Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bogdan i pogotovo Rale dominiraju!

Comment

• Rasko u NBA!
      sigpic

Comment

• Raskan pokazuje Vucevicu ko je NBA centar
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Da vidimo kako ce se snaci Stimac

Bogami nismo losi na centru, sada imamo bolje solucije da zamene Krleta, u odnosu na prethodne godine ..
          Last edited by Lord Aleksoni; 09-09-13, 20:19.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Crna Zmija View Post
              Rasko u NBA!
              Ja sam za to da saceka jos koju godinu, pa da on postane najstariji ruki.

Pridjoni ce brzo da padne u zaborav.

Comment

• Ler rezervne ekipe i opet smo prejaki

Comment

• zar je moguce da je ovaj rasko ovako dobar??

Pa ja sam ga toliko puta gledao uzivo i izgledao mi kao bacen novac.

Comment

• Ali kako covek igra.

Comment

• Може како хоће! БОГ !

Spoiler

Comment

• Ne verujem da smece od Poljske vodi protiv Slovenaca, kakvo krsh prvenstvo. A vidi Francuze raspale...
                        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                        -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                          Ne verujem da smece od Poljske vodi protiv Slovenaca, kakvo krsh prvenstvo. A vidi Francuze raspale...
                          Odlicno za nas, Belgijanci ce proci pa ce Francuzi preneti samo dva boda.

Comment

• Ponosan sam na ove momke.

Iznijeli smo ovo prvenstvo sa 7 igraca bukvalno u rotaciji i kada ide ovu reprezentaciju definitivno nema ludje reprezentacije.Mirza pokao da je sami europski vrh,Nihad jedan od najboljih igraca turnira,ostali momci pokazali kako se bori za drzavni grb.Docekali smo da jedna Litvanija slavi kada izgubi od nas 6 razlike.Jedina utakmica gdje smo podbacili je Latvija,ali da mi je neko pricao da nam 3 pobjede nece biti dovoljne ne bi vjerovao.Nazalost vec 20 godina nam u svakom sportu fali jebena poen,pogodak,ali doci ce to jednom na naplatu siguran sam.

Gledam Mirzine trice iz svlacionice i sa parkinga,gledam Acinu pres konferenciju i suze u ocima

Hvala svima jos jednom od Mirze do Ace,ucinili su nas ponosnim u ovih nekoliko dana!
                            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• That turn around J, Rasko Katic! Nagrdi nas.
                              Veli Luka Pavicevic na tajm aut 'spring back' umjesto sprint back.
                              Doci ce proljece Luka, ne brini se.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                                Odlicno za nas, Belgijanci ce proci pa ce Francuzi preneti samo dva boda.
                                Ma dobro to znam, super, nego ja ovo zbog Wade, on ih mnogo gotivi, a i svadjali smo se ko je jaci, oni ili Italijani...

Rusi ce izgleda imati 0-5...
                                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

Comment

Working...