP izgubimo 50 poena od Amera moci cemo da se vadimo ako izgubimo u sledecoj utakmici.Problem je u nasim glavama, u mislima je jos jucerasnji dan.Mi se i dalje osvrcemo na blisku proslost, a pogledaj Slovence.Imali manje vremena da se pripreme za ovu tekmu, mnogo teze im je pao jucerasnji poraz nego nama da bi se danas brzo oporavili i jos nas pobedili ubedljivo.Ko god da nam bude selektor nista se bitno nece promeniti(bice tu par novih/starih lica, ali glavni problem ostaje), jer je to duboko ukorenjeno u nasoj svesti.

Ko god da nam padne u subotu bice nam tesko, cak i to sto cemo imati dva dana slobodno nam nije prednost.Uopste nisam optimistican, jedino cemo biti sedmi ako se na drugoj strani nadje veci ''gubitnik'' od nas.
                Uopste nije bio mentalitet problem, jednostavno Slovenci su kvalitetniji od nas dosta, i duzu klupu i sve.
                sloboda ili ništa

Comment

• Ubiše Hrvati Ukrajinu, iako Ukrajina nije neko mjerilo Hrvati kako prvenstvo odmiče igraju sve bolje i sa ovakvom igrom mogu do medalje. Pogotovo zbog činjenice da će zaobići Špance/Francuze i da su Italijani/Litvanci protivnici po mjeri za njih i itekako prolazni.
                  sigpic
                  Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                  don't support us when we win."

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
                    Uopste nije bio mentalitet problem, jednostavno Slovenci su kvalitetniji od nas dosta, i duzu klupu i sve.
                    U najmanju ruku jednaki smo, razlika izmedju nas i njih je bila u pristupu mecu.Oni su brzo zaboravili svoj mec, nasi nisu i zbog toga takav rezultat na kraju.Nasi i pre nego sto su usli u halu su se pomirili sa porazom.

Comment

• Hrvati melju ove ukrajince, kako ljudi igraju svaka im cast, iz meca u mec su mnogo bolji.
                      Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Bas ce im se isplatiti ona pobjeda nad Grckom. Imat ce vise odmora za 1/2 sutra. Bas glupa odluka da Spanija i Francuska igraju u vecernjem terminu

Comment

• Kakav trener Mike Fratello
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Sut ne ide Ukrajincima nimalo, imali sansu da se se prikljuce, ali Markota ih opet odlepio...
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• Da su sada ušli u seriju i barem prepolovili ovu prednost Hrvatske mogli bi se nadati nečemu u 4/4. Dosta loš šut za 3 poena imaju Ukrajinci, mnogo gori od Hrvatske u tom segmentu i prvenstveno zbog toga je razlika na poluvremenu bila 16 koševa.
                              sigpic
                              Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                              don't support us when we win."

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                                Sut ne ide Ukrajincima nimalo, imali sansu da se se prikljuce, ali Markota ih opet odlepio...
                                Ne boj se proradice im protiv nas.
                                Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

Working...
                                X